Duyuru
Collapse
No announcement yet.
çocukluk korkuları
Collapse
X
-
çocukluk korkuları
sizin çocukluk korkularınız var mıydı ? çocukken korktuğunuz şeyler nelerdi ? doğrusu ben gölgelerden korkardım. ve geceleri evin içindeki televizyon,buzdolabı gibi eşyalardan gelen "çıt çıt" gibi seslerden korkardım... bilmem belki sizin de olmuştur bunun gibi korkularınız.Etiketler: Yok
-
-
Orjinal yazı sahibi: sevimlicadii View PostYALNIZ KALINCA GARIP ŞEKILLI KARABASANLAR GÖRÜYORUM DOKUNDUKLARINI BILE HİSSEDIYORUM YADA ÖYLE SANIYORUM:d:69:
Leave a comment:
-
YALNIZ KALINCA GARIP ŞEKILLI KARABASANLAR GÖRÜYORUM DOKUNDUKLARINI BILE HİSSEDIYORUM YADA ÖYLE SANIYORUM:d:69:
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: schopenhauer_ View Postonun sebebi gece değil de yalnızlık olamsın
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: dertli biri View Postbenim de galiba gece korkum var... gece olunca psikolojik olarak çok kötü oluyorum
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: schopenhauer_ View Postçocuklukta bi korkum olmadığı halde şimdi karanlık ve yüksekten korkarımm, elektrik gittiğinde yarım saatten fazla balkonda beklemişliğim var, ya da dik merdivenlerden çıkarken bacaklarım titrer ve tutunma ihtiyacı hissederimm, sonradan geliştiiii
Leave a comment:
-
çocuklukta bi korkum olmadığı halde şimdi karanlık ve yüksekten korkarımm, elektrik gittiğinde yarım saatten fazla balkonda beklemişliğim var, ya da dik merdivenlerden çıkarken bacaklarım titrer ve tutunma ihtiyacı hissederimm, sonradan geliştiiii
Leave a comment:
Leave a comment: