Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Histeri

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Histeri

Aranızda böyle olduğunu düşünen var mı... öyle dertleşmek istedim...
    nişanlım psikolog ve dönem dönem histerikleştiğimi düşünüyor. ağlıyorum, bağırıyorum çağırıyorum susturamıyorlar ufacık bir şeyi büyütüp büyütüp üstüne sakinleşemiyorum dönüp duruyorum orta yerde bu nasıl aşılır ne yapılır ya artık o kadar yoruldum ki kendimi yaşayamıyorum
    nişanlımı kendimden soğutmaktan da korkuyorum çünkü böyle anlarda ona yükleniyorum çok kötü biriyim çok

@TTOLR bnde bazen bagırmak istiyorum hemde delicesine ,duygularım bazen tasiyor ama sunuda biliyorum bunun nedeni Anksiyeteli olmam eger bagirip,cagirirsam anksiyetem hic bir zaman bitmez ondan ben sabir ediyorum ,sende dene bence

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bymhrrm View Post
      @TTOLR bnde bazen bagırmak istiyorum hemde delicesine ,duygularım bazen tasiyor ama sunuda biliyorum bunun nedeni Anksiyeteli olmam eger bagirip,cagirirsam anksiyetem hic bir zaman bitmez ondan ben sabir ediyorum ,sende dene bence
      bende anksiyete vardı uzun zamandır yoklamıyordu beni geride kaldı diye düşünüyordum belki o da olabilir bu bak sen istiyorsun ama göğsündeki o sıkıntı izin vermiyor ben sadece istemiyorum bağırıp çağırıyorum hiç ağzımdan çıkmayacağını düşündüğüm kırıcı laflar ediyorum sonra oturup nefesim kesilene kadar ağlıyorum bu adam bana nasıl sabrediyor bilmiyorum gerçekten çevremde kimse kalmayacak bu gidişle... sanki o ufacık şey hayatımın sonunu getirecekmiş gibi hissediyorum, cidden kırmışım sanırım kafayı ya da kadınsal bir özellik artık bilemiyorum...

Yorum

Aynısı annemde var en ufak bi çöp görsün atarlanıyor.Birşeyleri fazla büyütüyorsun ve fazla titizlikten oluyor bu.Titizlik iyi değildir.Temizlik iyi ama titizlik değildir.
        Kafandaki her şeyi yapabilirsin.

Yorum

bnde boyleyim ,asmaya calısıyorum ama onumde baya uzun zaman var bide genellikle bunun nedeni anksiyetedir ve bir yerde okumustum kadinlar erkeklere gore daha fazla anksiyeteliymis ama onemli olan hayatının akisini etkilememesi eger etkilemeye basliyorsa bence bi doktora gorünmen en iyisi

Yorum

İşleniyor...
          X