Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Acil yardım !

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Acil yardım !

Merhaba arkadaşlar ben 13 yaşındayım seneye lise sınavına gireceğim fakat iyi bir lise tutturabilmem için çok çalışmam gerek fakat ben bir türlü bunu yapamıyorum tam dersin başına oturduğumda ya canım sıkılıyor ya tuvalet ihtiyacı vb şeyler yüzünden ders yapmak mümkün olmuyor bunun çaresi nedir ?

Birde benim tüm ailem birbirleriyle kavga ediyor ister amcam la babam olsun ister halamla annem olsun çoğu kişi neredeyse hergün kavga ediyor.Depresyondayım bir yandan aile bir yandan ders bir yandan da yalnızlığım beni çok sıkıyor ve üzüyor 13 yaşındayım fakat hiç te kız arkadaşım olmadı yaşıtlarımın neredeyse hepsinin var fakat benim yok bu sorunlar beni çok sıkıyor ve aynı andada üzüyor herhangi bir psikoloğa gitmem gerekir mi ? veya bir ilaç kullanmam lütfen yardım arkadaşlar lütfen....

Kardeşim kendini bu kadar kasmana gerek yok ben de önceden senin gibiydim şu an lise 3teyim aramızda fark yok. Sadece şunu aklına sokman lazım iyi bir aile hayatı iyi bir kız arkadaş ve sağlam bi kariyer istiyorsan o sınava çalışman lazım bunlara odaklandıktan sonra tak kulaklığını kulağına aç müziğini isteyen istediği gibi kavga etsin sen dersine bak. Kız arkadaş meselesine gelince lisede onlardan çok var özel mesaj atarsan sana biraz daha yardımcı olabilirim diye düşünüyorum.

Yorum

Eğer sürekli negatif elektiklerin dolaştığı bir ortamdaysan, yani herkesin birbiriyle kavga ettiği bir yerdeysen, ders çalışmak ve derslerinde başarılı olmak senin için çok zor olacaktır gerçekten...

Çok zor olacak senin için ama kendini mümkün mertebe bunun etkisinden kurtarmaya çalış derim.

Yorum

İşleniyor...
      X