Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Nokia 700'ü olan var mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Nokia 700'ü olan var mı?

Merhaba arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum ama zil sesi ne kadar çıkıyor bilmem gerek. Ben şu an E66 kullanıyorum dışarda yürürken pek duymuyorum işlek bir cadde ise duymak imkansız. Nokia 700 çok estetik, kibar, küçük ve hafif bir telefon bir de zil sesi yüksekse tam istediğim gibi. Telefonu kullanan arkadaşlardan zil sesi konusunda cevap bekliyorum.
    Her şey güzel olacak...

Orjinal yazı sahibi: "ahenk"
    Enerji. Eger akilli telefona gecmek istiyorsan samsung al derim.
    Hayirli olsun simdiden
    Şu an netten telefona bakıyordum tam karar veremedim ama akşam gidip nokia 700 alacaktım. Bu telefonda tek eksik yön 1.43lük yüksek sar değeri bir de zil sesinin düşüklüğünden şüpheleniyorum onun haricinde telefonun boyutu hafifliği net hızı kamerası videosu tam benim aradığım gibi her şey tamam. Peki sen neden samsung öneriyorsun android çabuk şarj bitiriyormuş ben pek uygulama yükleyip kullanan biri değilim sence androidteki faydalı uygulamalar nelerdir, oyun falan oynamam ben ona göre.
    Her şey güzel olacak...

Yorum

ben pilipis kullanıyom.
      üzgünüm

Yorum

Mağazaya gittim baktım nokia 700 ün zil sesi bana göre çok düşüktü dışarı çıktım yan mağazadan samsung s2 mini aldım, hayırlı olsun. : )
        Her şey güzel olacak...

Yorum

İşleniyor...
        X