Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Evlilik öncesi ilişki?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Evlilik öncesi ilişki?

Evlilik öncesi ilişkiye girme konusunda ne düşünüyorsunuz ? Doğru ve normal birşey mi sizce ?

doğru mu bilmiyorum ama ben girdim.

Yorum

doğru normal bu insanlara göre değişir her insan nasıl istiyosa öyle davranabilir önlemlerini aldıkdan sonra cinsellik güzel bir şey ama kuralları var ve insanın nasıl yaşamak istediğine bakar ister evlenince ister evlenmeden önce kişinin kararına kalmış
      Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
      sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kripton94 View Post
        doğru normal bu insanlara göre değişir her insan nasıl istiyosa öyle davranabilir önlemlerini aldıkdan sonra cinsellik güzel bir şey ama kuralları var ve insanın nasıl yaşamak istediğine bakar ister evlenince ister evlenmeden önce kişinin kararına kalmış
        Çok doğru söylüyorsunuz.

Yorum

Bu konuyu açanın amacı ne merak ettim?
          Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Post
            Bu konuyu açanın amacı ne merak ettim?
            Sen bu konunun altında kötü bir niyet arıyorsun anlaşılan. Senin açtığın konulara baktım yüzlerce konuyu açarken her birini düşünüp taşınıp bir amaç uğrunamı açıyorsun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Atatürk View Post
              Sen bu konunun altında kötü bir niyet arıyorsun anlaşılan. Senin açtığın konulara baktım yüzlerce konuyu açarken her birini düşünüp taşınıp bir amaç uğrunamı açıyorsun.
              Evet forumda kirlilik olmaması içn amaçsız konu açmamaya dikkat ediyorum.
              Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Post
                Evet forumda kirlilik olmaması içn amaçsız konu açmamaya dikkat ediyorum.
                katılıyorum sonuçta sohbet sitesi değil burası ayrıca sohbet odası diye bi konu var oraya yazılsa daha iyi olur diye düşünüyorum
                push push. you. can do it!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: situation View Post
                  katılıyorum sonuçta sohbet sitesi değil burası ayrıca sohbet odası diye bi konu var oraya yazılsa daha iyi olur diye düşünüyorum
                  Belki kendime göre vardır açmamda bir amaç söylemek istemiyorumdur veya yoktur amacım veya milletin bu konu hakkında görüşlerini görmek istiyorum bu kimseyi ilgilendirir mi? Ben başkalarını yargılıyor muyum niye açtın bu konuyu diye eğer yanlış birşey yaptıysam bunu da düzeltmek yöneticilerin görevi olur, normal üyelerin değil. Konuyu dağıtmayalım lütfen ilgilenmeyenler yazmasın birdaha!

Yorum

ben defalarca girdim günahtır evet kabul ediyorum ama ilişkiyede giriyoruz ve kimseyi yargılamam insanlar özgürdür herkes günahınıda sevabınıda kendisi çeker sonuçta.
                    içindeki öküz e oha de.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: teknik literatür View Post
                      ben defalarca girdim günahtır evet kabul ediyorum ama ilişkiyede giriyoruz ve kimseyi yargılamam insanlar özgürdür herkes günahınıda sevabınıda kendisi çeker sonuçta.
                      arkadaş çok güzel bir noktaya değinmiş tabiki evlenmeden önce ilişkiye girmek doğru değildir günahtır zinadır ama kaçımız buna uyuyoruz ki diyeyim tabi arkadaşın dediği gibi herkesin günahı sevabı kendine kimileri uyar kimileri uymaz kimse kimseye bu konu hakkında karışamaz...
                      Arsız Ayaklar Altında Alın Teri...

Yorum

Evlilik öncesi ilişkinin doğruluğu ve yanlışlığı kişinin kendi değer yargılarına kalmış. Kim, neye, nasıl inanıyorsa onu yaşıyor.

Evlilik harici ilişkilerde genelde sıkıntı yaşanıyor. işte bilmem bir erkekle evlenecek oluyor kız, erkek onu bu hali ile kabul etmiyor. Evlilik dışı hamilelik ortaya çıkıyor. bi dünya dert üstüste gelebiliyor. Kızlar bu yolla bataklıklara düşürülebiliyor. Benim gördüğüm genelde kızlar zararını görüyor. Ha zarar görmeyen var mı? bilmem belki vardır. Ama sonuç çoğunlukla kaygı ve evham yığını olarak insanın üstüne üstüne geliyor.

tabi yukarıda anlattığım benim görüşüm. dediğim gibi tercihler insanlara bakar. İnsan bişi yapıyosa sonucuna razı olmaktan başka şansı kalmıyor. Sonuçlarına katlanabileceğimiz bişiler yapmak daha akıllıca olur.
                        ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Yorum

ulan ben ne şansız ne bahtsız adamım ben şu yaşıma geldim bırak ilişkiyi daha bir kızın elini bile tutamadm vay anasını ...

Yorum

İşleniyor...
                          X