Evlilik öncesi ilişkiye girme konusunda ne düşünüyorsunuz ? Doğru ve normal birşey mi sizce ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Evlilik öncesi ilişki?
Collapse
X
-
doğru normal bu insanlara göre değişir her insan nasıl istiyosa öyle davranabilir önlemlerini aldıkdan sonra cinsellik güzel bir şey ama kuralları var ve insanın nasıl yaşamak istediğine bakar ister evlenince ister evlenmeden önce kişinin kararına kalmışHayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!
Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kripton94 View Postdoğru normal bu insanlara göre değişir her insan nasıl istiyosa öyle davranabilir önlemlerini aldıkdan sonra cinsellik güzel bir şey ama kuralları var ve insanın nasıl yaşamak istediğine bakar ister evlenince ister evlenmeden önce kişinin kararına kalmış
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Atatürk View PostSen bu konunun altında kötü bir niyet arıyorsun anlaşılan. Senin açtığın konulara baktım yüzlerce konuyu açarken her birini düşünüp taşınıp bir amaç uğrunamı açıyorsun.Her şey güzel olacak...
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: situation View Postkatılıyorum sonuçta sohbet sitesi değil burası ayrıca sohbet odası diye bi konu var oraya yazılsa daha iyi olur diye düşünüyorum
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: teknik literatür View Postben defalarca girdim günahtır evet kabul ediyorum ama ilişkiyede giriyoruz ve kimseyi yargılamam insanlar özgürdür herkes günahınıda sevabınıda kendisi çeker sonuçta.Arsız Ayaklar Altında Alın Teri...
Yorum
-
Evlilik öncesi ilişkinin doğruluğu ve yanlışlığı kişinin kendi değer yargılarına kalmış. Kim, neye, nasıl inanıyorsa onu yaşıyor.
Evlilik harici ilişkilerde genelde sıkıntı yaşanıyor. işte bilmem bir erkekle evlenecek oluyor kız, erkek onu bu hali ile kabul etmiyor. Evlilik dışı hamilelik ortaya çıkıyor. bi dünya dert üstüste gelebiliyor. Kızlar bu yolla bataklıklara düşürülebiliyor. Benim gördüğüm genelde kızlar zararını görüyor. Ha zarar görmeyen var mı? bilmem belki vardır. Ama sonuç çoğunlukla kaygı ve evham yığını olarak insanın üstüne üstüne geliyor.
tabi yukarıda anlattığım benim görüşüm. dediğim gibi tercihler insanlara bakar. İnsan bişi yapıyosa sonucuna razı olmaktan başka şansı kalmıyor. Sonuçlarına katlanabileceğimiz bişiler yapmak daha akıllıca olur.... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....
Yorum
Yorum