Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dünyaya yeniden gelseniz?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Dünyaya yeniden gelseniz?

Dünyaya yeniden gelseniz kim olarak gelmek isterdiniz ve neden?

kendim olarak tabi ki niye başkası olayım ki
    push push. you. can do it!

Yorum

Kendiniz dışında birisi. Hemen bunu kendini beğenmeme veya küçük görme olarak algılamaya gerek yok. Mutlaka vardır idol olarak görülen beğenilen birileri.

Yorum

bi kere kendim olarak gelmek istemezdim çünkü tipimi hiç beğenmiyorum gerçekten kendi tipimin biraz daha değişik bir insan olarak gelmeyi tercih ederdim yani ünlü biri yada sanatçı olarak değilde kendi tipimde biri değilde sıradan başka biri olarak gelmeyi tercih ederdim..
        Arsız Ayaklar Altında Alın Teri...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: endless View Post
          Kendiniz dışında birisi. Hemen bunu kendini beğenmeme veya küçük görme olarak algılamaya gerek yok. Mutlaka vardır idol olarak görülen beğenilen birileri.
          he öyle desene biraz garip kaçıcak ama cristiano ronaldo olarak gelmeyi tercih ederdim heralde

Yorum

Milla Jovovich dicem ama birçok negatif yönleride olacaktı benim için

Yorum

bi öküz olarak gelmek isterdim.

Yorum

Bu gezengende işim olmaz. Çok daha güzelleri var.

Yorum

çok zengin bir annenin babanın çocuğu olmak isterdim ....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MAVİ_80 View Post
                    çok zengin bir annenin babanın çocuğu olmak isterdim ....
                    bende çok zengin bir anne babanın çocuğu olarak dünyaya geldim yıllar sonra para bitti kardeşim amcalarım fabrikayı batırdı köyümüz vardı bi tane değeri milyon lira onu bile satmak zorunda kaldılar düşün artık para pul kalmadı herkes şimdi kendi derdine düştü ama şimdi çok şükür orta halli geçiniyoruz hatta sende biliyorsun şu an bende aileme destek olmak için bir işe girmeye çalışıyorum..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Negatif View Post
                      bende çok zengin bir anne babanın çocuğu olarak dünyaya geldim yıllar sonra para bitti kardeşim amcalarım fabrikayı batırdı köyümüz vardı bi tane değeri milyon lira onu bile satmak zorunda kaldılar düşün artık para pul kalmadı herkes şimdi kendi derdine düştü ama şimdi çok şükür orta halli geçiniyoruz hatta sende biliyorsun şu an bende aileme destek olmak için bir işe girmeye çalışıyorum..

evet oda var allah kimseyi varlıktan yoklupa düşürmesin oda çok kötü ... en bugünekadar çok para sıkıntısı çektim belki o yüzden öyle dedim ...

Yorum

Fatih Sultan Mehmet olarak gelmek isterdim (: Sırf İSTANBUL için..

Yorum

Sağlıklı biri olayımda kim olursa olsun.

Yorum

18 yaşımda olarak dünyaya gelmek isterdim .....
                            GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

bu dünyaya bir daha gelmek istemezdim ama eğer tekrar gelebilme gibi bir imkan olsaydı güzel manzaralı yabancı bir ülkede,zengin,her yönden sağlıklı,herşeyi olan bir erkek olarak dünyaya gelmeyi isterdim

Yorum

İşleniyor...
                              X