takıntılı insanların beyinleri daha zeki bence.niye derseniz 1 gün içinde binbir türlü şeyi takıp hala yorulmadan takmaya devam eden ve aktif olan bir beyin ( örnek temizllik pislik din vs) enerjisini başka şeylere harcasa bence bir einstein daha çıkabilir! iddia ediyorum!
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
takıntılı insanların beyinleri diğerlerinden daha zeki zorlasa bi einstein çıkabilir
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: mavimor View Posttakıntılı insanların beyinleri daha zeki bence.niye derseniz 1 gün içinde binbir türlü şeyi takıp hala yorulmadan takmaya devam eden ve aktif olan bir beyin ( örnek temizllik pislik din vs) enerjisini başka şeylere harcasa bence bir einstein daha çıkabilir! iddia ediyorum!
olabilir bende takıntılıyım...
benimde sevdiğim bir kız mesela 10 senedir yüzünü görmediğim halde hiç unutmadım ..
-
Orjinal yazı sahibi: schrödingerinkedisi View Postbeni sosyalfobi engelliyor. gerçekten mükemmel biriyim, bunu laf olsun diye söylemiyorum. ancak ne yazık ki bırakın mukemmelligimi yansıtmayı sosyalfobi yüzünden yasayamayacak duruma bile gelebiliyorum.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mavimor View Posttakıntılı insanların beyinleri daha zeki bence.niye derseniz 1 gün içinde binbir türlü şeyi takıp hala yorulmadan takmaya devam eden ve aktif olan bir beyin ( örnek temizllik pislik din vs) enerjisini başka şeylere harcasa bence bir einstein daha çıkabilir! iddia ediyorum!
Yorum
-
Takıntılı olmak iyi bişey değil aksine beyni yoruyor.Sürekli bir şeye odaklanan beyin diğer önemli detayları kaçırıyor,insani ilişkilerde zayıflık yaratıyor.
Alzihemir ın bundan olduğunu düşünüyorum sürekli aynı şeyi düşünmek ,takıntılı olmak bence beyni sulandırıyo bi müddet sonra onun adı da : ALzaymır
Yorum
-
Her takıntılı insan diğer insanlardan daha zaekidir diye birşey yok tabi de takıntının neyden kaynaklandığına bağlı bu zeka meselesi.
Mesela Nikola Tesla ve Einstein'in otistik olduğunu söyler çevresi ve doktorları.Çalışmadan,yorulmadan,öğrenmeden rahat yaşama yollarını aramayı itiyat haline getirmiş milletler evvela haysiyetlerini,sonra hürriyetlerini ve daha sonra istiklallerini kaybetmeye mahkumdur.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Asperger bir kız arkadaşım olsun isterdim,
kalk gidiyoruz dediğimde nereye diye sormayan,
karavanımın hanımı olan
01101110011110100111010000100000011110010110100101 1100100110110101101001011000100110010101110011
Yorum
Yorum