Duyuru

Collapse
No announcement yet.

lucid dreaming kesinlikle okuyun ;)

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• lucid dreaming kesinlikle okuyun ;)

öncelikle selamlar.
    konuya başlamadan önce biraz beklemediğim cevapları yazmak istedim tartışma konusu açıp lafın üstüne çıkma çabası gösterecek kişiler yazmasın hakaret ima edecek sözler yazacaklar yazmasın. hep başıma gelir adam ters bir cevap yazar ben onu demedim der sizinde başınıza gelmiştir bu tip olaylar ondan sende bendensin

konum lucid dream şuan okuyan kişilerin ne düşündüğünü biliyorum lucidde ne lan diye düşünüyorsunuz lucid rüya içinde uyanıp gecenin belli bir kısmında rüyada yaşamaktır. ama tabiki kimse buna inanmıyacak o yüzden bilimsel açıklamasını buldum.

BİLİMSEL AÇIKLAMASI
    (((Lüsid rüya veya bilinçli rüya, kişi rüya görürken bilincinin açılması ve rüya gördüğünün farkında olması haline lucid dream denir. Terim ilk kez Oxford Psikofizik Enstitüsü’nden parapsikolog Celia Green tarafından kullanılmıştır. VE BİLİMSEL OLARAKTA KANITLANMIŞTIR.

Doğu’nun lüsid rüyaya önem veren bazı mistik ekollerinde üstat, öğrencisine gördüğü psikofizyolojik kaynaklı rüyayı yönlendirebilmesi için imajinasyonu denetleme tekniklerini öğretir. Bu teknikleri uygulayabilen öğrenci, rüyasında vahşi bir hayvan tarafından kovalanmaktaysa, rüyasında bilinçli hale geçer (lüsid rüya hali) ve imajinasyonunu denetlemesi sayesinde rüyanın kalan kısmında bu kez kendisi o vahşi hayvanı kovalayabilir. ve bunu yaparkende gerçekten farksız bir şekilde rüyada zaman geçire bilir hatta eyer isterse kaza olabilir acı çekilebilir.)))

evet sanırım artık bunun bilimsel kanıtının olduğunu gördünüz yani verilebilecek bunun aksi bir cevap olamaz ki zaten bilimsel olarak biliniyor sadece insanlar buna inanamıyor bilimsel olarak kanıtlanmış tamam kafanda buna inandın ama genede yapmaya kalkmazsın demi yani sadece rüya dersin. bu okadar basit değil çoğu insan lucid dream teknikleriyle rüyasında yaşamayı başarıyor internetten teknikleri buluyor veya deneyimleri olanlardan bununla ilgili çok site var internette bazı sipariş verebileceğin cihazlar bile var.

gelelim biraz daha gerçeklikten bahsetmeye lucid dream'da uzman bunu yaşamayı isteyenlere anlatanlar lucid dream denilince sadece rüya denilmesini istemiyorlar kişi lucid dreama girdimi gerçeklik testi bile yapması şarttır çünki rüyamı gerçekmi ayırt edemeyeceksiniz. ama ilk iş rüyada olduğunun farkına varırsan bunun gerçekliği seni korkuta bilir ve direk olarak uyana bilirsinde.

aslında lucid dreamla yaşaya bileceklerinizi yazınca zaten buna inanmıyacaksınız lucid dream yaşayanlar bunu düzenli bir şekilde yaşamayı öğrenenler matrix filminde neo karakteri bile olabiliyor hemde gerçekten farksız olarak.

lucid dream teknikleri diye aratacak olanlar olursa lucid dream wild tekniği diye aratmanız daha iyi olur en iyi tekniktir ama uygulama ve başarı elde edebileceğin kısımlar konusunu iyi anlamalısınız.

şimdi bilim adamları sizi matrixe koyabilecek bir icat yapmış olsalardı tüm dünya çıldırırdı ve kesin 6 milyar insanın 5 milyarı deli olurdu.
    ama aynı güce sahip teknikleri ve deneyimleri dinleyerek başara bileceğimiz birşey var lucid dream ve bilimsel olarakta kanıtlanmış.

sizce neden kanıt olmasına rağmen lucide inanmıyoruz şuan bukadar çıldırmıyoruz ve size bunu yapan çok kişiyide tanıştıra bilirim facebook sayfalarını arayın lucid dream sayfası aratın çok kişi bulursunuz işte size soru ve beklediğim cevap bana ödevine hazırlanan bir deli diyebilirsiniz

Belki inanmayacaksınız ama daha bugün öğle uykusunda gördüm. Çokta özenilecek bir durum değil. İlk defa geçen yıl görmüştüm. Akabinde psikolojik sorunlar yaşadım. Zaten bu rüyalar psikolojik problemlerin başlangıcı olabiliyor. Hiç bulaşmayın derim. İnsanın bilinçaltıyla oyun oynaması çok tehlikeli bir durum.

Yorum

çokta iyi değil demiş bak lucid olduğunu sanan çok kişi var lucid dreamda tam bilincine kavuşamamış olabilirsin.

Yorum

bu cevap kimse bunu denemesin ben sabah yaşadım çok sıradan birşeydir demek için yazılmış zaten çok belli.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: umutsuzkan View Post
          bu cevap kimse bunu denemesin ben sabah yaşadım çok sıradan birşeydir demek için yazılmış zaten çok belli.
          Kimseye yalan borcum yok ister inan ister inanma. Ben gördüğüm zaman hiçte memnun olmuyorum. Zihninin odalarında gezinmek gibi korkunç birşey. İnsanın yaşantısını olumsuz etkiliyor. Kimseyi etkilemek gibi bir derdim de yok. Başlık açmışsın ben de bunu yaşayan biri olarak böyle birşeye kalkışmanın tehlikeli olduğunu bildiğim için tavsiye etmedim. Sen yaşamadığın için sanki özenilecek bir durum gibi anlatmışsın. Ne diyeyim Allah akıl fikir versin.

Yorum

Bence denemeyin tavsiye sadece.

Yorum

Merhaba,
              Lucid rüya deneyimini yaşadım, çok inanılmazdı, bu benim başıma ilk defa geliyor,
              rüyamda çalınan cüzdanımı rüyada olduğumu ayırt ederek rüyamdaki kişilerden istedim ve bana verildi cüzdan...
              ben internetten satışı yapılan lucid rya görmeyi sağlayan göz bantlarını kullanan var mı diye sormak istiyorum, gerçekten işe yarıyor mu?
              Bir yandan da lucid rüya görmenin tehlikelerinden bahsediliyor tabi, bunu anlayabiliyorum, zira güzel ve
              sizi çok iyi hissettirecek bir rüya gördüğünüzde bunun etkileri bütün gün üzerinizde etkili oluyor!...

Yorum

rüyada ceset görmek

Merhaba,
                Bir rüya yorumuna ihtiyacım var Arkadaşlar, beni etkileyen bir rüya bu ve önemli olduğunu düşünüyorum...
                Rüyamda çok geniş odaları olan güzel bir ev geziyorum. Bu ev annem tarafından alınmış, evi gezerken ucuza alındığı için hayretler
                içindeyim ve sürekli bir bit yeniği arıyorum, nitekim odaları gezerken bir baktım dağınıkça bir örtünün ucunu kaldırdım
                ve baktım bir ceset yatıyor, bacaklarını gördüm ama yüzünü görmedim, evin neden bu kadar ucuza alındığını anlıyorum
                ve bu cesetten nasıl kurtulacağız diyerek, anneme kızıyorum, panik ve sinir içindeyim...
                Rüya burada kesildi, şunu söyleyeyim, annemle çok iyi anlaştığımız söylenmez, ama idare ediyorum, zaten yaşlanıyor gitgide,
                gerilimi tırmandırmadan idare edi,yorum onu, geçinilmesi zor bir insan malesef, i,şlerime fazla karıştırmıyorum çünkü bunaltıcı
                biri... Samimi yorumlarınızı bekliyorum...:RpS_smile:

Yorum

İşleniyor...
                X