Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
İki ilaç hakkında da çok olumlu yorumlar okudum. İkisini de kullandım ikisi de olumlu geldi.
(Losiram kullanmadım ama cipralex kullanmıştım ikisinin etken maddesi aynı; essitalopram.)
Bu iki ilaç srrı grubundan ve aynı grup ilaçlar aynı anda kullanılmaz diye biliyordum ama doktor yazdıysa bir bildiği vardır herhalde.
evet bu iki ilaç beraber kullanılmamalı. ikisi de SSRI yani seçici serotonin geri alım engelleyicisi.
serotonin sendromuna sebep olabilir. serotonin sendromu nadir de olsa ölümcül alabiliyor.
bir rahatsızlık hissedersen hemen birinden vazgeç.
ama rahatsızlık hissetmezsen kullanmaya devam edebilirsin. serotonin sendromu herkeste olmaz. serotonin sendromu hissedilebilir rahatsızlıklar verir.
yalnız hastayı serotonin sendromu riskinden haberdar etmeden bu iki ilacı vermesi doktor hakkında olumsuz düşünmeme neden oluyor.
Cinsel hayatım yok da aşırı kahkaha atıyorum dünden beri.
Aşırı terliyorum, bulanık görüyorum.Dişlerim kenetleniyor , ellerimde güç kaybı var doktora gitmeli miyim?
Yorum