merhaba arkadaşlar ben turizm rehberliği okuyorum ve hiç memnun değilim şuan staj yapıyorum hem çalışıyorum ama hiç mutlu değilim ileride turizmde çalışmak istemiyorum çünkü çalışırsam mutlu olucağımı düşünmüyorum ve mutlu olucağım bir meslek seçmek istiyorum ama karar veremiyorum ne istediğimi bilmiyorum açıkcası yardımcı olabilrimisiniz
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
meslek seçimi :(
Collapse
X
-
Meslek secimi cok önemli hayatini etkiliyecek ,sevecegin bir meslek olmali ki her gün ayni isi yapicaksin sabah kalk ise git aksam yine geri gel ,yada kendi isini yapicaksan belirli bi düzen disiplin ayni yogunlukta.Yeni bir meslek yerini kesinlestirmeden simdiki yerini bozma ,sonra yeni bir yere girene kadar bekliyecegin sürede önemli.Simdi hic degilse staj yapiyormussun.Yinede iyi düsün tasin ,eger hic olmadi huzur mutluluk bulamiyorsun yol yakinken cözüm ara .
-
Orjinal yazı sahibi: Edebiyat26 View PostMeslek secimi cok önemli hayatini etkiliyecek ,sevecegin bir meslek olmali ki her gün ayni isi yapicaksin sabah kalk ise git aksam yine geri gel ,yada kendi isini yapicaksan belirli bi düzen disiplin ayni yogunlukta.Yeni bir meslek yerini kesinlestirmeden simdiki yerini bozma ,sonra yeni bir yere girene kadar bekliyecegin sürede önemli.Simdi hic degilse staj yapiyormussun.Yinede iyi düsün tasin ,eger hic olmadi huzur mutluluk bulamiyorsun yol yakinken cözüm ara .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cevizli sucukkendini tanımıyormusun.kendini izle,dinle ve karar ver.bunun cvbını ben veremem
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kabiliyet View PostDepresif bir kişilik var sanki.
İş hayatı zor gibi görünüyor.
Bence çalışmaktan vazgeç ve evlen.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kabiliyet View PostDepresif bir kişilik var sanki.
İş hayatı zor gibi görünüyor.
Bence çalışmaktan vazgeç ve evlen.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: şükranm View Postevet depresif bir kişiliğim var gibi ama olurmu öyle şey vazgeç evlen ben asla kendi ayaklarımın üzerinde durmadan evlenmek falan istemiyorum sevdiğim mesleğim olsun istiyorum onun için uğraşıyorum hiçte çalışmak zor gelmiyorum hatta çalıştığım zaman daha özgüvenli oluyorum ama bu mesleği sevmiyorum anlıyormusun anlamıyorsun boşver
Yorum
-
İnsanlar işe eğlenmek için gitmezler, hayatlarını sürdürmek için giderler. Zamanında benimde istediğim güzel bölümler vardı ama işbulması zordu ve bende çok istediğim meslekleri seçemedim. Turizim üniversite sınavında en düşük puanlı bölümlerindendir ve az puanla çokfazla seçenekte kalmıyor. Olabiliyorsan doktor ol olamıyorsan koca ara ve evlenmekte geç kalma.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kabiliyet View Postİnsanlar işe eğlenmek için gitmezler, hayatlarını sürdürmek için giderler. Zamanında benimde istediğim güzel bölümler vardı ama işbulması zordu ve bende çok istediğim meslekleri seçemedim. Turizim üniversite sınavında en düşük puanlı bölümlerindendir ve az puanla çokfazla seçenekte kalmıyor. Olabiliyorsan doktor ol olamıyorsan koca ara ve evlenmekte geç kalma.
Yorum
-
Depresif kişiliklisin hiçbirşeyi sevemiyorsun. En azından bir kişiyi sevde depresyondan kurtul.
Burada hiçkimse sana bir mesleği sevdiremes. Burada herkez psikolojiyi seviyor ve geliyor.
Okuyabilirsen psikoloji oku ve hem depresyonundan kurtul hemde güzel bir mesleğin olsun.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kabiliyet View PostDepresif kişiliklisin hiçbirşeyi sevemiyorsun. En azından bir kişiyi sevde depresyondan kurtul.
Burada hiçkimse sana bir mesleği sevdiremes. Burada herkez psikolojiyi seviyor ve geliyor.
Okuyabilirsen psikoloji oku ve hem depresyonundan kurtul hemde güzel bir mesleğin olsun.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: şükranm View Postsen cidden moralimi bozuyorsun ama depresif bir kişiliğim var biraz teşhisim karışık anksiyete ve depresif bozukluk ilaç kullanıyorum ve ilacım bana çok iyi geliyor ve çok değiştim artık herşeye olumsuz bakmıyorum gayette sevdiğim şeyler var evet psikolojiyi seviyorum ama bilemiyorum ben bana meslek sevdiirin demiyorum ki nasıl karar verebilirim kendimi nasıl tanıyabilirim yardımcı olun diyorum lütfen daha yazma ve cevap verme çünkü beni anlamıyorsun
Yorum
Yorum