Duyuru

Collapse
No announcement yet.

meslek seçimi :(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

insan sevdiği mesleği yapmalı, sevilmeden yapılan biir iş ızdıraptan öte değil
    "-Çıkmaz o yol"
    diye uyaranlar...
    ben yürümeyi seviyorum
    anlamıyorlar.

alıntı

Yorum

meslek seçimi yaparken mesleklerin çalışma alanlarında bulun izlenim edin turizim okurken bunu yapmışmıydın acaba yani seçtikden ne kadar sonra pişmanlığın oldu
      Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
      sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: şükranm View Post
        merhaba arkadaşlar ben turizm rehberliği okuyorum ve hiç memnun değilim şuan staj yapıyorum hem çalışıyorum ama hiç mutlu değilim ileride turizmde çalışmak istemiyorum çünkü çalışırsam mutlu olucağımı düşünmüyorum ve mutlu olucağım bir meslek seçmek istiyorum ama karar veremiyorum ne istediğimi bilmiyorum açıkcası yardımcı olabilrimisiniz
        Şimdi konuya açıklık getirelim; mesleğinde mutlu değilsin ve psikoloji sitesinden medet umuyorsun. Buradaki insanların %95’inin kendilerine bir faydaları olmuyor. Sen meslek seçiminde onların fikirlerini öğrenmek istediğine göre zayıf karakterli ve zorluklara direnemeyen bir insansın. Şunu hiçbir zaman unutma hangi mesleği yaparsan yap asla hoşuna gitmez, hiçbir meslek eğlenceli ve kolay değildir. İnsanı sahip olduğu meslek mutlu etmez. İşinde başarılı olmak, çalışma arkadaşları ile iyi iletişim kurmak, kendini yararlı hissetmek mutlu eder.

Yorum

bu konuda seni başkalarının yönlendirmesini beklersen dahada yanlış seçimler yapman mümkün..biz sadece kçük fikirler verebiliriz... öncelikle kendi kararlarını kendi veremicek bi yapın var bellki... hangisini kazandım onu okuyayım fikrindednde sıyrılmak lazım... bu kadar rahatsızsan sana huzur veren meslkelere yönel... hiç nişey kolay değil artık... yeterki bi doğrultuda ilerle sağlam hedeflerin olsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hartemes View Post
            Şimdi konuya açıklık getirelim; mesleğinde mutlu değilsin ve psikoloji sitesinden medet umuyorsun. Buradaki insanların %95’inin kendilerine bir faydaları olmuyor. Sen meslek seçiminde onların fikirlerini öğrenmek istediğine göre zayıf karakterli ve zorluklara direnemeyen bir insansın. Şunu hiçbir zaman unutma hangi mesleği yaparsan yap asla hoşuna gitmez, hiçbir meslek eğlenceli ve kolay değildir. İnsanı sahip olduğu meslek mutlu etmez. İşinde başarılı olmak, çalışma arkadaşları ile iyi iletişim kurmak, kendini yararlı hissetmek mutlu eder.
            insanlari sahip oldugu meslek mutlu eder sen yaptigin isten mutlu degilsen ne faydasi sana calisma arkadaslarim iyi zaten staj yaptigim yerde cok iyi iside beceriyorum ama anlamiyorsun yaptigim zaman ozguvenimde oluyor isi basardim diye ama mutlu degilim sanki bana bos bir is yapiyormusum gibi ben bu ise ait olmadigimi hissediyorum ne kadar basarilida olsam beni mutlu etmiyor.ever fikir almak istedim burdaki herkes herkonuda fikir aliyor nevarki

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emilyyy View Post
              bu konuda seni başkalarının yönlendirmesini beklersen dahada yanlış seçimler yapman mümkün..biz sadece kçük fikirler verebiliriz... öncelikle kendi kararlarını kendi veremicek bi yapın var bellki... hangisini kazandım onu okuyayım fikrindednde sıyrılmak lazım... bu kadar rahatsızsan sana huzur veren meslkelere yönel... hiç nişey kolay değil artık... yeterki bi doğrultuda ilerle sağlam hedeflerin olsun
              evet bu turizmi secmemde benim istegim degil puanim nereye yeterse mantigiydi simdi ise bunu anladim ve neleri sevdigimi nasil karar vermek gerektigini bilemiyorum

Yorum

bazilariniz yanlis anladi ama ben sizib meslekler hakkindaki fikrinizi merak ediyorum hangi meslekleri nasil gordugunuz belki benim aklima gelmemis ama benim hosuma giden bir meslek soylemis benin ilgi alanimdir ama ben suan anlayamiyorumdur diye size sordum

Yorum

Küçükken hostes olmak istedim, arkeolog olmak, bilim adamı olmak, devlet başkanı olmak o olmak bu olmak istedim bişeyler.. ama şuan istediğim şeyi , mutlu olduğumu hissettiğim işi yapıyorum. Her meslek değerlidir yeterki kişi işine sadık kalsın ve işinin gerektirdiğini yapsın..

Yorum

382026_491881410856947_784716568_n.jpg

................

Yorum

Öneriyle değil de gözüne çarpan ilgini çeken birşeyler bulmak daha iyi
                      Çalışmadan,yorulmadan,öğrenmeden rahat yaşama yollarını aramayı itiyat haline getirmiş milletler evvela haysiyetlerini,sonra hürriyetlerini ve daha sonra istiklallerini kaybetmeye mahkumdur.
                      Mustafa Kemal ATATÜRK
                      Asperger bir kız arkadaşım olsun isterdim,
                      kalk gidiyoruz dediğimde nereye diye sormayan,
                      karavanımın hanımı olan

01101110011110100111010000100000011110010110100101 1100100110110101101001011000100110010101110011

Yorum

İşleniyor...
                      X