Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Karakter

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Karakter

ben sf ve okb hastasıydım hala öyle sayılırım. karakterimi bulabilirsem eğer tüm korkularım takıntılarım gidcek biliyorum ve islamı daha rahat yaşayacağım ve sevdiğim insanlarla sohbet edebileceğim. karakter nasıl gelişir? sf geçirdiğime göre iyi bi çocukluk yaşamadım.

karakterim vardır elbette göstermede güçlük çekiyorum fikirlerinizi alabilir miyim?
    Her şey değişecektir, doğaları budur. Bir gün başarılı, bir gün başarısız olacaksın; bir gün zirvede, bir gün dipte olacaksın. Ama içinde bir şey hep aynı kalacak ve o bir şey senin gerçekliğindir! (Osho)

kafamı toparlayamıyorum derslerden biraz daha pratik bişeyler olabilir mi?
    Her şey değişecektir, doğaları budur. Bir gün başarılı, bir gün başarısız olacaksın; bir gün zirvede, bir gün dipte olacaksın. Ama içinde bir şey hep aynı kalacak ve o bir şey senin gerçekliğindir! (Osho)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deep emotion
      karakterini geliştirecek kitaplardan başlayabilirsin mesela okuyarak
      Onlar yalan.
      Karakterini geliştirmenin sırrı, başkalarının hatalarını görmezden gelmek. Böyle böyle yavaş yavaş kendi hatalarını görürsün. Sonra karakterin mükemmeliyete doğru gider. Bir şey yaptın yanlış anlaşılma korkusu yaşama " Beni Allah biliyor" de geç.

Yorum

İşleniyor...
      X