Duyuru

Collapse
No announcement yet.

parapsikoloji.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• parapsikoloji.

selamlar millet.

parapsikolojiye inanan varmı bu konuyla ilgilenen kişileri görmek istedim inananlar varsa sadece inananların yorum yazmasını istiyorum.

ölüp tekrar dirilmek derken gardaş senin kafamı güzel yaw

Yorum

sen astral seyahatten bahsediyorsun kafan güzelmi yazmıştım ve sanırım tartışma konusu açıldı kusura bakma bak sadece tartışmaya devam etmiyelim ve hatta dediğin konu astral seyahat ruhun bedeni terk edip çıkması ve tekrar bedene dönmesine astral seyahat denir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: queensyche
        bunu bizzat yaşayan ve anlatan bi çok kişi var..bende senin gibi düşünüyordum...isterseniz detaylarıyla anlatabilirim tüm ayrıntısıyla yaşadığım o olayı..
        queeensyche bende yaşadım sadece googleye astral seyahat yaz ve birkaç sonucu oku adının noldunu göreceksin aynısını anlata bilirim ayrıntılarıyla. ilk başta ne demek istediğini anlamadım ondan ters konuştum kusura bakma.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: badee
          konuya anlamını eklerseniz manasız tartışma çıkmaz herkes bu konuları bilmeyebilir
          ben sadece tartışmayı durdurmak için uğraştım siz devam ettirmek için imalarda bulunmuşsunuz.

Yorum

sakin ol ben şayet parapsikolojisi oysa demiştim farkındaysan..astral seyahat diyorsan ve öyleyse demek ki onu yaşadım..neden tartışacağız ki anlamadım..
            kafan güzelmi demiştim sadece ters anlamanı istemediğim için öyle yazdım kusura bakma yani kardeş.

Yorum

bazen hani sanki önceden yaşamışssın gibi hislere kapılırsın ya..sanki aynı şeyi yaşamış gibi ve hatta nasıl bir hayat sürdüğünü hissediyor olursun ve hatta hatta nasıl ölebileceğinin tahminlerinde bulunursun...örneğin trafik kazasında öleceğini düşünürsün..bu düşünceler parapsikolojisiyle bağlantılı mı peki?
              evet parapsikolojiyle bağlantılı tabiki parapsikolojinin alanı çünki zaten parapsikoloji paranormal psişik gibi tüm olayları inceliyor mantıksal açıklamasını yapıyor ve bazı uygulama yapabileceğiniz teknikler sunuyor.

Yorum

bazen hani sanki önceden yaşamışssın gibi hislere kapılırsın ya..sanki aynı şeyi yaşamış gibi ve hatta nasıl bir hayat sürdüğünü hissediyor olursun ve hatta hatta nasıl ölebileceğinin tahminlerinde bulunursun...örneğin trafik kazasında öleceğini düşünürsün..bu düşünceler parapsikolojisiyle bağlantılı mı peki?
                artı önceden yaşadın gibi hissedersin demişsin. bu halk arasında çok bilindiktir adına dejavu denir.

Yorum

İşleniyor...
                X