Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Şüphe - Yardım Lütfen

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • Şüphe - Yardım Lütfen

    Eğer sabırla hepsini okursanız çok minnettar olurum. Çünkü biraz uzun bir hikaye. İçinde bu siteden de birşeyler var.

    Ben garip bir insanım. Genellikle iyi olmaya çalışyorum ama bazen sanki ben ben değilmişim gibi davranıyorum. Bunun altında yatan en büyük sebeplerden biri ise şüphe. İnsanlardan şüpeleniyorum ve utanarak söylüyorum ki bunu bu siteye de yansıttım. Diyeceksiniz ki nasıl? Bu sitedekileri tanımıyorsun ki.

    Belki azçok beni tanırsınız. Ben yazılara önem veririm ve insanların yazdıklarından nasıl biri olduklarının az çok anlaşılabileceğine inanırım. Ama en son yaşadıklarım bu inancımı büyük bir oranda sarstı.

    Ben birinden hoşlanıyordum. Ama sosyal fobim var. Nasıl bir hoşlanmak bilirsiniz. Yani karşılıksız. Hoşlandığım kişi ile msn den yazışıyorduk. Daha önce bir kere görüşebildim. Aslında 1 sene boyunca aynı sınıftaydım ama ondan sonra yani ona duygularımı açtıktan sonra onunla bir kere görüşebildim. Malum sosyal fobi, korkuyordum onunla görüşmeye.

    Ona duygularımı açtığım aylarda (geçen sene bu aylarda) bu sitede benim hissettiklerime benzeyen bir konu ile bir üyemiz başlık açtı. Gerçi o başlıkta yazılanlar biraz farklıydı ama sanki farkında olmamam için bazı değişiklikler yapılmış hissine kaptırdı aklım beni. Adminden hakkım olmayarak o üyemize ait ip bilgilerini bile istemiştim. O da haklı olarak vermemişti. Üyeliğimi sildirmiştim. O üyeyi de bir daha bu sitede görmedim. Sonra ben bu şüpelerimi o kişiye açtım. Böyle birşey olmadığını bu siteye daha önce girmediğini söyledi. Mahcup oldum özür diledim. Affetti ve tekrar konuşur olduk msnde.

    Bundan yaklaşık 1 ay önce onunla msnden yazışmama kararı aldım. Onunlada konuştum. Birbirimize göre değiliz dedik. Ben sosyal fobiktim o ise aksime çok sosyal biriydi. Değerlerimiz farklıydı. Bizi birleştiren tek şey msn di. Sanal dünyaydı. Açıkcası onunda benden biraz hoşlandığını hissediyordum ama sosyal fobim yüzünden bunu ilerletmek istemediğini düşünüyordum. Hak veriyordum. Benimde beklentilerim farklılaşmıştı açıkcası. Ne bileyim. Eskiden onunla güzel bir hayatım olsun diye düşünürdüm ama sonrasında birlikte yapamayacağımızı bende gördüm. Birbirimize ait olalım ama birbirimizi özgür bırakalım istiyordum. Birbirimize zaman ayıralım ama her zaman yan yana olmayalım. Arada bir görüşelim ama birbirmizden başkasına bakmayalım gibisinden. Neyse.

    Sonra yazışmama kararı aldıktan 2,3 hafta sonra benimle bu siteden konuşmak isteyen biri oldu. Özel mesaj yazdı. Daha rahat konuşabilmek için msnimi verdim. Daha öncede bu siteden konuşmuşluğum olanlar vardı. Sosyal fobi hakkında yaşadıklarını paylaşmak istiyordu ve tabi benimkileri de onunla paylaşmamı. Ama nedense ben o kişinin yazdıklarından hoşlandığım kişi olduğu hissine kapıldım yine. Tavırları cümleleri benziyordu, daha doğrusu aklım öyle olduğuna inandırdı beni.

    Sitedeki arkadaşımla konuşurken, tabi ben onu hoşlandığım kişi sandığım için, bana bayanların süründürdükleri erkeklerden bahsetti ve onlara ne isim verdiklerinden. Köpek diyolarmış galiba. Daha öncesinde bu sitede bir başlık okumuştum. Kadınların çok fazla prenses gibi davranılmaktan bir süre sonra bıktıklarından hatta bazılarının dayaktan hoşlandıklarından bahsediyordu. Acaba diye sordum kendi kendime bu yüzdenmi herşey. Bu kız beni süründürüyormu. Bende kötü davranma kararı aldım. Ona vuramazdım, birincisi yanımda değildi ikincisi yanımda olsa bile bunu yapmaya gönlüm elvermezdi. Kötü söz söylemeye karar verdim. Küfürlü. Yaptımda. Pişman oldum açıkcası.

    Bağlayacağım nokta şu ki ondan bu sözler için özür dilediğimde bunların hiç olmadığından bahsetti. Bende sitedeki kişi sen değilmisin dedim. Hayır dedi. Üstüne gitmek istedim. Çünkü buna çok inandırmıştım kendimi. Yalanlayamayacağını düşündüğüm birşey söyledim. ip adreslerinizi karşılaştırsam aynı çıkmayacak mı yani dedim. Karşılaştır dedi. Kelimelerinden büyük bir nefret akıyordu. O an şok oldum. Kafamda kurduklarım havada asılı kaldı birden. Haklı olarak o kişi beni msn den engelledi. Çok üzüldüm. Beni kendi isteğiyle daha önce hiç engellememişti. Onu kaybettiğimi anladım. Bana karşı bir hissi olmasada içimden kopan büyük bir parçaydı. Ben de bir daha böyle düşüncelere kapılmamak için bu düşüncelerin kaynaklarını kaldırmaya çalıştım. Bu site de dahil di buna ama yapamadım. Gerçi hala admine bağlı o mesajı okursa üyeliğimi silicek ama içimden bir yan okumamasını istiyor. Çünkü bu sorunları kaynaklarıyla paylaşmam gerek. Farklı düşünen insanlarla paylaşmam gerek. Yoksa beni kemirdikce kemirecek. Bunu yapabileceğim en iyi yerlerden biri burası ve işte yapıyorum.

  • #2
    @forte-donna

    ben sanal dünyada her zaman _MOD_ nickini kullanırım.

    @ilksen

    Haklısın. İki gün önce ondan özür dilemek için bir mail yazdım ama o haklı olarak cevap vermedi . Afetmezsede birşey diyemem ki artık . Sanal dünyadan bile insanları üzebiliyorum .

    Bu arada mesajlarınız için saolun. Düşüncelerinize gerçekten ihtiyacım var.

    Yorum

    İşleniyor...
    X