Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İlacı bıraktıktan sonra

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• İlacı bıraktıktan sonra

lustral ve rixper kullanıyordum 100 mg ve 1 mg. takıntılarım geçmişti o yüzden rixperi bıraktım ama lustralide atmamaya bşladım. okula 1 haftadır gitmiyorm yoklama alınmıyor diye. bendeki belirtiler; sürekli ağlama, kafamın boşluğa düştüğünü sanma, odaklanamama, karar verememe, kendimi aciz hissetmem. ilacı bırakınca bunları yaşamaya başladım. hiçbişeye odaklanamıyorum ve yarın okula gitmek zorundayım. buraya bile yazmaya aciz hissettim kendimi. evde annemlerle otururken herşeye gülüyorum annemlerden fazla ve uzun gülüyorum . anksiyete bozukluğum var ve bi karakterim yok sf atlattım takıntılarımdan kurtuldum ama bi karakter oluşturma aşamasındayım.

doktora tekrar mı gitmem gerekiyor?? veya 200mg lustral alayım mı? ilaç kullanmadığım için sürekli ağlamaya başladım beni tutan ilaçmış galiba. kendimi çok aciz hissediyorum
    Her şey değişecektir, doğaları budur. Bir gün başarılı, bir gün başarısız olacaksın; bir gün zirvede, bir gün dipte olacaksın. Ama içinde bir şey hep aynı kalacak ve o bir şey senin gerçekliğindir! (Osho)

Orjinal yazı sahibi: dkk15 View Post
    lustral ve rixper kullanıyordum 100 mg ve 1 mg. takıntılarım geçmişti o yüzden rixperi bıraktım ama lustralide atmamaya bşladım. okula 1 haftadır gitmiyorm yoklama alınmıyor diye. bendeki belirtiler; sürekli ağlama, kafamın boşluğa düştüğünü sanma, odaklanamama, karar verememe, kendimi aciz hissetmem. ilacı bırakınca bunları yaşamaya başladım. hiçbişeye odaklanamıyorum ve yarın okula gitmek zorundayım. buraya bile yazmaya aciz hissettim kendimi. evde annemlerle otururken herşeye gülüyorum annemlerden fazla ve uzun gülüyorum . anksiyete bozukluğum var ve bi karakterim yok sf atlattım takıntılarımdan kurtuldum ama bi karakter oluşturma aşamasındayım.

doktora tekrar mı gitmem gerekiyor?? veya 200mg lustral alayım mı? ilaç kullanmadığım için sürekli ağlamaya başladım beni tutan ilaçmış galiba. kendimi çok aciz hissediyorum
    Hastaligin nedir senin .Herseye gülmen falan sanki bipolar gibi.Durup dururkenmi gülüyorsun.

Yorum

yok anksiyete bozukluğu durup dururken değil bişey komiğime gidiyor herkesin gidiyor ama ben daha fazla gülüyorum aşırı olduğu bilsemde
      Her şey değişecektir, doğaları budur. Bir gün başarılı, bir gün başarısız olacaksın; bir gün zirvede, bir gün dipte olacaksın. Ama içinde bir şey hep aynı kalacak ve o bir şey senin gerçekliğindir! (Osho)

Yorum

dün hachiko yu izlemiştim ondada çok ağladım ne zamandır böyle ağlamıyordum ilacı bırakınca olmaya başladı

Yorum

Aglamayla gülme arasinda gel gitlerin var yazmissin ya ondan sormustum.Ilaclarini kendi kafana göre birakma doktorun vermis .

Yorum

dün hachiko yu izlemiştim ondada çok ağladım ne zamandır böyle ağlamıyordum ilacı bırakınca olmaya başladı
            Demek ilacini kullanman gerekiyor durumun daha beter olmadan yine basla.

Yorum

demek ki her şey yerinde ve ayarında kullanılmalıymış

KuzuZade
              Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
              BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
              Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Edebiyat26 View Post
                Aglamayla gülme arasinda gel gitlerin var yazmissin ya ondan sormustum.Ilaclarini kendi kafana göre birakma doktorun vermis .
                tabi sizde haklısınız onun gibi bi durumum vardı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
                  demek ki her şey yerinde ve ayarında kullanılmalıymış
                  haklısınız öyleymiş malesef kendimce bişeyler yapmak istedim.

Yorum

lustrali duygusal insanlara mı veriyorlar? ve....duygusal insanlar karakter konusunda daha mı zorlanırlar? karakterlerini göstermek için???

Yorum

lustrali duygusal insanlara mı veriyorlar? ve....duygusal insanlar karakter konusunda daha mı zorlanırlar? karakterlerini göstermek için???
                      Duygusallik karaktere tabiiki yansir herseyden alinirsin,cevrende olup bitene daha cok reaksiyon gösterip aglama nöbetlerine girersin.Her insanin bir yapisi var ailenden nasil bir egitim aldigin önemli ,bulug cagina girdikten sonra karakter tam olarak oturmaya basliyor ondan sonra degistirmek cok zor.Bipolar hastalarinin özellikleri var sende lustrali belki onun icin vermis olabilirler.Aglama gülme inis cikislar falan .

Neden bir karakterim yok benim yazdin anlamadim.Her insanin karakteri vardir.Hasta olman karakterin yok anlamina gelmez

Yorum

yani öyle tabikii psikologa karakterim kayboldu diyince bana gülmüştü ne bileyim kendimi gerçekleştirmiş değilim sanırım o yüzden böyle düşünüyorum

benim reçetemde anksiyete bozukluğu yazıyordu eskiden sosyal fobi den ve takıntılardan dolayı gidiyordum şimdi ergenlik sorunlarım var. işte bu karakter sorunu.

karakterim yok derken hani insanların belli duyumları vardır mesela biri bişey dediğinde direk cevap verirler karakterlerine uygun bi şekilde. benim sosyal çevreyle pek alakam yoktu alışacağım çözeceğim onuda inşallah.

Yorum

çoğu ergenlik sorunları bunların bana göre senin sorunsuz olarak gördüğün arkadaşlarında sorunludur sen biraz hassas olabilirsin o kadar.......

Yorum

her zaman sorun bende olmayabilir kimse mükemmel değil ki...

Yorum

ne desem boş şimdi algılar değişiktir ergenlik döneminde 30 kadar sürer bu durum duruma göre tabi sorun her zaman sende değildir ama sorunlarla mucadele edecek gücü kendinde bulamayabilirsin zamanla olur......

Yorum

İşleniyor...
                              X