lustral ve rixper kullanıyordum 100 mg ve 1 mg. takıntılarım geçmişti o yüzden rixperi bıraktım ama lustralide atmamaya bşladım. okula 1 haftadır gitmiyorm yoklama alınmıyor diye. bendeki belirtiler; sürekli ağlama, kafamın boşluğa düştüğünü sanma, odaklanamama, karar verememe, kendimi aciz hissetmem. ilacı bırakınca bunları yaşamaya başladım. hiçbişeye odaklanamıyorum ve yarın okula gitmek zorundayım. buraya bile yazmaya aciz hissettim kendimi. evde annemlerle otururken herşeye gülüyorum annemlerden fazla ve uzun gülüyorum . anksiyete bozukluğum var ve bi karakterim yok sf atlattım takıntılarımdan kurtuldum ama bi karakter oluşturma aşamasındayım.
doktora tekrar mı gitmem gerekiyor?? veya 200mg lustral alayım mı? ilaç kullanmadığım için sürekli ağlamaya başladım beni tutan ilaçmış galiba. kendimi çok aciz hissediyorum
doktora tekrar mı gitmem gerekiyor?? veya 200mg lustral alayım mı? ilaç kullanmadığım için sürekli ağlamaya başladım beni tutan ilaçmış galiba. kendimi çok aciz hissediyorum
Yorum