Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
ben yedikçe kendimden geçiyorum
hani insan cinsellikte uç noktalara varırya bende öyle bir mutluluk yaşıyorum
ayrıca bilimsel bişey var insan aşktan aldığı mutluluğun aynısını çikolota yerkende yaşayabiliyormuş
anlayın ne kadar mübarek bişey
ayrıca bayramlarda ucuz çikolata ikram edenleride kınıyorum burdan..
herkesin bütçesi mi bir mi felitsa3? en azından ikram edecek çikolatası varmış.Onu bulamayan da var.. Bizim çocuklugumuzda yaprak şeker vardı sadece..bilen biliyo
cikolataya bayilirim, ozelikle kendimi kotu hissetigim anlarda hemen cikolata alirim ve yerken dunyanin en mutlu insani olabiliyorum o an: )
ben de kendimi garipsemiyor degilim tabi, ama sukur ki cikolata var...
bi de kendimi kotu hissedince kola iyi geliyor: )dusunsene cikolata kola birlikte yedigimi ve ictigimi offf super
Öğrenciyken yapardım. İkisindede kafein var ve karışınca tadı kötü oluyor. Onun yerine bir fincan daha fazla kahve içmek damak tadı açısından daha leziz.
herhalde mutlu olduğum tek anlar çikolata yediğim anlar :lol: acayip birşey yhaa..takıntı olmuştu bende..3.5 4 yıldır hergün bir orta boy cips 2 tane de çikolata yedim :lol: cipsi kestim ama çikolata vazgeçilmez :lol: boyum uzun olmasa yuvarlanarak seyehat edeceğim zaten :roll:
Yorum