Bitter olursa harika olur çok severim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Çikolata yerken mutlu oluyormusunuz??
Collapse
X
-
Re: Çikolata yerken mutlu oluyormusunuz??
Orjinal yazı sahibi: grafiker_ozlmArkadaşlar ben çikolata yerken kendimi çok iyi hissediyorum ve çok mutlu oluyorum neden bilmiyorum..
bir anda herşeyi unutuyorum..
benim gibi hisseden var mı?
Ancak daha çok çikolata yerken çay içmek istiyorum..ilginç mi?Düşlemek bilmekten daha önemlidir.
Yorum
-
@ sevde
sevde abla çikolatadan nasıl enfeksiyon kapılabilir ki,ürktüm şimdi..geçen de haberlerde süt ürünlerinden bulaşan bir virüs salgınından bahsediyordu,öldürücü nitelikteymiş.sakın dışardan güvenmediğimiz yerlerden açık ürünler kullanmayalım arkadaşlar :cry:Olmadığın insan olarak sevilmektense, olduğun insan olarak nefret edilmek iyidir.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ozle_m_ermaid@ sevde
sevde abla çikolatadan nasıl enfeksiyon kapılabilir ki,ürktüm şimdi..geçen de haberlerde süt ürünlerinden bulaşan bir virüs salgınından bahsediyordu,öldürücü nitelikteymiş.sakın dışardan güvenmediğimiz yerlerden açık ürünler kullanmayalım arkadaşlar :cry:Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sevde_Orjinal yazı sahibi: ozle_m_ermaid@ sevde
sevde abla çikolatadan nasıl enfeksiyon kapılabilir ki,ürktüm şimdi..geçen de haberlerde süt ürünlerinden bulaşan bir virüs salgınından bahsediyordu,öldürücü nitelikteymiş.sakın dışardan güvenmediğimiz yerlerden açık ürünler kullanmayalım arkadaşlar :cry:
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cerosEvet çikolata yerken içimde benimde bir mutluluk oluşuyor ve bu da çook hoşuma gidiyor çikolata yemem yasak ama yinede 3 günde 1 yemezsem çikolata krizi yaşıyorum
inanamıyorum bunu yazdıktan sonra çikolata yasaklandı ne kadar şanssız bir insanm ben ülser başlangıcı
Yorum
-
slm
evet çikolota nın kişiye mutlulık verdiği doğru hatta bilimsel olarak da kanıtlanmış mesela biz lisede okurken bize biyoloji dersinde anlatırlardı ağır depresyon geçiren hastalara sakişnleşmesi için çikolata yedirirler mesel aben çok sinirlendiğim zaman cinnet geçirecek gibi olduğum zaman hemen gider bir sinikirs çikolota yerim ve sakinleşirim helede bir deo çikolotayı özlem seninle karşılıklı yemek başka olur.....
Yorum
Yorum