Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çikolata yerken mutlu oluyormusunuz??

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Re: slm

Orjinal yazı sahibi: mert_kaya
    evet çikolota nın kişiye mutlulık verdiği doğru hatta bilimsel olarak da kanıtlanmış mesela biz lisede okurken bize biyoloji dersinde anlatırlardı ağır depresyon geçiren hastalara sakişnleşmesi için çikolata yedirirler mesel aben çok sinirlendiğim zaman cinnet geçirecek gibi olduğum zaman hemen gider bir sinikirs çikolota yerim ve sakinleşirim helede bir deo çikolotayı özlem seninle karşılıklı yemek başka olur.....

özlem yerine ben sana yedirebilirim istersen....

ama çikolata bulamaya biliriz idare edeceksin artık.....

Yorum

Re: slm

Orjinal yazı sahibi: mert_kaya
      evet çikolota nın kişiye mutlulık verdiği doğru hatta bilimsel olarak da kanıtlanmış mesela biz lisede okurken bize biyoloji dersinde anlatırlardı ağır depresyon geçiren hastalara sakişnleşmesi için çikolata yedirirler mesel aben çok sinirlendiğim zaman cinnet geçirecek gibi olduğum zaman hemen gider bir sinikirs çikolota yerim ve sakinleşirim helede bir deo çikolotayı özlem seninle karşılıklı yemek başka olur.....
      evet yaa senle karşılıklı çikolata güzel olurdu..

şakamısın sen ya....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ceros
        Evet çikolata yerken içimde benimde bir mutluluk oluşuyor ve bu da çook hoşuma gidiyor çikolata yemem yasak ama yinede 3 günde 1 yemezsem çikolata krizi yaşıyorum

inanamıyorum bunu yazdıktan sonra çikolata yasaklandı ne kadar şanssız bir insanm ben ülser başlangıcı
        bendede ülser var. hatta reflüye dönecek nerdeyse :arrow: :? ama bana aşırı kahve,alkol,sigara yasaklandı. bu hastalıkta insan kendini daha iyi tanıyor mesela bana ıspanakta dokunuyor :? az yersen bir şey olmaz
        her damlada bir ben daha....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: agresiff
          kolayla kahveyi karıştıran varmı?
          finallerden,proje yazımlarından,sunum hazırlamalarından ve tez öncesi birebirdi... allahım uykum gelmiş gibi hissediyordum ama göz kapaklarım kapanmıyordu. aslında çok tehlikeli aşırı kafein yüklemesi... kalp krizi bile yapıyor. bu arada çikolatada kafein var aslında canımız çikolata çektiğinde kafein istiyor olabilirmiş :roll: ki ben canım çikolata istediğinde ve o günlük sınırımı doldurduysam kahve içiyorum çikolata isteği azalıyor :lol:
          her damlada bir ben daha....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sarapkadehi
            Evet çikolata yerken içimde benimde bir mutluluk oluşuyor ve bu da çook hoşuma gidiyor çikolata yemem yasak ama yinede 3 günde 1 yemezsem çikolata krizi yaşıyorum

inanamıyorum bunu yazdıktan sonra çikolata yasaklandı ne kadar şanssız bir insanm ben ülser başlangıcı
            bendede ülser var. hatta reflüye dönecek nerdeyse :arrow: :? ama bana aşırı kahve,alkol,sigara yasaklandı. bu hastalıkta insan kendini daha iyi tanıyor mesela bana ıspanakta dokunuyor :? az yersen bir şey olmaz
            tam bana kaldı az yemek bende normalde 3 hafta önce öğrendim bu hastalığımın olduğunu... iyiye gitceğine kötüye gidio çünkü önemsemiyordum ama dikkat etmem gerekiyor bi kola bi de çikolatanın yasaklanması bana baya koydu ama

Yorum

İşleniyor...
            X