Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çikolata yerken mutlu oluyormusunuz??

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• grafiker_ozlm
    adlı üyemiz Çikolata yerken mutlu oluyormusunuz?? konusunu başlattı

Çikolata yerken mutlu oluyormusunuz??

Arkadaşlar ben çikolata yerken kendimi çok iyi hissediyorum ve çok mutlu oluyorum neden bilmiyorum..

bir anda herşeyi unutuyorum..

benim gibi hisseden var mı?

• ceros
    replied
    Orjinal yazı sahibi: sarapkadehi
    Orjinal yazı sahibi: ceros
    Evet çikolata yerken içimde benimde bir mutluluk oluşuyor ve bu da çook hoşuma gidiyor çikolata yemem yasak ama yinede 3 günde 1 yemezsem çikolata krizi yaşıyorum

inanamıyorum bunu yazdıktan sonra çikolata yasaklandı ne kadar şanssız bir insanm ben ülser başlangıcı
    bendede ülser var. hatta reflüye dönecek nerdeyse :arrow: :? ama bana aşırı kahve,alkol,sigara yasaklandı. bu hastalıkta insan kendini daha iyi tanıyor mesela bana ıspanakta dokunuyor :? az yersen bir şey olmaz
    tam bana kaldı az yemek bende normalde 3 hafta önce öğrendim bu hastalığımın olduğunu... iyiye gitceğine kötüye gidio çünkü önemsemiyordum ama dikkat etmem gerekiyor bi kola bi de çikolatanın yasaklanması bana baya koydu ama

Leave a comment:

• sarapkadehi
    replied
    Orjinal yazı sahibi: agresiff
    kolayla kahveyi karıştıran varmı?
    finallerden,proje yazımlarından,sunum hazırlamalarından ve tez öncesi birebirdi... allahım uykum gelmiş gibi hissediyordum ama göz kapaklarım kapanmıyordu. aslında çok tehlikeli aşırı kafein yüklemesi... kalp krizi bile yapıyor. bu arada çikolatada kafein var aslında canımız çikolata çektiğinde kafein istiyor olabilirmiş :roll: ki ben canım çikolata istediğinde ve o günlük sınırımı doldurduysam kahve içiyorum çikolata isteği azalıyor :lol:

Leave a comment:

• sarapkadehi
    replied
    Evet çikolata yerken içimde benimde bir mutluluk oluşuyor ve bu da çook hoşuma gidiyor çikolata yemem yasak ama yinede 3 günde 1 yemezsem çikolata krizi yaşıyorum

inanamıyorum bunu yazdıktan sonra çikolata yasaklandı ne kadar şanssız bir insanm ben ülser başlangıcı
    bendede ülser var. hatta reflüye dönecek nerdeyse :arrow: :? ama bana aşırı kahve,alkol,sigara yasaklandı. bu hastalıkta insan kendini daha iyi tanıyor mesela bana ıspanakta dokunuyor :? az yersen bir şey olmaz

Leave a comment:

• grafiker_ozlm
    replied
    Re: slm

Orjinal yazı sahibi: mert_kaya
    evet çikolota nın kişiye mutlulık verdiği doğru hatta bilimsel olarak da kanıtlanmış mesela biz lisede okurken bize biyoloji dersinde anlatırlardı ağır depresyon geçiren hastalara sakişnleşmesi için çikolata yedirirler mesel aben çok sinirlendiğim zaman cinnet geçirecek gibi olduğum zaman hemen gider bir sinikirs çikolota yerim ve sakinleşirim helede bir deo çikolotayı özlem seninle karşılıklı yemek başka olur.....
    evet yaa senle karşılıklı çikolata güzel olurdu..

şakamısın sen ya....

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    Re: slm

Orjinal yazı sahibi: mert_kaya
    evet çikolota nın kişiye mutlulık verdiği doğru hatta bilimsel olarak da kanıtlanmış mesela biz lisede okurken bize biyoloji dersinde anlatırlardı ağır depresyon geçiren hastalara sakişnleşmesi için çikolata yedirirler mesel aben çok sinirlendiğim zaman cinnet geçirecek gibi olduğum zaman hemen gider bir sinikirs çikolota yerim ve sakinleşirim helede bir deo çikolotayı özlem seninle karşılıklı yemek başka olur.....

özlem yerine ben sana yedirebilirim istersen....

ama çikolata bulamaya biliriz idare edeceksin artık.....

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    slm

Leave a comment:

• MaLTtTt
    replied
    Çikolata yerken de mutlu olurum kahve içerken de..Ne alaka demeyin ikisi de mutluluk veriyor..

Leave a comment:

• ceros
    replied

Leave a comment:

• grafiker_ozlm
    replied
    Orjinal yazı sahibi: sevde_
    Orjinal yazı sahibi: ozle_m_ermaid
    @ sevde

sevde abla çikolatadan nasıl enfeksiyon kapılabilir ki,ürktüm şimdi..geçen de haberlerde süt ürünlerinden bulaşan bir virüs salgınından bahsediyordu,öldürücü nitelikteymiş.sakın dışardan güvenmediğimiz yerlerden açık ürünler kullanmayalım arkadaşlar :cry:
    Hayır canım ben gıda konusunda kaliteye çok önem veririm. Ydiğim üründe sorun yok, en çok satılan marka ancak ben bir kaç gün üst üste bir kareyi bitiriyordun o ara ve sonuç mide enfeksiyonu oluştu ve acile kaldırdılar beni. Bana doktor çikolatadan diye birşey söylemedi ama ben öyle tahmin ediyorum. Çünkü aynı şekilde dünde çikolata aldım yine kara olanından ve aynı sorun midemde yeniden kendini hissettirdmeye başlayınca emin oldum ondan olduğuna. Çikolatayı biraz fazla yersen ağır geliyor, en azından bana öyle geldi.
    o senin bünyenle alakalı bence çünkü ben günde 3 4 tane yiyorum hiçte birşey olmuyor valla...

Leave a comment:

• sevde_
    replied
    Orjinal yazı sahibi: ozle_m_ermaid
    @ sevde

sevde abla çikolatadan nasıl enfeksiyon kapılabilir ki,ürktüm şimdi..geçen de haberlerde süt ürünlerinden bulaşan bir virüs salgınından bahsediyordu,öldürücü nitelikteymiş.sakın dışardan güvenmediğimiz yerlerden açık ürünler kullanmayalım arkadaşlar :cry:
    Hayır canım ben gıda konusunda kaliteye çok önem veririm. Ydiğim üründe sorun yok, en çok satılan marka ancak ben bir kaç gün üst üste bir kareyi bitiriyordun o ara ve sonuç mide enfeksiyonu oluştu ve acile kaldırdılar beni. Bana doktor çikolatadan diye birşey söylemedi ama ben öyle tahmin ediyorum. Çünkü aynı şekilde dünde çikolata aldım yine kara olanından ve aynı sorun midemde yeniden kendini hissettirdmeye başlayınca emin oldum ondan olduğuna. Çikolatayı biraz fazla yersen ağır geliyor, en azından bana öyle geldi.

Leave a comment:

• ozle_m_ermaid
    replied
    @ sevde

Leave a comment:

• sevde_
    replied
    Çikolatayı yerken bir süre öncesine kadar mutlu hissederdim bende, Ta ki birgün çikolatayı yedikten sonra enfeksiyona yakalanana kadar.

Leave a comment:

• ceros
    replied

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    yaaa ben kahveyi içip hemde koyu! mışıl mışıluyyorum ne olcak benim uyku sorunum :roll:

Leave a comment:

İşleniyor...
X