Arkadaşlar ben çikolata yerken kendimi çok iyi hissediyorum ve çok mutlu oluyorum neden bilmiyorum..
bir anda herşeyi unutuyorum..
benim gibi hisseden var mı?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Çikolata yerken mutlu oluyormusunuz??
Collapse
X
-
Çikolata yerken mutlu oluyormusunuz??
Etiketler: Yok
-
Orjinal yazı sahibi: sarapkadehiOrjinal yazı sahibi: cerosOrjinal yazı sahibi: cerosEvet çikolata yerken içimde benimde bir mutluluk oluşuyor ve bu da çook hoşuma gidiyor çikolata yemem yasak ama yinede 3 günde 1 yemezsem çikolata krizi yaşıyorum
inanamıyorum bunu yazdıktan sonra çikolata yasaklandı ne kadar şanssız bir insanm ben ülser başlangıcı
-
Orjinal yazı sahibi: agresiffkolayla kahveyi karıştıran varmı?
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: cerosOrjinal yazı sahibi: cerosEvet çikolata yerken içimde benimde bir mutluluk oluşuyor ve bu da çook hoşuma gidiyor çikolata yemem yasak ama yinede 3 günde 1 yemezsem çikolata krizi yaşıyorum
inanamıyorum bunu yazdıktan sonra çikolata yasaklandı ne kadar şanssız bir insanm ben ülser başlangıcı
Leave a comment:
-
Re: slm
Orjinal yazı sahibi: mert_kayaevet çikolota nın kişiye mutlulık verdiği doğru hatta bilimsel olarak da kanıtlanmış mesela biz lisede okurken bize biyoloji dersinde anlatırlardı ağır depresyon geçiren hastalara sakişnleşmesi için çikolata yedirirler mesel aben çok sinirlendiğim zaman cinnet geçirecek gibi olduğum zaman hemen gider bir sinikirs çikolota yerim ve sakinleşirim helede bir deo çikolotayı özlem seninle karşılıklı yemek başka olur.....
şakamısın sen ya....
Leave a comment:
-
Guest repliedRe: slm
Orjinal yazı sahibi: mert_kayaevet çikolota nın kişiye mutlulık verdiği doğru hatta bilimsel olarak da kanıtlanmış mesela biz lisede okurken bize biyoloji dersinde anlatırlardı ağır depresyon geçiren hastalara sakişnleşmesi için çikolata yedirirler mesel aben çok sinirlendiğim zaman cinnet geçirecek gibi olduğum zaman hemen gider bir sinikirs çikolota yerim ve sakinleşirim helede bir deo çikolotayı özlem seninle karşılıklı yemek başka olur.....
özlem yerine ben sana yedirebilirim istersen....
ama çikolata bulamaya biliriz idare edeceksin artık.....
Leave a comment:
-
Guest repliedslm
evet çikolota nın kişiye mutlulık verdiği doğru hatta bilimsel olarak da kanıtlanmış mesela biz lisede okurken bize biyoloji dersinde anlatırlardı ağır depresyon geçiren hastalara sakişnleşmesi için çikolata yedirirler mesel aben çok sinirlendiğim zaman cinnet geçirecek gibi olduğum zaman hemen gider bir sinikirs çikolota yerim ve sakinleşirim helede bir deo çikolotayı özlem seninle karşılıklı yemek başka olur.....
Leave a comment:
-
Çikolata yerken de mutlu olurum kahve içerken de..Ne alaka demeyin ikisi de mutluluk veriyor..
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: cerosEvet çikolata yerken içimde benimde bir mutluluk oluşuyor ve bu da çook hoşuma gidiyor çikolata yemem yasak ama yinede 3 günde 1 yemezsem çikolata krizi yaşıyorum
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: sevde_Orjinal yazı sahibi: ozle_m_ermaid@ sevde
sevde abla çikolatadan nasıl enfeksiyon kapılabilir ki,ürktüm şimdi..geçen de haberlerde süt ürünlerinden bulaşan bir virüs salgınından bahsediyordu,öldürücü nitelikteymiş.sakın dışardan güvenmediğimiz yerlerden açık ürünler kullanmayalım arkadaşlar :cry:
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: ozle_m_ermaid@ sevde
sevde abla çikolatadan nasıl enfeksiyon kapılabilir ki,ürktüm şimdi..geçen de haberlerde süt ürünlerinden bulaşan bir virüs salgınından bahsediyordu,öldürücü nitelikteymiş.sakın dışardan güvenmediğimiz yerlerden açık ürünler kullanmayalım arkadaşlar :cry:
Leave a comment:
-
@ sevde
Leave a comment:
-
Çikolatayı yerken bir süre öncesine kadar mutlu hissederdim bende, Ta ki birgün çikolatayı yedikten sonra enfeksiyona yakalanana kadar.
Leave a comment:
-
Evet çikolata yerken içimde benimde bir mutluluk oluşuyor ve bu da çook hoşuma gidiyor çikolata yemem yasak ama yinede 3 günde 1 yemezsem çikolata krizi yaşıyorum
Leave a comment:
-
Guest repliedyaaa ben kahveyi içip hemde koyu! mışıl mışıluyyorum ne olcak benim uyku sorunum :roll:
Leave a comment:
Leave a comment: