Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çikolata yerken mutlu oluyormusunuz??

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Çikolata yerken mutlu oluyormusunuz??

Arkadaşlar ben çikolata yerken kendimi çok iyi hissediyorum ve çok mutlu oluyorum neden bilmiyorum..

bir anda herşeyi unutuyorum..

benim gibi hisseden var mı?

evet özlem bende çikolatayı severim ama aşırı derecede yemem.

Yorum

Ben de çok severim ama kilo aldırdığı için çok yemiyorum
      Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bydead
        evet özlem bende çikolatayı severim ama aşırı derecede yemem.
        ya benim ki farklı yerken çok mutlu hissediyorum kendimi..

ben günde 3 tane felan yerim :lol:

Yorum

ben yedikçe kendimden geçiyorum
          hani insan cinsellikte uç noktalara varırya bende öyle bir mutluluk yaşıyorum
          ayrıca bilimsel bişey var insan aşktan aldığı mutluluğun aynısını çikolota yerkende yaşayabiliyormuş
          anlayın ne kadar mübarek bişey
          ayrıca bayramlarda ucuz çikolata ikram edenleride kınıyorum burdan..

Yorum

herkesin bütçesi mi bir mi felitsa3? en azından ikram edecek çikolatası varmış.Onu bulamayan da var.. Bizim çocuklugumuzda yaprak şeker vardı sadece..bilen biliyo

Yorum

cikolataya bayilirim, ozelikle kendimi kotu hissetigim anlarda hemen cikolata alirim ve yerken dunyanin en mutlu insani olabiliyorum o an: )
              ben de kendimi garipsemiyor degilim tabi, ama sukur ki cikolata var...

bi de kendimi kotu hissedince kola iyi geliyor: )dusunsene cikolata kola birlikte yedigimi ve ictigimi offf super

Yorum

evet şu anda yiyorum hatta

Yorum

mutluluk hormonu salgıladığı için yiyince mutlu oluyorsun :lol:

ama nedense benım aklıma neşelıyken gelır ve yediğimdede mutlu olurum gerçekten :lol:

Yorum

Çikolata mutluluk hormonu salgılıyor evet gerçek (endorfinmi ne). Ben mutsuz olduğumda yiyorum ama heralde dozaj yetersiz geliyor bilmiyorum mutluluk falan olmuyor.

Yorum

kolayla kahveyi karıştıran varmı?

Yorum

Öğrenciyken yapardım. İkisindede kafein var ve karışınca tadı kötü oluyor. Onun yerine bir fincan daha fazla kahve içmek damak tadı açısından daha leziz.

Yorum

ne alakaysa söylemek istedim,soda ile vişne suyunu karıştırmıştım bir defasında,nefis oluyor.
                          Olmadığın insan olarak sevilmektense, olduğun insan olarak nefret edilmek iyidir.

Yorum

Geldiğim yere bakarsanız.. çikolatanın hayatımdaki yerini anlayabilirsiniz :P

Yorum

herhalde mutlu olduğum tek anlar çikolata yediğim anlar :lol: acayip birşey yhaa..takıntı olmuştu bende..3.5 4 yıldır hergün bir orta boy cips 2 tane de çikolata yedim :lol: cipsi kestim ama çikolata vazgeçilmez :lol: boyum uzun olmasa yuvarlanarak seyehat edeceğim zaten :roll:

Yorum

İşleniyor...
                              X