Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BURÇLAR

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• BURÇLAR

Burçların genel karakterimizi belirlediğine çok inanırım. Bahsettiğim şu gazetelerdeki saçma-uydurma günlük burç yazıları değil. Bahsettiğim; burçların genel karakterimiz üzerinde etkisinin olduğudur.

Sizler ne düşünüyorsunuz? Burçlarınızın sizin karakterinizi belirlediğine inanıyor musunuz?

Ve de burçlarınız neler?

Sevgiler ve de Saygılarla...
    1
    a:5:{i:332;a:5:{s:12:"polloptionid";i:332;s:6:"nodeid";s:6:"522024";s:5:"title";s:33:"Evet, karakterlerin temelidirler!";s:5:"votes";i:1;s:6:"voters";a:1:{i:0;s:5:"47450";}}i:333;a:5:{s:12:"polloptionid";i:333;s:6:"nodeid";s:6:"522024";s:5:"title";s:21:"Hayır, uydurma onlar!";s:5:"votes";i:2;s:6:"voters";a:2:{i:0;s:5:"46875";i:1;s:5:"47985";}}i:334;a:5:{s:12:"polloptionid";i:334;s:6:"nodeid";s:6:"522024";s:5:"title";s:25:"Bilmiyorum, ama olabilir!";s:5:"votes";i:0;s:6:"voters";a:0:{}}i:335;a:5:{s:12:"polloptionid";i:335;s:6:"nodeid";s:6:"522024";s:5:"title";s:36:"Bilmiyorum, ama kesinlikle değildir!";s:5:"votes";i:0;s:6:"voters";a:0:{}}i:336;a:5:{s:12:"polloptionid";i:336;s:6:"nodeid";s:6:"522024";s:5:"title";s:36:"Bilmeeem, onu benim kocama sorun! :)";s:5:"votes";i:0;s:6:"voters";a:0:{}}}
    100.00%
    1

ben burçlarla acayip ilgilenirim,her tanıştığım insanın hemen burcunu öğrenirim.gerçekten burçların karakterle ilgili olduğunu da düşünüyorum.bazı burçlarlala da hiç anlaşamıyorum. benim burcum yengeç ve butun özelliklerinide tasıyorum...
    KAHKAHA RUHUN DANSIDIR.................

Yorum

karakterin temeli değilse de baya bir etkisi olduğunu düşünüyorum. yani en azından ben tam anlamıyla bir teraziyimdir.

Yorum

Benimde bir alakam yok ama arkadaşların anlattığına göre tam bir oğlakmışım))))))))))))))

Burcumu sevmiyorum

Yorum

Akrep burcunun tüm özellikleri mevcut bendenizde,önceden buna anlam veremezdim fakat Marifetname(Erzurumlu İbrahim Hakkı hz.)kitabında burçların gerçek olduğunu okudum.Şimdi inanıyorum.

Yorum

burçların karakterleri yansıttığına inanırım.ben kova burcuyum ve bütün özelliklerini taşıyorum...

Yorum

saplantı haline gelmediği sürece burçlara inanmak iyidir ve birçok özellikleri yansıtıyolar ama çok fazla da burçlarla hareket etmemek gerekir,her zaman kişiliği bire bir yansıtır die bişi olmas çünkü..genel anlamda burçların karakteri yansıttığını düşünüyorum..Aslan.
              all we need is love

Yorum

Burçların karakterimizi belirlediğine ben de inanırım. Yükselen burcuyla da ilgilenirim. Ben tipik bir Başak'ım. Yüksenelim de Kova. Başak ile Kova genel anlamda zıt bir burçlardır, nasıl oluyor ben anlamadım... Öyle bir tezatlığın içerisindeyim... :roll:

Yorum

Ben Boğa burcuyum aslında uyduğu yönlerde var uymadığı yönlerde var...

mesala boğaların maddiyata düşkün olduğu söylenir ben aksine öyle biri değilim sadece hayatımı idare edicek kadar param olması kafii fazla parayı ben istemem zeten fazla paranın insanları değiştirdiğine inananlardanım
                  <div>AMAN HA YORUMLARIM BİLİMSEL BİR CALISMANIN URUNU DEGİLDİR:) 4-5 GUNDE OKUYUP ARAŞTIRIP YAZMADIM :) O AN AKLIMA GELDİ DUŞUNDUM TAŞINDIM EN UYGUN YORUMU YAZDIM<br /><br /><br /></div>

Yorum

Tam bir YAY kadınıyım... :lol:
                    Tüm özelliklerini taşırım veee burcumu çok seviyorum...

Sevgilerle kesske....
                    <div align="left">..........................HaTaLaRıMa SaVaS aCTıM.... HeRGuN FaRKLı KeFeNDeYiM........................oDaMiN HaYaLeTiSiN.... SeSSiZLiGiNe aSiGiM................</div>

Yorum

ben yengeç burcuyum burcumun bir çok özelliğini taşıyorum
                      ya çaresizsiniz, yada ÇARE SİZ siniz.

Yorum

Tam bir KOVA erkeğiyim... :lol:
                        Tüm özelliklerini taşırım veee burcumu, değişken yapıda olduğu için çok sevmiyorum.

Sevgilerle şövalye...

Yorum

Burçların karakteri yansıttığına çok inanırım..burcum oğlak yükselenim başak, ay burcum oğlak..artık burçlarla ne kadar ilgilendiğimi siz düşünün :P ama gerçekten şu burç fallarına falan inanmam..sadece karakter kısmıyla ilgilenirim ve sonuçlar gerçekten çok doğru..

Yorum

Burcum Akrep..Yükselenimde Akrep..Tam bir Akrebim..Ama sadece kendimi sokarım... :lol:

Yorum

Bu arada Fregile senin oğlak burcu olduğunu tahmin etmiştim mesajlarından.. kesin ya oğlak yada boğa burcudur demiştim.. :P

Yorum

İşleniyor...
                              X