Duyuru

Collapse
No announcement yet.

tenisle hakemliği yapmak isteyenler

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• tenisle hakemliği yapmak isteyenler

http://www.ttf.org.tr/?sayfa=istanbu...i&h=190&i=1962

busene aday hakemlik kursu var yukarıdaki siteden başvuruların nasıl yapılacağını görevilirsiniz...ben 2006da almıştım ve ek iş yapmak isteyen varsa diye yazdım...tabi meslek olarakta seçebilirsiniz...abim şuan uluslararası hakem oldu macaristana gitti... bende milli hakemim...hedefim uluslararası hakem olmak...

dilerseniz yukarıdaki linke bi göz atın... ttf nin sitesinden

arkadaşım verdigin bilgi için teşekkürler ama ben şizofreni hastasıyım bu kursa katılabilirmiyim aceba?
    <div>ALMA BENİ KARŞINA,,KAN KARIŞIR GOZYASINA</div><br />

Yorum

dezavantaj değil asla....

Yorum

ben isterdim de,
        istanbuldaymış
        bana çok uzak
        &quot;Gah cikarim gokyuzune,seyrederim alemi;<br />Gah inerim yeryuzune,sereder alem BENİ!&quot;<br />

Yorum

sadece istanbulda değil...şehrini söyle gönderiyim sana hangi tarihlerde olucanı...uluslararası tenis federasyonuna bağlı çalışıldığı için tek yere bağımlı değiller...

güzel bi aktivite olur hem sizin için....ben kendimi öyle toparlıyorum sporla içiçe hergün değişik organizasyonlar oluyor eğer kademe atlarsanız başka şehirlerdede görev yapabiliyorsunuz...ben mesela 27martta antalyadayım...5yıldızlı otellerde federasyonun ödentisiyle 1ay hem tatil hem iş...

Yorum

http://www.ttf.org.tr/?sayfa=idari_d...r&h=190&i=1963

izmir

Yorum

yani katılabilirim öylemi

Yorum

tabiki katılabilirsiniz....şizofren hakemliğe engel değildir...hem sizin içinde avantaj olur hem rahatsızlığınız açısından hemde kulüplerde spor yapma imkanınızda oluyor fitness, yüzme gibi...

şizofren hastalığının ilginç özelliğide şudur...gerçektende şizofren hastaları aslında çok zeki insanlar oluyorlar...sosyallikle pekiştiği zaman çevresi herzaman değişik yerlerde ve açık temiz alanlarda görev yapma spor imkanı falan bunlar sizi çok iyi şekillerde etkilicektir...

bu başlığı bu yüzden açtım zaten...

sırf rahatsızlıklarımızı düşünmek onlara yoğunlaşmak yerine aktivitelere yönlendirip sosyalleşmeye çalışmak daha sağlıklı olmazmı en azından arasıra...

Yorum

teşekkür ederim gökçe bilgiler için ayrıca teşk... sagol

Yorum

İşleniyor...
                  X