Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir soru !

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bir soru !

Selam arkadaşlar bende bruksizm problemi var geceleri dişlerimi çok sıkıyorum hatta dişimin sesine kalktıgım zamanlar bile oluyor Ne yapmam gerekır arkadaşlar dişçiyemi yoksa psıkıyatrıyemı göruneyım bılmıyorum kararsız kaldım....SSK hastanesıne gıtmeyı dusunuyorum diş polikliniğine gece plagı yapılıyormus bu hastalık ıcın acaba Ssk hastanelerı sıgortalı hastalara gece plagı yapıyormu yoksa bunun ıcın özel bir hastaneyemı gıtmelı?

bende aynısı olsaydı gece yatarken şu boksörlerin taktığı naylon dişliği takardım. benim ki sadece bir tavsiye. geçmiş olsun. bence ikisinede git.

Yorum

Şimdi Ssk hastanesine gitsem arkadaşlar dişci bana gece plagı yaparmı ?

Yorum

benimde bir arkadaşımda vardı dişlerinin gıcırtısından ben uyuyamazdım. Stres ve sıkıntı kaynaklı bir problem olduğunu biliyorum. Dİşçiden ziyade psikoloğa gitseniz iiy olur.

Yorum

Slm arkadasim benim kendimde var böyle dis gicirdatma sorunu yani bu psikolojik ama gece plagi cok yardimci oluyo gecirmiyo sorunu ama en azindan gicidatamiyosun önce bence bir psikologa git kas gevsetici felan verirse bu sorunda ortadan kalkabilir. Ben yurt disinda yasadigim icin ssk ödüyomu hic bir bilgim yok dogrusu bence bir sigorta dr sini arayip bilgi alabilirsin gecmis olsun.SEVGIYLE KAL....

Yorum

İşleniyor...
          X