Duyuru

Collapse
No announcement yet.

psikoterapi randevu

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• psikoterapi randevu

arkadaşlar ben terapi almayı düşünüyorum.Randevuyu mhrs den alıyoruz sanırım ama baktığım zaman ruh ve sinir hastalıkları(psikiyatr) yazıor ama psikolog göremiyorum.Psikiyatr dan randevu alıp gittiğimiz zaman mı yönlendirecekler?

Orjinal yazı sahibi: dertli biri

psikiyatri çözüm bulamayınca psikologa yönlendiriyor.... tecrübeyle sabittir.
    ben kaç kere psikiyatr a gittim ilk önce onlar diyorlardı psikoterapi istermisin diye bende pek bilmediğimden yabancı geldiğinden hayır diyodum ama keşke evet istiyorum deseydim.Neyse psikiyatr a randevu alarak beni devlet hastanesindeki yani o hastanedeki psikoloğa yönlendirmesini istiyim sağolun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozkan.akyurek View Post
      ben kaç kere psikiyatr a gittim ilk önce onlar diyorlardı psikoterapi istermisin diye bende pek bilmediğimden yabancı geldiğinden hayır diyodum ama keşke evet istiyorum deseydim.Neyse psikiyatr a randevu alarak beni devlet hastanesindeki yani o hastanedeki psikoloğa yönlendirmesini istiyim sağolun
      bende gidince banada muhtemelen 2 ay sonra gibi sürede psikolog lamı görüşürüm

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nicksiz31 View Post
        bende gidince banada muhtemelen 2 ay sonra gibi sürede psikolog lamı görüşürüm
        2 ayda olmaz doktora söyle ben psikiyatriyede görünmek istiyorum diye gönderir isteğinizi belirtin
        Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
        sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

İşleniyor...
        X