Merhaba arkadaslar.Bu aralar maddi manevi açıdan (özellikle maddi) zor bir dönemden geçiyorum.Üniversite öğrencisiyim.Durum böyle oldugundan beri oldukça karamsardım sanki hayatım bitmiş gibi ama bazı arkadaslarla konusunca içimde bi umut olustu.Bi yanım umut doluyken bi yanım hala karamsar.Günün değişik saatlerinde biri diğerine üstünlük kuruyor.Genellikle karamsarlık oluyor bu maalesef.Ama bu savası kaybetmek istemiyorum.Karamsarlığımı yenmek için neler önerebilirsiniz bana yada bişeyler önerebilir misiniz ? Yoksa bu savaşta tek basıma ne yaparsam o kadar mı ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Karamsarlığı Yenmek ?
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: NicholaiHel View PostMerhaba arkadaslar.Bu aralar maddi manevi açıdan (özellikle maddi) zor bir dönemden geçiyorum.Üniversite öğrencisiyim.Durum böyle oldugundan beri oldukça karamsardım sanki hayatım bitmiş gibi ama bazı arkadaslarla konusunca içimde bi umut olustu.Bi yanım umut doluyken bi yanım hala karamsar.Günün değişik saatlerinde biri diğerine üstünlük kuruyor.Genellikle karamsarlık oluyor bu maalesef.Ama bu savası kaybetmek istemiyorum.Karamsarlığımı yenmek için neler önerebilirsiniz bana yada bişeyler önerebilir misiniz ? Yoksa bu savaşta tek basıma ne yaparsam o kadar mı ?
-
bendede var karamsarlık hele bide çalışan biriyim bu beni ne kadar kötü etkiliyor bilemezsen yol yakınken arkadaşım bu karamsarlığı yenmeni öneririm yoksa ilerde iş ortamında olsun arkadaş ortamında olsun benim gibi çok sıkıntı çekersin...Arsız Ayaklar Altında Alın Teri...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Efsunmal canın yongasıdır derler ama bu fikrin dünyalık olduğunu bilmezler.karnını doyurabilecek kadar yemeğin ekmeğin varsa senden zengini yoktur zaten.ama biz hep fazlasını istediğimiz için azlığın çokluğun bir sınırını belirleyemiyoruz malesef...oldukça dahada olsun istiyoruz..
bir zmanlar var olan o bolluk şimdi azaldıysa bunun altında bir hayır aramak lazım...ALLAH ona ait olanları yavaş yavaş alıyor...verdiğim zamn şükrettin mi kulum,aldığım zamn yine aynı şükrü yapabilecek misin diye soruyor..
fani dünya dediğin parayla aileyle dostlukla sınandığın yerdir...dolayısıyla sınav büyük... kimsenin passaparola deme şansı yok.. herkes kendi problemini yaşayıp çözmeli... umarım faydalı olabilirim kardeşim
Yorum
Yorum