Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sevgi üzerine içimden gelen bir yazı.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• sevgi üzerine içimden gelen bir yazı.

Cok zamandır insanları gözlemlerim ve gerçekten içinde sevgi barındırmayan biri kendini de sevemez.Ben hep hayvan sevgisiyle insanlara yaklaşırım.Hayvan sevgisi olan insanların genelde merhametli ve içten olduklarını görüyorum.
    Bir insanın kendinisi sevmesi için başkalarını sevebilmesi ve içinde sevgi olması gerek.Psikolojinin sağlamlığı bnce sevginin gücüyle alakalı kısmende olsa..Bu yüzden eğer hayatınızda sıkıntılarınız var ise ve sorunlar yaşıyorsanız, bence sevgiden mahrum olduğunuzu düşünüyorum.İlle de insan sevgisi olmasa da olur. bir kedi bir köpek bir evcil hayvanla başlayabilirsiniz.Bir insanın insanlığı sevgisiyle belli olur...İçimden geldi yazdı. Bunları yazmamda vesile olan güzel arkadaşım juliete de teşekkür ederim.Umarım hep yanımda olursun ve hep güzel dostluklar paylaşırız.
    "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

güzel bir yazı olmuş teşekkürler
    Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
    sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Limon_Kabuğu
      hayvan sevgisi olmayanin insan sevgisi olmaz.
      limon bende böyle düşünüyorum.
      dertli begendine sevindim
      "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kripton94 View Post
        güzel bir yazı olmuş teşekkürler
        teşekkürler )

Yorum

Çok önemli bir tespit sevgi içindeki karamsarlığı kini öfkeyi takıntıyı öldürür..

Yorum

çok doğru güzel bi yazı olmuş eline sağlık
            "-Çıkmaz o yol"
            diye uyaranlar...
            ben yürümeyi seviyorum
            anlamıyorlar.

alıntı

Yorum

Çok haklısın sevgi her şeyin ilacı.. :/
              ''People who don't know me think I'm quiet, people who do wish I was.''

Yorum

İşleniyor...
              X