kesinlikle modayla yada dekorasyonla ilgili iç mimarlık gibi görsel bir iş yapmak isterdim. değişken ruh halinde olan birisi olarak kreş öğretmenliğini seçmek bugünki düşüncemde hatamdı. :/ çocuklar üzerindeki hakimiyetim çok iyi fakat bu iş beni memnun edecek bir iş değil. insan hayatındaki en önemli kararlardan biriside işini severek yapmak bunun içinde benim kesinlikle modanın içinde olmam gerekli umarım ileriki vadede bu isteğimi gerçekleştirebilirim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Dİyelim ki her şey yolunda ....işini yapmak isterdim
Collapse
X
-
Eğer hiç ama hiç bir problem yoksa, esnaflık olabilir halkla iç içe. Ama iyi geliri olan, yada ne bilim belki bir sahil semtinde alkolsüz restoran. Alkolü de, alanı da sevmem. Ne bilim. İdeal şartlar. Yok ki öyle bir dünya. İnsanlar ne acılar çekiyor. Son ramazan orucumdan sonra bakalım biraz gevşeyecek miyim. Full + full bu sene arkadaşlar.Orjinal yazı sahibi: koç_umbenim View Postevet arkadaşlar diyelim ki hiç bi probleminiz yok,her sey yolunda gidiyo hayatınızda hangi işi yapmak isterdiniz?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View PostEğer hiç ama hiç bir problem yoksa, esnaflık olabilir halkla iç içe. Ama iyi geliri olan, yada ne bilim belki bir sahil semtinde alkolsüz restoran. Alkolü de, alanı da sevmem. Ne bilim. İdeal şartlar. Yok ki öyle bir dünya. İnsanlar ne acılar çekiyor. Son ramazan orucumdan sonra bakalım biraz gevşeyecek miyim. Full + full bu sene arkadaşlar.
Yorum
Yorum