İşim dikkat istiyor ve ben çok dikkatsizim..Bu yüzden hata yapıyorum, işe yeni başlayan birisi olduğum için bu hatalarımla beceriksiz görünmekten korkuyorum..Bilgi eksikliğim yok ama çok dikkatsiz ve unutkanım..Kafayı yemek üzereyim..Bir önersi olan var mı? :?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Dikkatsizimm......
Collapse
X
-
işe yeni başladıysan kendinden mükemmeli bekleme bence.
insanlar senin hatalarını tolare ederler yenisin çünkü,acemiliği herkes yaşar,yaşamıştır..
sende kendine karşı biraz anlayışlı davran istersen,beceriksiz olmakla ilgisi yok..
dikkatimi toplamak için bir dönem bulmaca özellikle sudoku çözmek bana iyi gelmişti.deneyebilirsin...birde düzenli spor tavsiye ediliyor .
Başarılar.
-
fregile üniversitede derslerimi etkilemesin diye hiç bir yerde çalışmadım şimdi ise bunun zararını görüyorum..O kadar zorlanıyorum ki inanamazsın..2 hafta oldu işe başlayalı 3 kez hata yaptım :? Çok stresle gidiyorum işe..Kendimi aptal gibi görcem yakında..İşimi korkarak yapmaya başladım..O derece, sen düşün artık...Çok dalgınım kendime çok kızıyorum ve de çok dikkatsiz..Bu hataları yaptıkça iyice dalgınlaşıyorum..Hayat kolay değilmiş.......Öyle bir düşe daldım bir baktım ki aa sahiden ben
Yorum
Yorum