arkadaşlar olumsuz dönütlerim sizi üzmesin sakın.... bende işe yaramayan başkasında da yaramıcak değildir.... hem bu şekilde sembolleştirmeyi öğreniyoruz.... bu yüzden negatif mesajlarım sizi üzmesin....
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ben bulamadım ilginç bir sembol bulan olurmu diye açtım
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: depresifsancıOrjinal yazı sahibi: crystalsuniçindeki çocuğa sevmeyi öğrettiğini düşün, o çekingen ufak bi çocuk, daha sevmeyi bile tam bilmiyo. insanlara, ailesine, arkadaşlarına ne kadar sevgi verirse o kadar güzelleşecekevet aslında bir öğrenme süreci içine girmemiz gerekiyor... ama artık içimizde çocuk kalmadı.... ve geçmişe dair yüklemeler ile zihnimiz baya bi dolu.... böyle olunca saf bir zihne sahip çocuğu eğitmek biraz gerçekci bir sembol gibi gözükmüyor.... en azından bu duruma uymuyor...... bunu neden bu şekilde söyledim onuda söyleyeyeim.... çünki bunu daha önce denedim
paylaşımın için tşk ederim.... düşüncelerini paylaşman beni sevindirdi
rica ederim ama yapma böyle, içindeki çocuğu öldürme, o çok değerli değil mi?just a smile
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: crystalsunOrjinal yazı sahibi: depresifsancıOrjinal yazı sahibi: crystalsuniçindeki çocuğa sevmeyi öğrettiğini düşün, o çekingen ufak bi çocuk, daha sevmeyi bile tam bilmiyo. insanlara, ailesine, arkadaşlarına ne kadar sevgi verirse o kadar güzelleşecekevet aslında bir öğrenme süreci içine girmemiz gerekiyor... ama artık içimizde çocuk kalmadı.... ve geçmişe dair yüklemeler ile zihnimiz baya bi dolu.... böyle olunca saf bir zihne sahip çocuğu eğitmek biraz gerçekci bir sembol gibi gözükmüyor.... en azından bu duruma uymuyor...... bunu neden bu şekilde söyledim onuda söyleyeyeim.... çünki bunu daha önce denedim
paylaşımın için tşk ederim.... düşüncelerini paylaşman beni sevindirdi
rica ederim ama yapma böyle, içindeki çocuğu öldürme, o çok değerli değil mi?
geçmiş olumsuz yaşantıları göz ardı etmek deve kuşu gibi kafanı kuma sokup tehlikenin olmadığını düşünmek gibi bişey olurdu...
ama tehlike var.... dışşsal etkenlerde işin içinde
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: depresifsancıOrjinal yazı sahibi: t_tayfun85bıde sunu dınle bırgun buyuk bı kurbaga surusu ılerlıyorlarmıs bu kurbagalardan ıkısı bır derın cukurun ıcıne dusmus dıger kurbagalar cukurun etrafına toplanıp onların cıkmak ıcın verdıgı mucadeleyı seyredıyormus cukurun basındakı kurbagalar bosuna ugrasmayın ordan cıkmanız ımkansız orda oluceksınız hala nıye cabalıyorsunuz derken kurbagalardan bırı vaz gecer artık arkadaslarının soyledıklerıne okadar ınanmaya baslarkı ama dıger kurbaga sıcramaya devam eder onda bosuna ugrasma burdan kurtulman ımkansız derler sonra kurbaga kuvetlı bır sıcrama daha yaparak cukurdan kurtulur sonra anlasılırkı aslında bu kurbaga sagırdır arkadaslarının elestırılerını duymaz ...
keske etrafımızdakı ınsanların elestırılerıne karsı bızde bazen sagır olabılsekte basarılarımıza engel olanların engellerını ortadan kaldırsak.....
aslında senın konunu pek anladıgımı dusunmuyordum umarım yanlıs anlşamamısaımdır....
ama beyendim gerçekten konunun özüne uygun bir sembolik uyarlama bulmuşsun....
ben daha çok iletişimi pekiştirecek bir sembolik uyarlama istiyorum...... bu umursamama mesajı veriyor... yani arzuladığım şeyden beni tamamen uzaklaştırıyor...
bırgun bır kartal yumurtası bır tavuk cıflıgıne bı sekılde gelıyor ve kartal yumurtadan cıkıyor ama kartal kendını tavuk zannedıyor bırgun havada ucusan kartallar gozune carpıyor ve onlar gıbı ucmak ıstedıgını soyluyor ve kendını gokyuzune aıt hıssdıyor arkadasları dalga gecıp sen bır tavuksun sen ucamazsın dıyorlar kartallar ucar bu olay bır ıkı defa tekrarlanıyor sonunda kucuk kartal yavrusu vazgecıyor ve ve hayatını bır tavuk olarak yasıyor ve bırgun gelıyor bır tavuk gıbı oluyor...
bu hıkayenın senın konunu aydınlatmadıgını dusunuyorsan bırdaha dusun bence bu sıtede olan herkezın durumunu aydınlatıyor
evet kabul edıyorum bıraz agır bı hıkaye gerceklerı yuzumuze bır tokat gıbı carpıyor ...
ben bu hıkayeyı ılk duydugumda o kadar etkılenmıstımkı tuylerım dıken dıken olmustu .....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: t_tayfun85bırgun bır kartal yumurtası bır tavuk cıflıgıne bı sekılde gelıyor ve kartal yumurtadan cıkıyor ama kartal kendını tavuk zannedıyor bırgun havada ucusan kartallar gozune carpıyor ve onlar gıbı ucmak ıstedıgını soyluyor ve kendını gokyuzune aıt hıssdıyor arkadasları dalga gecıp sen bır tavuksun sen ucamazsın dıyorlar kartallar ucar bu olay bır ıkı defa tekrarlanıyor sonunda kucuk kartal yavrusu vazgecıyor ve ve hayatını bır tavuk olarak yasıyor ve bırgun gelıyor bır tavuk gıbı oluyor...
bu hıkayenın senın konunu aydınlatmadıgını dusunuyorsan bırdaha dusun bence bu sıtede olan herkezın durumunu aydınlatıyor
evet kabul edıyorum bıraz agır bı hıkaye gerceklerı yuzumuze bır tokat gıbı carpıyor ...
ben bu hıkayeyı ılk duydugumda o kadar etkılenmıstımkı tuylerım dıken dıken olmustu .....evet bu hikaye on numara
... bunu sembole uyarlarsak nasıl uyarlarız.... şimdi onu düşenelim.....
Yorum
Yorum