Olur olmaz zamanlarda gelen bu hiçlik duygusu kadar can sıkıcı bir şey yok. Anlamsızlaşan bir hayat, anlamsızlaşan insanlar, anlamsızlaşan her şey. Kimselerin olmadığı bir yere kaçıp gitme duygusu. Sahillere atarsın kendini, ellerin cebinde aylak aylak dolaşırsın. Ya da bir bankı kendine sevgili edinip tek kolunu uzatıp izlersin etrafı donuk bir ifadeyle. Düşünceler beynini kemiren fare rolünü üstlenir o an. Ne kimseyi istersin yanında, ne aldığın nefes umrundadır. Öyle bir hiçlik. Neyse. Kesiyorum. Sigara sarmam lazım.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yaşamak mı dediniz ?
Collapse
X
-
tablo çok tanıdık geldi.. sigara sarma kısmı dahil"sen hiçbir işe yaramaz değilsin. Seni senden çalan toplumdur."
Tezer
http://www.sinirda-hareket-var.blogspot.com/
-
hiçlik duygusu, anlamsızlık ve herkesten kaçıp gitme arzusu.. aldığın nefesin bile umrunda olmadığı zamanlar... bazı zamanlar yukarıda anlattığın gibi olurum, böyle hissederim.. o yüzden okuyunca heyecanlandım, biri beni anlatıyormuş gibi geldi"sen hiçbir işe yaramaz değilsin. Seni senden çalan toplumdur."
Tezer
http://www.sinirda-hareket-var.blogspot.com/
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kayıp 00 View Posthiçlik duygusu, anlamsızlık ve herkesten kaçıp gitme arzusu.. aldığın nefesin bile umrunda olmadığı zamanlar... bazı zamanlar yukarıda anlattığın gibi olurum, böyle hissederim.. o yüzden okuyunca heyecanlandım, biri beni anlatıyormuş gibi geldi
Gecenin bu saatinde uykudan eden beni bu düşünceler demekki yalnız değilmişim
Yorum
-
---Sarma sigara içiyorsun demek. Fiyatlar ateş pahası. Millet sarmaya dönüyor tabi.
---Herneyse, insanları kümeslere, kafeslere tıkar gibi apartman dairelerine tıkıp, ellerine mouce yi, kumandayı verirsen boğulacaklar elbet. Hiçlik duygusunu yaşayacaklar. Sen insansın. Sahilleri, dağları, ovaları, yalnızlığı tadabileceğin yer bile kalmadı neredeyse. Aynı fotokopi, yapay hayatlar. İnsan herşeyi bırakıp gitmek istiyor. Nette masmavi sularla çevrili torpik adaları görünce nasıl imreniyorum. Bırakıp herşeyi kaçamıyorum.Orjinal yazı sahibi: registon View PostOlur olmaz zamanlarda gelen bu hiçlik duygusu kadar can sıkıcı bir şey yok. Anlamsızlaşan bir hayat, anlamsızlaşan insanlar, anlamsızlaşan her şey. Kimselerin olmadığı bir yere kaçıp gitme duygusu. Sahillere atarsın kendini, ellerin cebinde aylak aylak dolaşırsın. Ya da bir bankı kendine sevgili edinip tek kolunu uzatıp izlersin etrafı donuk bir ifadeyle. Düşünceler beynini kemiren fare rolünü üstlenir o an. Ne kimseyi istersin yanında, ne aldığın nefes umrundadır. Öyle bir hiçlik. Neyse. Kesiyorum. Sigara sarmam lazım.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post---Sarma sigara içiyorsun demek. Fiyatlar ateş pahası. Millet sarmaya dönüyor tabi.
---Herneyse, insanları kümeslere, kafeslere tıkar gibi apartman dairelerine tıkıp, ellerine mouce yi, kumandayı verirsen boğulacaklar elbet. Hiçlik duygusunu yaşayacaklar. Sen insansın. Sahilleri, dağları, ovaları, yalnızlığı tadabileceğin yer bile kalmadı neredeyse. Aynı fotokopi, yapay hayatlar. İnsan herşeyi bırakıp gitmek istiyor. Nette masmavi sularla çevrili torpik adaları görünce nasıl imreniyorum. Bırakıp herşeyi kaçamıyorum.
hahahah ben insan yerine robotlar görüyorum hastalıklı gibiler damardan telefona bağlılar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kayıp 00 View Posthiçlik duygusu, anlamsızlık ve herkesten kaçıp gitme arzusu.. aldığın nefesin bile umrunda olmadığı zamanlar... bazı zamanlar yukarıda anlattığın gibi olurum, böyle hissederim.. o yüzden okuyunca heyecanlandım, biri beni anlatıyormuş gibi geldi
Yorum
Yorum