Duyuru

Collapse
No announcement yet.

dalga geçilmek nasıl bir duygu...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• dalga geçilmek nasıl bir duygu...

dalga geçilmek nasıl bir duygu...bunu yaşayan farkında olmayan yaşayan ve farkına varıldığında kendinden iğrenen utanan varmı?nasıl bir duygudur bir insanla dalga geçmek sizce dalga geçen ahmakmıdır?yorumlarınız beklıyrm..ii akşamlar..

arkadasım kendınden nıye utanacaksın senın bı hastalıgın var (fılımden alıntı olucak ama ) yanı seker hastası olsan utanırmıydın ben bu durumlarda saldırganlasıyorum agzını burnunu kırasım gelıo zaten bı kac kısı var kara lıstem de bana gulene benı ortam ıcınde utandırana cezasını vermem lazım dımı ama en buyuk sorun kımın dalga gectıgını kestıremıyorum herkezın ole yaptıgını dusunuyorum tabı oda benım sorunum bunu bıldıgım ıcın her kuskulandıgım ınsana saldıramam

Yorum

Orjinal yazı sahibi: t_tayfun85
      arkadasım kendınden nıye utanacaksın senın bı hastalıgın var (fılımden alıntı olucak ama ) yanı seker hastası olsan utanırmıydın ben bu durumlarda saldırganlasıyorum agzını burnunu kırasım gelıo zaten bı kac kısı var kara lıstem de bana gulene benı ortam ıcınde utandırana cezasını vermem lazım dımı ama en buyuk sorun kımın dalga gectıgını kestıremıyorum herkezın ole yaptıgını dusunuyorum tabı oda benım sorunum bunu bıldıgım ıcın her kuskulandıgım ınsana saldıramam

alemsin

Yorum

insan hiç bir zaman karşısındakı bılerek üzmez........

Yorum

eskiden benle dalga geçilmesine acayip uyuz olurdum,şimdide öyleym ama biraz daha alıştırdım kendimi.çünkü samimiyet adına dalga geçilebiliyor,şakalaşılabiliyor.eskiden bunlara bile tahammülüm yoktu,şimdi bi yere kadar ses çıkartmıyorum.eskiden dalga geçmedim,son günlere kadar bi kaç yıldır dehşet dalgacı biri olduğumu farkettim.
          ama karşımdakine karşı değil,başkalarına karşı kendimle dalga geçerek espri yapıyorum,buda karşımdakinin bu durumu suistimal etmeye kalkmasına neden oluyo.sonuçta kötü oluyo tabi
          dalga geçmemek lazım,hiç sevmiyorum.

bu arada özlem,inan öyle bi üzerlerki,gözünün yaşına bile bakmazlar...
          &quot;Gah cikarim gokyuzune,seyrederim alemi;<br />Gah inerim yeryuzune,sereder alem BENİ!&quot;<br />

Yorum

Bence biri sizinle dalga geçiyorsa ya komplekslidir bunu sizle dalga geçerek bastırır ya da sadisttir size karşı nefretini şaka yollu göstererek bastırır.

Yorum

Karaktersiz insanların yapıcağı bir hareket.
              Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

alabileceğim cevapların en güzellerini en mantıklı olanlarını verdiniz çok tşkr ederim.

Yorum

karşıdaki insanla dalga geçen aslında kendi egosunu tatmin ediyordur ..kendiyle dalga geçiyordur ..cahillikten ...ama bana öyle yaparlarsa o anlık bende cahil olabilir ve karşılığını veririm ....

bu soru taraflı bir soru gibi geldi bana ...birilerine mesaj filan değil dimi bydead.. :roll:
                  bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: forte-donna
                    iğrenç bi duygu tabiki..lisede benimle çok dalga geçerlerdi zayıftım safinaz diye : ))))))

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ranil
                      karşıdaki insanla dalga geçen aslında kendi egosunu tatmin ediyordur ..kendiyle dalga geçiyordur ..cahillikten ...ama bana öyle yaparlarsa o anlık bende cahil olabilir ve karşılığını veririm ....

bu soru taraflı bir soru gibi geldi bana ...birilerine mesaj filan değil dimi bydead.. :roll:

yok kesinlikle değil...nasıl bir duygu olduğunu öğrenmek ve yaşayanlardan dinlemek istedim..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: grafiker_ozlm
                        insan hiç bir zaman karşısındakı bılerek üzmez........

bence soyle bır olay var öncelıkle soyledıgıne katılmıyorum kusura bakma ama bır ınsanın bır kusuru vardır onunla hep alay ederler bu kısı kusurundan oturu karsılık verme hakkını kendınde bulamaz hep boyun eger sonra bunlardan o kadar bunalırkı ınsanlara karsı hep bı savas ıcınde bulur kendını ve hayatı boyle gorur yanı o kotu dusunceye yakalanan ınsan hep ıcınde bı karsı tarafı ezeyım kı kendımı guclu hıssedeyım dusuncesıyle hareket eder aslında bu bır hastalıktır bunun farkında olmak ısın guzel yanı yanı bu dusunceye takılıp kalırsa ınsan omur boyu huzuru bulamaz hep bı savas ıcındeyken nasıl huzurlu olabılırkı ınsan ben mesela hastalıgımı bılmıyorum tam bır ısım veremıycem depresyon takıntı yada ofkelı bı ınsanım her neyse ınsanlar benımle dalga gecıyor ve dıkkat edıyorum hıc akıllı baslı kımse yok aralarında hep boyle kusurlu ınsanlar ıyı o zaman benle dalga gecılıo o zaman bende herkezle dalga gecım rahatlıyım benım o kısıden farkım kalmaz bazen cok bole canım sıkılıo sartelım atıo denıyorum kendımı kotu hıssdıyorum ben yapamıyorum yanı yapanlarında sunu bılmasını ısterım kı bu ınsanı gecıcı mutlu kılar ben kendımı nasıl rahatlatıyordum önceden ınsanları hep sevıyordum affedıyordum yardım edıyordum boyle huzur buluyordum ama sımdı yapamıyorum cunku o tuhaf bakıslar dalga gecmeler ya kac kısıyı anlık sınırde oldurucektım mecazı anlamda degıl gercek ya cunku bı ınsanın benımle dalga gecmesı ne demek ya cok yanlıs bısı ama ıste bazen ınsanın elı kolu baglanıo .......

Yorum

kişi kendinden bilir işi çoğu kez dalga geçen taraf kendinde gördüğü bir eksikliği beğenmediği bir yanı karşı tarafta gördüğünde rezil olmamak ifşa olmamak için tüm nefretini duygularını ortaya koyar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: forte-donna
                            iğrenç bi duygu tabiki..lisede benimle çok dalga geçerlerdi zayıftım safinaz diye : ))))))
                            Zayıf olan bayanların genel lakabı safinaz sanırım. Bana takılan genlde üç aynı lakab var. Onlarda, cadı, erkek fatma,birde dik kafalı. :? :evil:
                            Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

zayıf dik kafalı cadı olanını beğendim nesi bunların kötü

Yorum

İşleniyor...
                              X