Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
biriyle dalga geçmek insanlığa sığmayan bi hareket, kimsenin kimseyi kendisinden aşağıda görmeye hakkı yok. herkesin eksik yönleri olabilir, bizi mükemmelleştiren şey de bu zaten, bunda dalga geçilecek bi durum yok
Bazı insanlar vardır: dalga geçmeye bayılırlar ve karşılarındakini sürekli dalgaya alırlar.. Hiiç sevmem ve bu gibi kişilerden uzak dururum.
Arkadaşlarım bazen dalgaya alırlar. Maksat orda beni sinirlendirmek olduğu için sinirlenmem ama sonra öcünü alırım.
Kimi zaman da arkadaş ya gerçekten dalga geçer. Hoşuma gitmiyorsa belki o anda belki daha sonra konuşurum: hoşuma gitmediğini bildiririm. Hala devam ederse de ilk bahsettiğim dalgacı tipi sınıfına koyarım ve silerim.
bende paranoyak olduğumu bilmesem çok kişi var kara listemdede dur bakalım.yinede olabilir.
hıı evet...bazı noktalarda yada genelde alıngan olduğumuz için herşeye durduk yere alınabiliyoruz..her zaman karşı taraf suçlu diyede bir şey yok.
acayip alınganım çevrem hep bundan şikayetci bunu biliyorum ama o an insan düşünemiyor demekki anlamadımki alınganmıyız yoksa çevremiz gercekten bizim düşündüğümüz gibi mi 2lemlerle yaşıyorum herzaman.
bende paranoyak olduğumu bilmesem çok kişi var kara listemdede dur bakalım.yinede olabilir.
hıı evet...bazı noktalarda yada genelde alıngan olduğumuz için herşeye durduk yere alınabiliyoruz..her zaman karşı taraf suçlu diyede bir şey yok.
acayip alınganım çevrem hep bundan şikayetci bunu biliyorum ama o an insan düşünemiyor demekki anlamadımki alınganmıyız yoksa çevremiz gercekten bizim düşündüğümüz gibi mi 2lemlerle yaşıyorum herzaman.
bu iklemlerden kurtulmamız lazım zararı kendimize çünkü gerçekten alınmamız gereken bir durumda bile ya ben çok alınganım deyip alınmıyabılırz buda bisim için insanları tanımada sorun yaratabilir ne bilim böle düşündüm sen öyle diyine doğrumu yanlışmı bilemem.. :roll:
işte bişey yazarken bile başı belli sonu belli değil yani hep 2lemler içerisindeyiz senin hastalığın neydi dostum?
bu iklemlerden kurtulmamız lazım zararı kendimize çünkü gerçekten alınmamız gereken bir durumda bile ya ben çok alınganım deyip alınmıyabılırz buda bisim için insanları tanımada sorun yaratabilir ne bilim böle düşündüm sen öyle diyine doğrumu yanlışmı bilemem.. :roll:
işte bişey yazarken bile başı belli sonu belli değil yani hep 2lemler içerisindeyiz senin hastalığın neydi dostum?
ya bu bendekı alınganlıkmı dır nedır anlamadım ben bırınden kuskulanıyorum kızıyorum ama ıyıce emın olup oyle kızıyorum ya sonra oyle bı konusuyorlarkı hıc bısey yokmus gıbı sasırıp kalıyorum ne yapıcamı sasırdım allah yardımcımız olsun bıde sunu sormak ıstıyorum bu durum bende askerlıkten sonra basladı sızde nasıl basladı acaba.....
Yorum