Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Birkac sorum var

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • Birkac sorum var

    1. Bazi zamanlar, gecmiste yasadiginiz belirli gunler veya anlar gozunuzun onune gelir ve o gunlere geri donme isteginiz yogunlasir. Peki bu uzun sure devam ederse bu nasil bir durumdur ? Icinde yasadiginiz zamanin verdigi bunalimin etkisi mi ? Geriye donusu olmayan seyleri ozlemek nedir ?

    2. Insanlardan nefret etme durumunun asiri boyuta gelmesi nedir ?

    3. Bazi seylerden umudu kesmek veya hicbir seyin duzelmeyecegine inanmak, yalnizlik ve caresizlik durumunun asiri boyuta gelmesi durumlarini nasil adlandirabiliriz ?

    Bunlar normal durumlar gibi gelebilir ancak insan hayatinin ilerlemesinde, kendini gelistirmesinde buyuk bir engel olabiliyor. O yuzden sorularimin ciddiye alinip cevaplanmasini istiyorum.
    Insanlar tilkiye benzer, koyunları avlamak için uygun zamanı bekler.

  • #2
    Tabikide soru sormaya hakkınız var,merak ediyorsunuz.Sorularına cevap verelim.İkincisi, insanlara nefretin aşırı boyuta geldiği zaman sosyal fobiyi daha da sevindiren bir durum yaratır.Böyle insanlara çok rastladım sonucu evden çıkmayan,umutsuz bir insan..Üçüncüsü için eğer hastalığın adını diyorsan anksiyete olabilir..Birinciside şu an ki durumundan yeterince mutlu olmadığı için ya da eskisi gibi olmayacağı düşüncesiyle hep eski özlenir.Uzun süre bunlarla yaşamak doğru değil,depresyona götürür düşüncesindeyim.Üçününde aşırısı aynı zamanda takıntı.Bu soruları sen yaşıyor musun,biraz daha açıklarsan iyi olur.Umarım sorularını doğru anlayıp cevap vermişimdir.

    Yorum


    • #3
      öncelikle cevap icin teşekkur ederim bülbül, evet yasiyorum ve kendim icinden çıkamaz hale geldim..
      Insanlar tilkiye benzer, koyunları avlamak için uygun zamanı bekler.

      Yorum


      • #4
        Hiç psikiyatriste ya da psikoloğa gittin mi?Sonuçta bu sorunların aşırı büyümesi iyi değil.Ben bir ara senin sorunlarını yaşamıştım.Herşeyi olumsuza dayandırmıştım ama iyiki iş büyemeden çıktım o halden,zor bir durum.Hele ki umutsuzluk...

        Yorum


        • #5
          nasıl başardın?
          Insanlar tilkiye benzer, koyunları avlamak için uygun zamanı bekler.

          Yorum


          • #6
            Tam hatırlamasamda söyleyim.İlk sorduğun sorun tamamen kendimi sorgulamakla geçti çabuk.Geçmişe dönersen tekrar aynı sorunlar ve üzeleceğim besbelli.Gelecekteki hayatımda olması gerekenleri sorguladım.Çünkü geçmişi özleyerek sadece özlemekle kalacağımı biliyorum.Kısaca geleceği geçmişe karşı sorguladım.Böyle attım.Umutsuzlukta etraftaki mucize yazılanlardan tut,birazda dinin etkisi oldu.O yüzden sorunumu yeneceğimi hep düşünüyorum ve umutluyum,sadece nasıl yapacağımı bilmiyorum,o sorun.

            Yorum


            • #7
              biraz gec bir cevaplama olacak bunun icin kusura bakma. yazdiklarin icin tsk ederim ancak son cumlende sen nasil yapilacagini bilmedigini soylemissin. sorun da bu zaten. cok sey geciyor kafadan ancak cozum bulunamiyor.
              Insanlar tilkiye benzer, koyunları avlamak için uygun zamanı bekler.

              Yorum


              • #8
                Önemli değil,bu konuda yapılacak şey sorununa karşı çözümleri ve nasıl başlanacağı için bunu yaşamış birine danışmak olabilir ya da bir psikiyatri.İşin ucunda kafandan çok şey geçiyor ve hangisi doğru belirsiz oluyor.

                Yorum


                • #9
                  Nasil yapacagini buldun mu ?
                  Insanlar tilkiye benzer, koyunları avlamak için uygun zamanı bekler.

                  Yorum


                  • #10
                    Biraz kendine sorun oluşturmak gibi geldi. Anı yamasını bilmemek sevmeyi beceremediğin için de kolay olan nefreti seçmek.. Bu düşüncelerini kökten değiştir kendini iyi şeyler düşünmeye zorla vb...

                    Yorum


                    • #11
                      Ben sorunlarımla nasıl savaşacağımı bulamadım.Bulduğum zaman tek tek yapbozları birleştirip bitecek her şey!

                      Yorum


                      • #12
                        ne zamandir care ariyorsun?
                        Insanlar tilkiye benzer, koyunları avlamak için uygun zamanı bekler.

                        Yorum


                        • #13
                          Soruyu bana soruyorsun galiba...Buna çare mi denir bilmiyorum ama sorunlar çelişkili ve kimseye anlatamıyorum da.Anlatamadığım için nasıl savaşacağımı bilmiyorum.

                          Yorum


                          • #14
                            Care herkesin icnde bence, takintilar bi zaman sonra kayboluyor
                            Her şey değişecektir, doğaları budur. Bir gün başarılı, bir gün başarısız olacaksın; bir gün zirvede, bir gün dipte olacaksın. Ama içinde bir şey hep aynı kalacak ve o bir şey senin gerçekliğindir! (Osho)

                            Yorum

                            İşleniyor...
                            X