Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Süper Loto size çıksa..??

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Süper Loto size çıksa..??

Arkadaşlar biliyorsunuz süper loto 12 haftadır devrediyor ve ikramiyenin bu haftaki yani 13. haftaki çekilişinde ulaşması
    beklenen miktar 55 milyon 8O (eski para ile 55 trilyon ltürk lirası) yahu söylemesi bile güzel Ancak uzmanlara göre en az 2 ay parayı değerlendirmek ve sağlıklı bir karar vermek açısından çok önemli.

Benim sorum şu;büyük ikramiye size çıksa hangi yatırım aracında değerlendirirdiniz?
    Düşlemek bilmekten daha önemlidir.

Cafede de söylediğim gibi, bu ikramiye resmen beni bekliyor .. tamam bugün oynayacağım ve o parayı kazanacağım :P valla bak oynayacağım..önerilen sayılar var mı?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fregile
      Cafede de söylediğim gibi, bu ikramiye resmen beni bekliyor .. tamam bugün oynayacağım ve o parayı kazanacağım :P valla bak oynayacağım..önerilen sayılar var mı?
      NUMARA - KAÇ KEZ ÇEKİLDİ

01- 5 KEZ

02- 3

04- 1

05- 1

06- 1

07- 3

08- 4

09- 5

10- 2

11- 3

12- 6

13- 2

14- 2

15- 4

16- 4

17- 4

18- 4

19- 4

20- 3

21- 4

22- 4

23- 2

24- 5

25- 1

26- 3

27- 3

28- 4

29- 4

30- 7

31- 6

32- 5

33- 2

34- 1

35- 7

36- 5

37- 6

38- 1

39- 4

40- 5

42- 2

43- 4

44- 2

45- 3

46- 5

47- 3

48- 2

49- 4

50- 3

51- 2

52- 2

53- 3

54- 3

fregile'cim bu numaraları bir tek sana veriyorum..hemen kilitle başlığı kimse görmesin..sonrada sen beni görürsün ona göre.. :P

Yorum

Bu ikramiye bana çıksa..aklımı oynatırım heralde..

Zaten deliyim iyice deliririm tam olur :P

Yorum

Heey ciddi ciddi yazmış adam yaa inanmıyorum. 8O

Şişş baksana.. delirmek gibi bir endişeye kapılman çok yersiz.. sonuçta bana çıkacak , sana noluyor ki 8)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fregile
            Heey ciddi ciddi yazmış adam yaa inanmıyorum. 8O

Şişş baksana.. delirmek gibi bir endişeye kapılman çok yersiz.. sonuçta bana çıkacak , sana noluyor ki 8)
            Mesela yani.. fregile

Yorum

Oynadım

Yorum

bana çıksa, ailemle birlikte izmirin en güzel semtine taşınır, birkaç arkadaşıma ev alır, ailemle birlikte ve birkaç dostla türkiye içi ve dışı seyahatler eder, izmirin en işlek ve en güzel caddelerinden hiç bir zaman kiracısız kalmayacak dükkanlar alırdım. ne marka giyinmeye anlam yüklerim ne de pahalı otomobillere, veya lükse tutunan biri değilim. dolayısıyla sosyeteye katılmayacağım beğendiğim şeyi, beğendiğim için aldığımdan bu marka da olabilir o ayrı. ailecek iyi bir yaşam yani.

hiç bir kuruma bağış yapmam, tanımadığım kimseye para vermem. sadece çok fakir olan ve kirada oturan ailelere ev alabilirim, o da karı-kocanın üstüne eşit tapu yapma koşuluyla.

ayrıca izmirden başlamak üzere birçok ilde yaygınlaştırmak üzere psikoterapi merkezleri kurardım. bu merkezlere çok kaliteli psikologları, evlilik ve seks terapistlerini, yaşam koçlarını, guruları,vs doldurur ve insanlara sunardım. seanslar en fazla 20-30 tl olurdu, bu da parasız olursa suistimale açık olacağı için. Tedaviye cevap veren, gelişime ve değişime açık kişilerin seçilmesi konusunda titizlikle davranılmasını sağlardım. ekonomik durumu uygun olmayanlardan-bunun doğru bir şekilde tespit edilmesi halinde-ücret alınmaması olağan bir durum olurdu. para bitene kadar buna devam ederdim, bir de uygun yatırımlarla paranın para yapması konusunda danışmanlık alırdım ki bu kurduğum merkezler uzun süreli olabilsin.

ama oynamadım çünkü çıkmayacağını biliyorum. çıkma olasılığı o kadar düşük ki.

Yorum

bana çıksa aboooo :lol: :lol: :lol: :lol:

ooooooooooooooooooooo vay anasını
                  yazmakla bitmez neyse :lol:

Yorum

bugün bende bunu düşündüm lotoyu yatırırken
                    ailemin rahat rahat yaşıyabileceği şartları ayarlar daha sonra yurt dışında çok iyi bi ünüversitede okurdum okumak en büyük dileğim sonra bir kısmınıda maddi zorluklar yüzünden beni yıpratan eski sevgilimin yüzüne atardım ...
                    UNUTABİLMEKMİ SENİ ASLAAAAAAAA!!!!!!

Yorum

Bana Çıksa Sırra Kadem Basarım.

Yorum

balığı okyanusa atmak gibi birşey herhalde, herşeyini kaybeder kendine ait
                        ---- aynanın diğer yüzü her zaman karanlıktır ----

Yorum

ben istemem şahsen o parayı...
                          "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

o parayi butun is goremez sizofreni hastalarina banka hesabi acaip yuksek bi aylik verirdim

Yorum

bana çıkmaz çünkü çıkması için oynamam lazım.ama diyelim ki çıktı
                              önce sığınma evi açarım.çalışamayan mağdur bayan ve erkekler için.
                              sonra iş yeri açarım.sadece mağdur olanları alırım işe.öncelik bayanların tabi.
                              sonra sokak çocuklarını önce tedavi ettirip sonra bu işe alırım.
                              tedavi olamayan hastaları tedavi ve ameliyat ettiririm.
                              ama öyle büyük bir yer açarım ki iş için kimse muhtaç duruma düşmez.
                              HAYAT.....

Yorum

İşleniyor...
                              X