ben maçları hep tv de veya pc de izliyorum. annem diyo ki ''ben genç olucam ki gider herşey yaparım, maçı gider tribünde izlerim'' ya ben hiç tribüne gitmedim üstelik sayılı dakikalar için neden paramı verim ki. sizce haksızmıyım? önceden kahvede falan yada cafelerde gidip para verip izlerdim arkadaşla 5 tl ye falan ama eve pc alınca onuda bıraktım. hatta birgün gs-fb maçına cafeye gittim çıkışta verdiğim paraya acıdım bide yenilmiştik
acayip zoruma gitmişti. pc de yada tv de rahat oluyo. hem ben stada nasıl girilir onu bilmem hani gitmediğim için. yapmadığım etmediğim bir şey bana fobi gibi geliyor.
ama annem bu tarz konuşmalar yapıyor kendimi ot gibi yaşayan insan gibi hissediyorum bazen, tabi kızdırıyorda.
yada başkasıda söylese aynı duyguları hissediyorum.
yani herkesin yaptığını her an yapmak zorundamıyız yada işte yeri geldiğinde. fobim var azcık ama bunun arkasınada sığınmıyorum ama bazende gaza gelir gibi yaparım ''yapimde gör'' gibi.
birde bi yere giderken yanımda birisiyle gidersem o kişi bana güven verir her bakımdan. o yüzden bazen nere olursa olsun tek başına gitmeyi sevmiyorum.

ama annem bu tarz konuşmalar yapıyor kendimi ot gibi yaşayan insan gibi hissediyorum bazen, tabi kızdırıyorda.
yada başkasıda söylese aynı duyguları hissediyorum.
yani herkesin yaptığını her an yapmak zorundamıyız yada işte yeri geldiğinde. fobim var azcık ama bunun arkasınada sığınmıyorum ama bazende gaza gelir gibi yaparım ''yapimde gör'' gibi.
birde bi yere giderken yanımda birisiyle gidersem o kişi bana güven verir her bakımdan. o yüzden bazen nere olursa olsun tek başına gitmeyi sevmiyorum.
Yorum