Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Piskoloji, Nöroloji, Psikiyatri.. Sizce hangi bilim dalından yardım almalıyım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • Piskoloji, Nöroloji, Psikiyatri.. Sizce hangi bilim dalından yardım almalıyım

    Arkadaşlar herkese merhaba.Size dertlerimi anlatacağım umarım sizde bana yol gösterici olursunuz.

    Bende aşırı unutkanlık var ama tahmin ettiğiniz gibi değil, çoğu zaman bir ismi 5 saniye içinde unutabiliyorum, okuduğum bir yazıyı, makaleyi vs unutmakla kalmıyorum son yıllarda iyice anlamamaya başladım yani bence zekam hızlı bir şekilde geriliyor. Kısacası odaklanamıyorum , okuduğumu-duyduğumu hemen unutuyorum, anlama kabiliyetimde gerileme var. Fakat bu unutkanlık yaşlılarda olduğu gibi bunama tarzında değil gerçi genetik olarak o yöne gidiyorumdur çünkü rahmetli dedem son on yılını bunamış halde geçirdi.

    2010 yılında ise kısa dönemli bir depresif bozukluk geçirdim ilaçlarla iyileştim çok şükür ve o dönem bittikten sonra ben yine psikiyatra gittim bu derdimi anlattım çeşitli testler yaptırdı (hatırlamıyorum), bir sıkıntı olmadığını söyledi ve depresyona bağladı (halbuki bu olay bende ergenliğe girdiğim yıllardan beri var), ilk benexol b12 ardındanda wellbutrin verdi ama hiç bir işe yaramadı, hala daha yaramıyor.

    Bu olayların üzerine piskoloğa gittim belki bu yolla düzelirim diye, derdimi anlattım, ben seni telkinlerle iyileştiremem dedi ve ücretimi hemen geri iade etti halbuki ben ondan çok umutluydum bana ilk psikiyatra git ama çeşitli testler için norolojiye de gidebilirsin dedi . Ben hangisine gideyim ve İstanbul'da tavsiye edebileceğiniz, hastasıyla gerçekten ilgilenen bir doktor ve hastane ismi söyler misiniz.

    Arkadaşlar iyice mutsuzlaştım ve artık dayanamıyorum, bildiğiniz gibi değil özgüvenim de bitik. Bu konuda beni doğru yollara yönlendiren kişiler gerçekten çok büyük bir iyilik etmiş olacak.Şimdiden teşekkürler saygılar.

  • #2
    nöroloji uygun. beyinde bir sorun olabilir.
    balık yağı omega 3 beyin için faydalıdır.
    amaca uygun bir beslenme programı gerekebilir.
    gingko boliba da bu konuda faydalı bir bitkisel ürün.
    doktora danışmadan bile omega 3 ve gingko boliba deneyebilirsin. reçetesizdirler.

    Yorum

    İşleniyor...
    X