Duyuru

Collapse
No announcement yet.

araba kazası ve sonrası

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• araba kazası ve sonrası

Arkadaşlar büyük bir trafik kazası geçirdim. Arabada yalnızdım ve aşırı hızdan kaynaklı bir trafk kazası geçirdim. Arabayla uçtuktan sonra 7-8 takla attım ve bir şekilde o arabadan tek parça çıkabildim. Şimdi ise aşırı korku ve stres ile arabaya zorlanarak biniyorum normalde hız hastası olan 130 un altında gitmeyen ben 70 km hızı görünce korkuyorum herhangi bir şekilde sollama yapamıyorum sanki her an kaza olacak gibi geliyor. Bugün kendimi zorladım ve sollama yaptım bir kere ondada kalp krizi geçiriyor gibi oldum sağa çektim buz gibi soğuk soğuk terlemiştim. Psikoloğa gidecek vaktim de yok. Bana yardımcı olun lütfen. Arabaya binmek istemiyorum

normalde 130 hastası olduğun için olmuş iyide olmuş

Yorum

hiç hoşlanmadıgım icat otomobildir

Yorum

O kazada kolumu bacağımı kaybetseydim iyi mi olmuş diyecektin. Yazık acıdım sana

Yorum

yolda bile yürüyemiyoz şu arabaların yuzunden araba 1 para 2

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dindon View Post
            O kazada kolumu bacağımı kaybetseydim iyi mi olmuş diyecektin. Yazık acıdım sana
            demiycektim panik olmana sevindim

Yorum

herkes kurallara uygun yaşasa problem olmaz ama o kadar çok dengesiz insan var ki onlar yüzünden herşey felç oluyor. Burdaki insanlar duyarlıdır diye sıkıntımı paylaşıyorum abuk sabuk insanlar iyi olmuş diye konuşabiliyor bile karşıdakinin durumunu bilmeden

Yorum

kamyon altına girmiştim. ceza yedim.

canım ülkem.

rahat ol!

Yorum

sen olayın rehavetindesin zamanla düzelir biraz sakına benim yanımdan geçme arabana taş atarım ama bak !!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dindon View Post
                    herkes kurallara uygun yaşasa problem olmaz ama o kadar çok dengesiz insan var ki onlar yüzünden herşey felç oluyor. Burdaki insanlar duyarlıdır diye sıkıntımı paylaşıyorum abuk sabuk insanlar iyi olmuş diye konuşabiliyor bile karşıdakinin durumunu bilmeden

abuk subuk olsam 130 la kaza yaparım

Yorum

Ceza falan problem değil benim arabam gitti o kazada umrumda bile değil. Ama olayın şokunu atamıyorum 12 yıllık şoförüm ufak tefek kaza olmuştu ama ilk kez bu kadar büyük bi kaza geçirdim üstüne beyin kanaması falan ne bilim şimdi ara ara kazadan görüntüler geliyor gözümün önüne ve ben o anda sanki kendimi arabanın içindeymişim gibi geliyo yeniden yaşıyorum

Yorum

abi bir süre araba solllama sağ şeridi kapat dewam et ordan o zaman

Yorum

Başkalarına zarar vermek benim yapmak isteyeceğim son şey zaten o kazada bundan dolayı oldu

Yorum

iyi olmuş bence, 130dan az gitmeyen biri diğer araçlar içinde çok büyük tehlike, suçsuz bir ailenin veya insanlarında sonu olabilirsin, trafikte senin gibi hız tutkunları var malesef, bundan sonra sollamadan 70le git, pskiyatriste gitmenede gerke yok..
                            3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

kardeşim 180 le makasın kralı yaptım 2 aracı pakete cıkardım şuan o arabam olsa gene paketlemeye devam ederim. stres yapma budaaa gelir geçerrr müslüm babaaaaya devam
                              İşin en kötü yanıdaaa bıraktığınn yerdeyim...
                              hayat bana boş olmayan birşeyler söyleeee
                              anlamaz kii hiçbiriii hiç bişeyyy....

Yorum

İşleniyor...
                              X