Duyuru

Collapse
No announcement yet.

saçlarımın dökülmesi psikolojimi bozdu

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• saçlarımın dökülmesi psikolojimi bozdu

benim saçlarım çok gürdü yalnız hastalık sıkıntı strees şu bu derken ön taraflarım ve yanlardan içeri doğru baya azaldı. çok kötü bi görünüm oldu. yalnız bende kepek hastalığı vardı 2 sene sıkıntısını çektim bunun, heden denen şampuanla nerdeyse yok oldu. tabi gittiğim bi çok dr oldu. birisi saçlarımı bu hastalığın döktüğünü söyledi bir sürü vitamin ilaç sprey. kulandım ama bi süre sonra tekrar oluştu. bende hepsini bırakıp şampuan deniyordum çözümü heden sholders denen şampaunda buldum ama kepek kalmadığı gibi kafada saçda kalmadı gibi oldu.

yani açılmalar oldu özelikle ön bölgeler. ama arkalar öyle değil. annem diyor ki sarımsağı sür sonrada yağ sür beklet yıka. hani o bölgelere özellikle. bide hedenin dolgunlaştırıcı şampuanını aldım. internetten bakıyorum yağlar otlar şunlar bunlar ne yapsak diyorum kendi kendime. hani ailemde kel yok bu olaydan ve çok stresten döküldüğünede biliyorum saç maskeleride var ama herbirşeyinde faydası ayrı ayrı kafam karışıyor. doktorada gitmeyi düşünüyorum yine ama ne bilim sanki sırma gibi eskisi gibi saçlarım mı olacak.
    bugün traş olmaya gittim aynaya baktıkça moralim bozuldu bi hastalıktan stresten saçlar gitti diye. bide beni gören neden böyle oldu diyor. hatta gittiğim bazı berberler bile sordular niye böyle saçın döküldü diye ama çok vahim değil. yani saç ekimi falan diyorlar benimkinin öyle bi durumu yok hatta umudum var babam kel değil ailede de kel yok pek.
    ama hangi yöntem doğal yollardan mı yoksa doktor mu yada ikiside mi.

çok kötü psikolojim bozuluyor ya bide herkes soruyor annemde sen böyle strees yaptıkça iyice gider söyleyim diyo ama ya azaldı kısaldı döküldü. oğlancık gibi oldum. hani artık dökülme yok ama son hali pek hoş değil.

ne yapayım sizce
    bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.

Benim özelde kullandığım hiç birşey yok takmadığım için dökülmüyor. Dökülse de sorun etmem kazıtırım öyle de yakışır Sen de takmamanın yolunu bul. İki numaraya vur gitsin
    ........

Yorum

Beterin beterini düşün. Tamamen kel olsan nasıl hissederdin. O zamanda şu an ki haline özenirdin belki de. Takma boşuna buna alışmaya çalış. Kendine eziyet etme.

Yorum

yasın kac bilmıom ama lise de bnde cok takardım. hatta ön tarafı kazıtırdım bıraz bellı olmasın dıe kendimi bildim bileli aşırı bi kepek ve dokulme var bndede. ırsi bu. çünkü ortaokulda lise de insan bişiyi kafaa takacak duzeyde degıldır. stres den dökülmez. su an cok mu kelım hayır. kel mıyım hayır. yanlar bıraz acıık ama sacları ıslatıp dıkmedıgım ıcın cok fazla bellı olmuyor. napak bizde böyleyiz kardeşş böyle yasıyıp gitcez.. ya da en iisi iy bi meslegın lsun senin cok para kazan saç fılan ektir düünmedim diilha ama yok abi

Yorum

İşleniyor...
        X