Sf li biriyim. Kızarma terleme problemleri var. Yarn yur disindan ayle dostumuz gelecek 10 sene olmustur. Cok fazla heyecan yok içimde ama onların yanında özellijlede ilk meraba naslsn muhabbetnde heycanlanmadan adam gbi konusmk istyrm. Şimdi sakinim ama onlar kapidan girince salonda oturma fasli olunca heycanlanmk istwmyrm. İlac kullammıyorum. Onceden dideral içetdim hafif sıkıntıyı alan bi ilac. Sizce yarın bi tane içmelimiyim??
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
acil cvp ltfn arkadaslar
Collapse
X
-
Ben de yaşadım aynı durumları. Eve misafir gelecek diye ödüm kopardı. Odada saatler geçirirdim. tuvaletim gelmesin diye sıvı içmezdim. Odamda WC olmasını isterdim...Misafirliğe, düğüne, toplu yerlere gitmezdim. Ama öğrendim ki, buna sebep olan şey, durumu aşırı ciddiye alman ve gelenleri çok önemsemen. Kusursuz olmana gerek yok. Bırak hata yap, saçmala, yanlış kelime kullan, bardak düşsün elinden, çayı dök, bi espri yap kimse gülmesin. Hoşgeldiniz de geç, Bırak sesin titresin, bırak domates gibi hoşgeldiniz de, bırak el sıkışırken, elinin teri karşıdakinin elini ıslatsın. Zamanla öğrenirsin kardeşim. Hepsi geçici ve üzülen sen oluyorsun. Hassas, terbiyeli, detaycı ve kafası çalışan insanlar yaşıyor bu sorunları ona üzülüyorum.
-
Bol bol nefes alıp vermek çok iyi geliyor Dilini ısır çok heyecanlanınca ama el titremesi ne olacak ona da bilen bir arkadaş cevap versin.
Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View PostBen de yaşadım aynı durumları. Eve misafir gelecek diye ödüm kopardı. Odada saatler geçirirdim. tuvaletim gelmesin diye sıvı içmezdim. Odamda WC olmasını isterdim...Misafirliğe, düğüne, toplu yerlere gitmezdim. Ama öğrendim ki, buna sebep olan şey, durumu aşırı ciddiye alman ve gelenleri çok önemsemen. Kusursuz olmana gerek yok. Bırak hata yap, saçmala, yanlış kelime kullan, bardak düşsün elinden, çayı dök, bi espri yap kimse gülmesin. Hoşgeldiniz de geç, Bırak sesin titresin, bırak domates gibi hoşgeldiniz de, bırak el sıkışırken, elinin teri karşıdakinin elini ıslatsın. Zamanla öğrenirsin kardeşim. Hepsi geçici ve üzülen sen oluyorsun. Hassas, terbiyeli, detaycı ve kafası çalışan insanlar yaşıyor bu sorunları ona üzülüyorum.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: scorpi lee View PostBol bol nefes alıp vermek çok iyi geliyor Dilini ısır çok heyecanlanınca ama el titremesi ne olacak ona da bilen bir arkadaş cevap versin.
Halamın beni kıskanan çocuklarının bize gelmesini asla istemezdim. Ki beni şişman görüp dalga geçmesinler diye.. bir keresinde gelmişlerdi de 5 saati banyoda saklanarak hapis geçirmiştim. Nasıl bir psikolojidir yarabbim :tinysmile_shutup_t: Allahtan evde 2 banyo vardıen azından kalp atım hızını dusurur.. aksama gelecekler. 3-4 saat kaldı otobusteler su an
bi meraba nasılsın vs için ne kadar stres yapıos canını yidim dünyasında hayat zor abi bize cidden zor yaa
Yorum
-
el titremesi yok bnde hiç olmaz. sadece kalp atım hızı artıyor.. bunu dengelemek ıcın vucudun sempatık sinir sistemi devreye giriyor ve vucudu dengeye sokmak ıcın ter basıyo.. kızarmayı gectım hadi.. tmm kızarıyım o da hos diilde terlemekten daha iy en azından.. terleyınce bide terinin silmek zorunda kalıyosun lavaboya gidiyosun fln.. artık hayırlısı napaken azından kendı evımdeyım bisey olursa anı durumlarda kalkarım, misafirliğe gitmek daha beter. o durumlarda yerinden de kalkamıyosun ya..
Yorum
-
Daha neler göreceksin hayatta. Daha ne kadar yoracaklar seni bilir misin. okul biter, çalışmayı düşünürsen iş devreye girer. Asla evlenmem dersin şimdi ama bir gün evlenmeye mahkum olduğunu anlarsın. Kayınvaliden, kayınpederin, eş tarafı diğer misafirler, akrabalar gelir. Hoşgeldiniz der, servis yaparsın, hamile kalırsın, çocuğunun öğretmeniyle konuşmak zorunda kalırsın....Daha neler var seni bekleyen...Orjinal yazı sahibi: yasamak_guzeldir View Postel titremesi yok bnde hiç olmaz. sadece kalp atım hızı artıyor.. bunu dengelemek ıcın vucudun sempatık sinir sistemi devreye giriyor ve vucudu dengeye sokmak ıcın ter basıyo.. kızarmayı gectım hadi.. tmm kızarıyım o da hos diilde terlemekten daha iy en azından.. terleyınce bide terinin silmek zorunda kalıyosun lavaboya gidiyosun fln.. artık hayırlısı napaken azından kendı evımdeyım bisey olursa anı durumlarda kalkarım, misafirliğe gitmek daha beter. o durumlarda yerinden de kalkamıyosun ya..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View PostDaha neler göreceksin hayatta. Daha ne kadar yoracaklar seni bilir misin. okul biter, çalışmayı düşünürsen iş devreye girer. Asla evlenmem dersin şimdi ama bir gün evlenmeye mahkum olduğunu anlarsın. Kayınvaliden, kayınpederin, eş tarafı diğer misafirler, akrabalar gelir. Hoşgeldiniz der, servis yaparsın, hamile kalırsın, çocuğunun öğretmeniyle konuşmak zorunda kalırsın....Daha neler var seni bekleyen...
Yorum
Yorum