Duyuru

Collapse
No announcement yet.

cipralex yüksek doz

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • cipralex yüksek doz

    Arkadaşlar 6 ay önce anafranil 225 mg + xanax 2.5 mg içip serotonin sendromu olmuştum hastaneye yattım 3. ayın sonunda sakinleştim 2 ay boyunca sabah akşam norodol akineton iğnesi çaktılar ayrıca 2 ay boyunca nervium içirdiler herneyse,anafranil ve xanax tan yüksek doz alınca ilk dört gün ajite oldum, nefes bozukluğuna uğradım,içimi bi korku basıyodu sürekli 2 gün geçtikten sonra 3 gün boyunca komedi filmi ve vine izledim kafayı tırlattım herşey bana komik geliyodu hayatım bi anda değişmişti özgüven, cesaret gelmişti ayrıca resmen ninjalar gibi olmuştum çok enerjiktim ve korkusuzdum heryere tırmanıyodum, eskiye dönmek istiyorum cipralexten en kaç mg alırsam serotonin hormonum birden artar?

  • #2
    Orjinal yazı sahibi: falseemperor
    Reis neden ilac almak yerine dogal yoldan arttirmaya calismiyosun serotonini?
    bi senedir almıyorum ilaç bende sevmem ilaçları.. spro yap mesela..spor anskiyeteye birebir..

    kötü alışkanlıklarından uzaklas mesela bu hastalıgı azaltır..

    sürekli bişile meskul ol zamanla bakmıssın o kaygılar senden yabancılasmıs..

    Yorum


    • #3
      duş almak mesela.. yada güzel giyinmek bakım vermek.. müzik dinlemek..
      tamamiyle bitmez tabiki ama cok hafifler..

      sakin ol bide full enerjiden kaç cünkü ful enerji insanı zamanla yatıstıramıyo uyurken bile cosuyo insan cosku patlıyo sanki..

      belkide karakterim sayesinde yasıyorum.. kendimi sevdiriyorum sevdiklerime buda beni az biside olsa özel kılıyor.. bazen birileri bana laf sokar ama ben çok agır laf soksamda saka gibi gelir karsımdakine.. hoş bakıcan sosyal olcan sevdiklerine.. buda fikirleri değiştirir

      Yorum


      • #4
        terapi gör mesela.. cünkü terapisyen doğruları söylerken biz o doğrulara yöneliriz zamanla..

        çık teras kata aç bi pop romen müzüği yada rihanna fln dinle serbest bırak kendini.. annemde atak geçirince onla gülerek doğal yolları deneyerek atlatıyoruz..

        Yorum


        • #5
          ac bi hint aşk filmi filmden sonra bi bakmıssın hint aşkı seni sürüklemiş götürmüs.. biz insanlar korku filmi izlesek mesela öle kaptırıyozki korkudan tuvalete gidemiyoruz..

          psikolojik hastalıklarda öle ne kdr izlesen o kadar korkunc oluyor..

          çok konustum farkındayım

          Yorum


          • #6
            serotonin için doğal ürünler:
            5htp
            st john's wort
            eczanelerde reçetesiz olarak mevcuttur.

            Yorum


            • #7
              olmadı sevgilinle bi yerlerde masumca sımsıkı sarıll.. ben bunu yapamıyorum ama sen yaparsan cok isine yarar.. cünkü sevgi ve o anki masum sarılma insana ilaç gibi gelir

              Yorum


              • #8
                Orjinal yazı sahibi: buhurizade View Post
                serotonin için doğal ürünler:
                5htp
                st john's wort
                eczanelerde reçetesiz olarak mevcuttur.
                yan etkileri olmaz mı.. benim ilaç fobim var yan etkileri beni hep bulur cünkü

                Yorum


                • #9
                  Cipralex'in yasal yüksek dozu 20mg'dır, Devlet 20mg'nin üzerini karşılamıyor. Doktorlar da daha fazlasını tavsiye etmiyorlar. 20mg'ye çımadan önce 4-5 gün 10mg, sonrasında 20mg olarak alabilirsiniz. Ama baştan söyleyeyim çok aşırı derecede rahatsızlık verir ilk başlarda. 20 gün kadar sıkıntı yaşama ihtimaliniz var. Sonrasında vücut alışıyor.

                  Kesinlikle sabah 10mg + akşam 10mg şeklinde almayın. Uyku tutmaz. Daha doğrusu Cipralex'i sabah uyandıktan sonraki zamanlarda almamanızı tavsiye ediyorum.

                  Cipralex'in çoğu psikiyatrik ilaçla etkileşimi mevcut. Bu sebeple dikkatli kullanmanızı tavsiye ederim. Prospektüsünde belirtiliyor beraber kullanılmaması gereken ilaçlar. Özellikle antipsikotik seçen bir ilaç. Ben 10mg Zyprexa kullanmaya başlayalı Cipralex içemiyorum. Kesmek zorunda kaldım. Sabahları burun kanaması, gün içinde uyku hali ama enerjiksiniz. Resmen etkileşime girdi ve zehirlendim.

                  Şunu da özellikle belirtiyorum, bu yazdıklarım tamamen benim yaşadıklarım. İlaç kullanırken, dozaj azaltıp ya da artırırken mutlaka doktorunuza danışınız.

                  Yorum


                  • #10
                    bende antidepresan ve mide ilacını birlikte kullanırken gebermiştim.. dikkatli kullanın.. ölümden döndüm yanlız başıma bide ünideyken..

                    Yorum

                    İşleniyor...
                    X