Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Siz hiç aşık oldunuz mu :D

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Siz hiç aşık oldunuz mu :D

ne bileyim bir insanı deliler gibi sevip her dakika onu düşündünüz mü ? veya imkansızları sevdiğiniz oldu mu ?

http://m.youtube.com/watch?v=eidT8uyoEOk

Orjinal yazı sahibi: AzrailinMetresi61 View Post
    ne bileyim bir insanı deliler gibi sevip her dakika onu düşündünüz mü ? veya imkansızları sevdiğiniz oldu mu ?
    Sen kimseyi sevemezsin
    sevmeyeveksin
    Rüzgarların önünde
    kuru bir yaprak gibi
    Sürüklenecek sürüklenec3ksin

her ask denildigi de bu sarkiyi hatirliyorum.

Hayat kúcúk seylerden olusur.
    Sen seversen búyúk olurlar..

Yorum

buna saplantılı aşk hastalığı deniyor. ben çok yaşadım!
      sürekli her dakika onu düşünmek, imkansıza aşık olmak sevgiden ziyade bir hastalıktır.

Yorum

Olmadim galiba. Kendimle uğraşmaktan, sorunlarimla cebelleşmekten olamadim En fazla hoşlanmisimdir birilerinden. Hoslansam bile, hicbir çaba göstermiyorum. Bize haram böyle şeyler Hem insanların başıni yakmaya gerek yok. Adamin ayarlarini bozarim ben Özgüvenim hic yok zaten. O yüzden karşı cinsten uzak duruyorum hep. Hic öyle deli gibi aşık olup aklımdan çikaramadiğim biri olmadı. Benim kafam saçma sapan sorunlarla dolu çünkü. Ama isterdim, hayata bağlardı belki beni, iyileştirirdi. Belki olurum bir gün.

Yorum

aşık olmak değil de birine gözü kapalı güvenmek istiyor insan ......

Yorum

zamanında olmuştum. gözüm görmezdi kimseyi. o da aşık sanırdım ama öyle değilmiş. şu zamanda değim yerindeyse köpekler gibi aşık olmak istiyorum ama artık bu duygunun eskisi kadar pek olmadığına inanıyorum. aşk fedâkarlık ister, özveri ister ama bu zamanda istenenler sadece para para para. en son 3 hafta önce bir kızla tanışmak istedim. kızın kriterlerinin araba ve evi olan bir adam olduğunu öğrendim soğudum direk. artık bu yüzyılın insanlarına anlam veremiyorum açıkçası. o kadar körler ki bazı duygularda. (içimi döküverdim arada - kusura bakmayın gari...)
            Bir elde şarap bir elde kuran, Bir helaldir işimiz bir haram, Şu yarım yamalak dünyada , Ne tam kafiriz ne tam müslüman.

Yorum

Evet,.
              Asik oldugumda pimi cekilmis bomba gibi olmustum her an patlamaya hazir..

herkesin uyuduğu saatte uyuyamadım bile, uyku tutmadı.
              yüzüme sürdüğün elin sıcaklığı,
              hala duruyor yanağımda desem, durmaz!
              çok gözyaşı aktı üstüne.
              o ellerin üşür mü bensiz desem,
              üşümez! kim bilir kimi ısıtır yine.
              ne acı bu hayat.
              bana kalsaydı sıcaklığın.
              belki unuturdum seni.
              herhangi biri, herhangi bir yer olsa,
              belki uyuturum beni.
              olmadı kaçtığım kadar yakalandım
              bu gece yine uyku tutmadı
              ve sensiz uyanmamak için
              bu gece de uyunmadı.
              Last edited by siirimsi; 01-09-2014, 10:00 AM.
              'Öldüm' der durur, yine de yaşarsın!...

Yorum

Aşk deyince aklıma gelen ilk şey aşk acısıdır. Bu yüzden bende hiç yeltenmiyorum.. O sularda gezmemek en iyisi. Oh kafam rahat ama tabii aşk güzel şey..
                You are face to face with the girl who sold the world...

Yorum

32 yaşındayım. Hiç aşık olmadım. Görüştüklerim, çıktıklarım oldu. Arkadaşça başlayan bir birlikteliğimde ben ne kadar ileriye yönelik hiçbir vaatte bulunmasam da, beni dinlemedi ve bana bağlandı bir tanesi. Aslında çok iyi bir insandı ve ben de onu sevdim. Ama mantığım bu beraberliğin olmaması gerektiğini söylediği için, ileriye dönük adım atmadım. O da beni çok istemesine karşılık kaderine razı oldu. Bundan sonra da aşık olabileceğimi düşünmüyorum. Herşeyin hormona doyduğu günlerde aşk gibi bir kavramın bulunduğuna ve yaşadığına da inanmıyorum, şart da değil. Kadınsız, eşsiz yaşamayı düşünmüyorum, çok zordur ama sanırım aşksız yaşayabilirim.
                  Orjinal yazı sahibi: AzrailinMetresi61 View Post

Yorum

Orjinal yazı sahibi: science teacher View Post
                    Olmadim galiba. Kendimle uğraşmaktan, sorunlarimla cebelleşmekten olamadim En fazla hoşlanmisimdir birilerinden. Hoslansam bile, hicbir çaba göstermiyorum. Bize haram böyle şeyler Hem insanların başıni yakmaya gerek yok. Adamin ayarlarini bozarim ben Özgüvenim hic yok zaten. O yüzden karşı cinsten uzak duruyorum hep. Hic öyle deli gibi aşık olup aklımdan çikaramadiğim biri olmadı. Benim kafam saçma sapan sorunlarla dolu çünkü. Ama isterdim, hayata bağlardı belki beni, iyileştirirdi. Belki olurum bir gün.
                    bendede özgüven yok.ayrıca aşık olunca hayata bağlanmıyorsun ki ben çok seviyorum ama noluyor beni bitirdi öldürdü beni öldürdü

Yorum

Kulak verin sözlerime iyice,
                      Herkes öldürebilir sevdiğini
                      Kimi bir bakışıyla yapar bunu,
                      Kimi dalkavukça sözlerle,
                      Korkaklar öpücük ile öldürür,
                      Yürekliler kılıç darbeleriyle!
                      Kimi gençken öldürür sevdiğini
                      Kimileri ya?lı iken öldürür;
                      şehvetli ellerle öldürür kimi
                      Kimi altından ellerle öldürür;
                      Merhametli kişi bıçak kullanır