Duyuru

Collapse
No announcement yet.

alın, okuyun, moraliniz bozulsun

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• alın, okuyun, moraliniz bozulsun

http://www.e-psikiyatri.com/CEKICI-I...SU-YUKSEK-7841

bu yazıyı okuyun ve moraliniz bozulsun. bizler, bizler bunları hakketmiyoruz. çirkiniz diye üzülürken bu yazıyla karşılaşmak gecenin ilk saatlerinde, insana çok koyuyor be...

düşünsenize, her şeyin nedeni çirkinlik. çirkiniz, dışlanırız. çirkiniz, iq muz düşüktür. neden ulan neden? neden yakışıklı olanlar, güzel olanlar daha mutlu olmak zorunda? vay anasını be hayata bak. ondan sonra yok çirkin şansı derler, güzeller şanssızdır derler. sokarım lan böyle hayata.

İÇ GÜZELLİK DİYE BİR ŞEY YOK! Kimse de kandıramaz zaten beni bu yalanla. bak bu yazı da bunu destekliyor. dış güzelliğin iyiyse; hem iq'un yüksek, hem en güzel kız sana aşık oluyor. oh ne ala memleket. sokayım böyle düzene. sokayım böyle insanlığa. lanet olsun lan lanet olsun. bitireceğim ulan hepsini. aha da şuraya yazıyorum. türkiye yeni bir seri katil ile tanışacak. BEKLEYİN DOĞUŞTAN ŞANSLI İNSANLAR... KENDİ ŞANSIMI YARATMAYA GELİYORUM...

Bence bu yakışıklılığın İQ ile direkt bağlantısından kaynaklanmıyor. Mesele kendine güvenin sebep olduğu bir durum. Korkuları, kaygıları az olan ve kendine güvenen insanlar beyinlerine bunlar dolayısıyla pranga vurmadıkları için düşünce çeşitlilikleri daha çok ve daha zeki oluyorlar anlamına geliyordur. Bence mesele kendine güvenden kaynaklanıyor.

Yorum

Bence sen hep dış Görünüşe önem veren basit insanlarla karşılaşmişsin dünya da insanların kişiliğine önem verenlerde var.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: neyiz? View Post

bu yazıyı okuyun ve moraliniz bozulsun. bizler, bizler bunları hakketmiyoruz. çirkiniz diye üzülürken bu yazıyla karşılaşmak gecenin ilk saatlerinde, insana çok koyuyor be...

düşünsenize, her şeyin nedeni çirkinlik. çirkiniz, dışlanırız. çirkiniz, iq muz düşüktür. neden ulan neden? neden yakışıklı olanlar, güzel olanlar daha mutlu olmak zorunda? vay anasını be hayata bak. ondan sonra yok çirkin şansı derler, güzeller şanssızdır derler. sokarım lan böyle hayata.

İÇ GÜZELLİK DİYE BİR ŞEY YOK! Kimse de kandıramaz zaten beni bu yalanla. bak bu yazı da bunu destekliyor. dış güzelliğin iyiyse; hem iq'un yüksek, hem en güzel kız sana aşık oluyor. oh ne ala memleket. sokayım böyle düzene. sokayım böyle insanlığa. lanet olsun lan lanet olsun. bitireceğim ulan hepsini. aha da şuraya yazıyorum. türkiye yeni bir seri katil ile tanışacak. BEKLEYİN DOĞUŞTAN ŞANSLI İNSANLAR... KENDİ ŞANSIMI YARATMAYA GELİYORUM...
        Eğer İzmir de isen tanışalım. yanımda dolaş sadece. 1-2 gün bana takıl.

Yanımdaki kızları gördüğünde şaşkınlıktan küçük dilini yutacaksın. Ve bu kızların çoğu bana arkadaşlık teklif edenler. VE BEN YAKIŞIKLI BİR ADAM DEĞİLİM.
        Bu kızlar, yakışıklı erkeklerin tekliflerini reddederken, kendileri gelip bana teklif ettiler, kendileri yakınlaştılar.

buradan ne yazsam boş. tanışalım , bana takıl, bu önyargılarından kendi gözlerinle görerek kurtul.

Dünyanın en yakışıklı erkeği ile aynı ortamda olsam, zerre kadar komplekse kapılmam. Aynı kıza aşık olsak, onunla yarışırım çekinmeden.

Dediğim gibi tanışalım, kendi gözlerinle gör başka türlü önyargılarından kurtulamazsın.
        İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
        Malcolm X

Yorum

Bu arada yukarıda mesajı yazdıktan sonra verdiğin linki okudum.
          Orada yakışıklı erkeklerden bahsetmiyor, çekici erkeklerden bahsediyor.

Bunlar farklı şeyler. Çekici erkek, karizmatik erkektir ve bu erkek çirkin de olabilir.
          İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
          Malcolm X

Yorum

dahi diye bahsedilen , önemli buluşlar yapan , iq testlerinde dünya genelinde derece yapan güzel veya yakışıklı kimseyi görmedim sanırım
            ego sum qui sum ...

Yorum

Nobel ödüllü Richard Phillips Feynman yakışıklıymış. Gençlik fotoları alain delon gibi

Aynı zamanda çok da çapkınmış
              Ama istisna bunlar
              Malcolm X

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Obsesif_Fatihi View Post
                Nobel ödüllü Richard Phillips Feynman yakışıklıymış. Gençlik fotoları alain delon gibi

Aynı zamanda çok da çapkınmış
                Ama istisna bunlar
                yıllardır bu anı bekler gibi cevap vermişsin abi
                ego sum qui sum ...

Yorum

Çekici erkek başka yakışıklı başka once bunu irdelemen lazim
                  Insanlar tilkiye benzer, koyunları avlamak için uygun zamanı bekler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Obsesif_Fatihi View Post
                    Eğer İzmir de isen tanışalım. yanımda dolaş sadece. 1-2 gün bana takıl.

Yanımdaki kızları gördüğünde şaşkınlıktan küçük dilini yutacaksın. Ve bu kızların çoğu bana arkadaşlık teklif edenler. VE BEN YAKIŞIKLI BİR ADAM DEĞİLİM.
                    Bu kızlar, yakışıklı erkeklerin tekliflerini reddederken, kendileri gelip bana teklif ettiler, kendileri yakınlaştılar.

buradan ne yazsam boş. tanışalım , bana takıl, bu önyargılarından kendi gözlerinle görerek kurtul.

Dünyanın en yakışıklı erkeği ile aynı ortamda olsam, zerre kadar komplekse kapılmam. Aynı kıza aşık olsak, onunla yarışırım çekinmeden.

Dediğim gibi tanışalım, kendi gözlerinle gör başka türlü önyargılarından kurtulamazsın.
                    abi sen ne ara geziyosun ben ne zaman girsem forumdasın
                    ........

Yorum

neyiz,dostum yalnızlığının ya da diğer olumsuz hayatşartlarının nedeni çirkinlik değil.ben de çirkinim ama bu bi mazeret değil.bu mücadeleyle,yetenekle elde edilebilecek şeyler..çirkinliğe bağlayıp her şeyi kaçmak gerçeklerden..yanılıyorsun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MoRbİd View Post
                        abi sen ne ara geziyosun ben ne zaman girsem forumdasın
                        İzinli günlerimde ve hafta sonlarında. Yoksa sürekli gezmem için piyangoyadan para çıkması lazım

Gerçi iddiadan ümitliyim, iyi yatırım olacak benim içinkötü örnek olmayayım tabi.

Orjinal yazı sahibi: valar.morghulis View Post
                        yıllardır bu anı bekler gibi cevap vermişsin abi
                        O, benim idolümdü.
                        Last edited by Obsesif_Fatihi; 12-09-2014, 02:37 PM.
                        Malcolm X

Yorum

Farkinda misin? Isyan ettigin davranisin aynisi sende de var...gúzel kíz..
                          Demek ki sen de guzellige aldananlardansin.bunlar ergen fikirler yasini bilmiyorum ama biraz sosyal hayatin icine dahil olunca bunun boyle olmadigini górursun.ki erkekler kadinlara kardi bu konuda daha acimasiz davraniyir.kadinlar da durmadan kozmetik firmalarina calisiyor.aslinda bakimli olmak makyajdan daha onemli...ve yeterli.erkekler icin de bakimli olmak onemli olmali.bakimsiz erkek yakisikli olsa da iticidir benim icin.cekici olmakla guzellik ayri seylerdir.beden dili insani cekici yapan en onemli ozelliktir.

bi de iq ile yakisikliligi nasil bagdastirdin bilmiyorum.yuzyil once galiba insankarin kafatadina bakarak zeka olcenler hatt
                          Ise alimda bunu olcu olarak kullananlar olmus.1 zeka testiyle zeka olculmez.hatta zeka testleribe karsiyim ve coklu zeka kuramina inanirim.ve bi test yapilacaksa bu kisinin hangi ozelliklerinin on planda oldugunu tespit etme amscli olmali.su anki egitim sistemi matematiksel zekaya hitap ediyor.isitsel gorsel edebi...vs. zekalar arada kaybolup gidiyor.koreltiliyor.ailelrrinin baskilariyla(bilincsizlikten) ya toplumda gozde olan ya da maddi kazanci yuksej olan mesleklere yoneliyor.
                          boyle kisiler yaptigi iste yukselrmedikleri gibi isletinden de keyif almazlar.ve gunun 8-10 saatini para icin iskence cekerek gecirirler

Orjinal yazı sahibi: neyiz? View Post

Hayat kúcúk seylerden olusur.
                          Sen seversen búyúk olurlar..

Yorum

tanrının adaleti bu kadar çünkü

Yorum

İşleniyor...
                            X