selam arkadşlar siteye uzun zamandır gelmiyodum dersler sınavlar derken. özlemişim burayı sıkıntılarımı anlatmaya çekiniyorum ne kdr sevsem güvensem bile anlatılmıyor sanki bazı şeyler. sorunlarım tekrar arttı ortada bişey yokken arkadaşlarım beni yargılamış diye düşünüyorum. o benim yaptığım bişey yüzünden böyle yaptı gibisinden. arkadş ortamında konuşulandan çok kendime dikkat etmeye başladım doğru ifade edeyim veya iyi bişey yapayım derken. saçmaladığımı düşünüyorum çoğu zman. bende diğer arkadaşlarım gibi olduğumu biliyorum ben de eksik değilim sadece ifade edemiyorum. sanki uzun zamandır iifade edemiyorum kendimi mesela bişey hakkında yorum yapsam şöyleyim ve ya böyleyim diyemiyorum. bu yüzden çok düşünür oldum düşünmekten hareketlerim yavaşladı konuşmam bile yavşladı sırf bu stres yüzünden mi bilmiyorum. sosyal yetersizlik mi kendini ifade edememe gibi bişey anlatabildiysem. eskiden bu tip sorunlar yaşadığım için yenilikten karar almaktan kaçınıyorum. arkadş ortamında rahat olcaksın korktuğu bişeyi yapmaz ki insan. bana tavsiye verebilirm isiniz sosyal ilişkilerimi geliştirmek için. veya kendime güvenebilmem için...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Suskunluk...
Collapse
X
-
Seni tanimiyorum ama sadece bu yazina göre cevap yazmak istiyorum.Neden sen oldugun gibi olmuyorsun en kolay yol bu.Kimseye irim kirim yapma kimseye kendini begendiremezsin , sen kendini begen baskasi begenmesin , iyi kötü kendin ol o zaman zararini görmezsin.Orjinal yazı sahibi: dkk15 View Postselam arkadşlar siteye uzun zamandır gelmiyodum dersler sınavlar derken. özlemişim burayı sıkıntılarımı anlatmaya çekiniyorum ne kdr sevsem güvensem bile anlatılmıyor sanki bazı şeyler. sorunlarım tekrar arttı ortada bişey yokken arkadaşlarım beni yargılamış diye düşünüyorum. o benim yaptığım bişey yüzünden böyle yaptı gibisinden. arkadş ortamında konuşulandan çok kendime dikkat etmeye başladım doğru ifade edeyim veya iyi bişey yapayım derken. saçmaladığımı düşünüyorum çoğu zman. bende diğer arkadaşlarım gibi olduğumu biliyorum ben de eksik değilim sadece ifade edemiyorum. sanki uzun zamandır iifade edemiyorum kendimi mesela bişey hakkında yorum yapsam şöyleyim ve ya böyleyim diyemiyorum. bu yüzden çok düşünür oldum düşünmekten hareketlerim yavaşladı konuşmam bile yavşladı sırf bu stres yüzünden mi bilmiyorum. sosyal yetersizlik mi kendini ifade edememe gibi bişey anlatabildiysem. eskiden bu tip sorunlar yaşadığım için yenilikten karar almaktan kaçınıyorum. arkadş ortamında rahat olcaksın korktuğu bişeyi yapmaz ki insan. bana tavsiye verebilirm isiniz sosyal ilişkilerimi geliştirmek için. veya kendime güvenebilmem için...
-
teşekkür ederim en kolay yolu bu aslında herkes birbirini bu yüzden dinliyor veya seviyor kendi olduğu için. ben bu sefer iyi olurum diye düşünmüştüm ama olmadı eski zmana geri döndüm. benim eskiden beri böle bi sıkıntım var tetkrar etmesi normal diye düşnüyorum. arkadaşlar hep buna yönelik kimse konuşmadın diye arkadaşlık etmez. konuşcaksın anlatcaksın tanıyacaksın arkadaşını. anlaşırsan vakit geçirceksin. bi arkadaşımı gördüğümde konuşuyorum gene ama enerjisiz soluk sıkkın.
dreamer8
bi süre iyiydim staj zamanları derdimi anlatabiliyodum aram iyi gibiydi herkesle çünkü kendimle barışıktım. umursamıyodum ufak tefek şeyleri. üniversiteyi kazanamadım bu sene çalışıyorm tekrar. arkadaşlarım yok değil ama sadece arkadaş yakın olsak bile biraz öteye gitmiyor. arkadaşım olsun birlikte takılalım falan bende isterim bende konuşsam tartışsam açık olsam ne bileyim şimdiki gibi ruhsuz suskun olmasam daha yakın arkadaşlarım olur. ben daha ileriye götüremiyorum eski zamanlarıma döndüm zaten eskide neyse öledir insan biraz değişir o kadar. düzelmek daha sosyal olmak için belli bi çaba göstermem gerek oda bende yok. özgüven özsygıyla alakalı bi durum.Her şey değişecektir, doğaları budur. Bir gün başarılı, bir gün başarısız olacaksın; bir gün zirvede, bir gün dipte olacaksın. Ama içinde bir şey hep aynı kalacak ve o bir şey senin gerçekliğindir! (Osho)
Yorum

Yorum