Duyuru

Collapse
No announcement yet.

beynim çok yavasladı

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• beynim çok yavasladı

merhabalar psikoz ve depresyon var bende 5 senedir mucalde edıoum ama duzelemedım.ilaçclarım efexor invega aksamda 2 tane laroxl beynım ölu gıbı beynımı ne canlandırır

Allah şifa versin kardeşim. Öncelikle ısmarlama ilaç olmaz, bunu bilmeni isterim. Bana iyi gelen şey sana kötü, sana iyi gelen şey bana kötü gelebilir bunu unutma. Ben de yaklaşık 1 ay Efexor XR 75 mg kullandım, benim beynimi çok yordu. Senin muhtemelen biraz sakinleşip uyuman ve kafanı toplaman gerekiyor, sabah-akşam 1 bardak Sarı Kantaron Çayı, Melisa Çayı, Kediotu Çayı içebilirsin çok rahatlatır ve belki anti-depresanı bırakmana bile yardımcı olabilir ben şahsen bu çay ile bırakabildim. Yalnız bu çayı içerken anti-depresan kullanmamanı öneririm.
    Allah yardımcın olsun.

Yorum

Efexor zaten beyni uyuşturduğu doğru.Annemde kullanıyor,kendisini böyle bitkin hissediyor.Onun dışında ilaçta fazla kullandığın için beyninin yavaşlamasına neden olabilir.Onun dışında doktora söyledin mi peki durumunu?

Yorum

vitamin kullanabilirsin.supradyn ve omega 3 sana iyi gelebilir

Yorum

Bu ilaçları ata versen, at yürümeyi unutur. Çok fazla be dostum. bu dozaj elbette seni uyuşturur. Uyuşmuş ve acısız bir hayat mı, uyanık ve savaşlarla dolu bir yaşam mı seni daha çok cezbeder bilemiyorum ama dilersen doktorunla tekrar iletişime geç ve ilaç dozajı konusunda yeni bir program yapın. Geçmiş olsun.

Yorum

İşleniyor...
          X