Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sadece lityum kullanilabilirmi ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Ben arkadasi anliyorum ama ayni zamanda ne kadar riskli bi seye kalkistigini da biliyorum.burada ilaclar hakkinda konusulabilir ama doktora sormadan doz veya ilac degistirmek tehlikeli..sen bunun bilincindesindir ve yapmazsin ama herkes degil.

hamiltonun ayagini gordum.simdi cogu insan zyprexanin yan etkisini kafasina kazir ve bunu kullanmak istemez.ama ilaclar her bunyede birebir etki yapmiyor.bunun farkina varilmali.bir iki kere doktordan bagimsiz ilac degistiren biri bu cizgiyi gecince devami gelir.o halinle dogru bir karar veremez.intihar dusuncesine bile sokabilir.

ben dedigim gibi sirf kafam uyussun mantiginla ictim risperdali..gözümü yogun bakimda actim.intihar dusuncesi..
    bunlarla oyunvak gibi oynanmaz yani.bu yüzden iyi dusunmek gerekir.

Orjinal yazı sahibi: Edebiyat26 View Post
    Cok haklisin doktorlar zaten belirli ilaclari kullaniyor ,3lü kombin dedin ya demin sana risperdal yazmayi unuttum buda ücüncü kombini iste ,bunlarla basa cikmak zor ilac üstüne ilac...

Bir ilacin etkisini yada yan etkisini diger ilaclarla kapatmaya calisiyorlar ,ama beden beyin tepkisiz kalamiyor kisir döngü...

zyprexayi hamilton 5 -6 senedir kullaniyorum yazdi ,bu foruma bakarsan bu ilaclari senelerce kullananlar cok fazla...

düsünüyor insan acaba ilacsiz yada baska daha hafif bir ilacla basari saglanabilirmi ...

3 lü kombin ilaclar yasam kalitesini artirayim derken yan etkileriyle basa cikmak insani yoruyor,sabahtan aksama kadar ilac ...

Hayat kúcúk seylerden olusur.
    Sen seversen búyúk olurlar..

Yorum

Sana fikrini soran olmadı

Yorum

Lityum için kan değerlerini belirli aralıklarla kontrol ettirmek gerekebiliyor.. Zyprexa gibi antipsikotikler zaten başlı başına beynin kimyasıyla oynuyor.. Tek başına olsa dahi zyprexa yine ağır sayılır.

KuzuZade
        Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
        BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
        Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
          Lityum için kan değerlerini belirli aralıklarla kontrol ettirmek gerekebiliyor.. Zyprexa gibi antipsikotikler zaten başlı başına beynin kimyasıyla oynuyor.. Tek başına olsa dahi zyprexa yine ağır sayılır.
          Zyprexa her bünye icin iyi degil ,ama kullanmak isteyenler kullansin bana göre agir bi ilac ...

Sadece lityum kullananlar var,kan kontrolüde neden yapiliyor tam anlamadim bu ara kafam bisey almiyor, ama simdilik bu kadar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YerGökHayat View Post
            Ben arkadasi anliyorum ama ayni zamanda ne kadar riskli bi seye kalkistigini da biliyorum.burada ilaclar hakkinda konusulabilir ama doktora sormadan doz veya ilac degistirmek tehlikeli..sen bunun bilincindesindir ve yapmazsin ama herkes degil.

hamiltonun ayagini gordum.simdi cogu insan zyprexanin yan etkisini kafasina kazir ve bunu kullanmak istemez.ama ilaclar her bunyede birebir etki yapmiyor.bunun farkina varilmali.bir iki kere doktordan bagimsiz ilac degistiren biri bu cizgiyi gecince devami gelir.o halinle dogru bir karar veremez.intihar dusuncesine bile sokabilir.

ben dedigim gibi sirf kafam uyussun mantiginla ictim risperdali..gözümü yogun bakimda actim.intihar dusuncesi..
            bunlarla oyunvak gibi oynanmaz yani.bu yüzden iyi dusunmek gerekir.
            ben senin kadar hayatı düşünmüyorum ondandır belki genç dinamik enerjik günlerimde oldu benim yine hiçbirşey değişmedi

Yorum

zyprexa kullanıyorum 2 aydır bende hiç yan etki yapmıyor galiba antipsikotiklere bünyemin alıştığı için 2-3 yıldır hergün içiyorum aksatmadan
              olanzaipin rexsapin farketmiyor etken madde aynı onu bulamassam başkasını alıyorum eczaneden
              Never Back Down

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Edebiyat26 View Post
                Zyprexa her bünye icin iyi degil ,ama kullanmak isteyenler kullansin bana göre agir bi ilac ...

Sadece lityum kullananlar var,kan kontrolüde neden yapiliyor tam anlamadim bu ara kafam bisey almiyor, ama simdilik bu kadar
                lityum kan değerlerini düşürüyor o yüzden..

KuzuZade
                Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
                  lityum kan değerlerini düşürüyor o yüzden..
                  bunlar ilaçların yanetkisine bağlı değişimler kronik değil

Yorum

İşleniyor...
                  X