Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Doktorunuzdan memnun musunuz?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Bir iki kişi dışında memnun olan yok.. Bu çok ciddi bir sonuç. :roll:

Aslında şöyle bir durum var. Dr un verdiği ilaçların hemen etki etmesini istiyoruz. Psikyatri tıbbın diğer dallarından biraz faklı , tedavi süreci uzun ve sonuç garanti değil... O bekleyişin uzun olması belkide dr a karşı güvenimizi azaltıyor..bir mucize bekliyoruz. Unutmayalımki , steteskobun her iki ucundan bahsettik..Kararlı olursak, ne istediğimizi bilirsek dr umuzu yönlendirmemizde ,onu bu konuya odaklamamızda bir o kadar kolay olur. Ne istediğini bileceksin.Doktorunuzun umursamazlığına göz yummayarak başlamalı işe.

Yorum

1-doktor neyin ne kadar farkında.
      2-hayat felsefesi nedir.size uygun mu.
      3-vakti varmı.
      4-dinlemeye isteklimi yoksa bıkmış mı.gözü arada bir önündeki kahveye takılıyor mu.
      5-kendi ilaç kullanıyor mu.

bunlar tedavinizin işe yarayıp yaramadığında çok önemli.dikkat edin...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ilksen
        Bir doktorum yok.. ama eğer ihtiyaç duysaydım kesinlikle, öncelikle beni müşteri gibi görmemesini isterdim.. Bunun için görüşmeye girmeden önce ücretin tahsil edilmesi ve doktorla hasta arasında para alış-verişinin bulunmaması gerekiyor..
        zaman konusunda esnek davranmalı, süreniz bitti, cümlesi yerine daha naif bir ifade kullanmasını.. fiziksel bir sorunun değil, iletişim odaklı bir problemin halledilmesi söz konusu olduğuna göre, başka şeylerle ilgilenmeden bana odaklanmasını, ve görüşmelerin dinleme-konuşma oranında denge olmasını isterdim..
        BÖYLE BİR DOKTOR BULURSANIZ BENİ DE ARAYIN :lol: HİÇ KARŞILAŞMADIM VE KARŞILAŞMAYACAĞIM ADIM KADAR EMİNİM.

Yorum

memnun olmamak elde değil her ay 200 ytl verince

Yorum

istanbulda iyi bir psikiyatrist tanıyorum, ismini isteyen bana pm atsın. biz annemi götürmüştük, ama doğru teşhis ve ilaç konusunda biz çok bilgi verdik, işbirliği yaptık onunla. o zamanlar özel hastanede çalışıyordu sanırım şu anda devlet hastanesindeymiş avrupa yakasında. adını vereyim internetten yerini bulabilirsiniz sanırım. ama adama ailecek herşeyi anlattık yani, her tür bilgiyi verdik, yanlış teşhis koyması mümkün değildi, doğru ilaçlar verdi.

Yorum

İşte.. umut etmek istiyorum derken , umut verici bir haber..

Böylesi iyi doktorlar var..sayıca az oldukları için!! denk gelemiyoruz o ayrı 8)

Yorum

İşleniyor...
              X