Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sağ Omzuma Dövme

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: sarapkadehi
    ruh eşlerinde böyle şeyler olur diye biliyorum... bu aslında aynı anda birbrinizin aklında geçenleri okumanız. aslında o böyle bir şeyi önceden istiyormuş ve sen bunu hissetmişsin... bende de olmuştu böle bir şey.. aslında burda konu dövme değil. burada olay aynı anda aynı şeyleri hissetmek ve bunu birbrinden habersiz bir şekilde söylemek...
    partyguy.sarapkadehi dogru yazmış .Yani bu ruh ikizi durumu aynı şeyi aynı anda düşünmeniz ve hissetmeniz .olay bu .

Gelelim işin dini boyutuna .şimdi sakın yanlış anlaşılmasın ama ölene kadar saçına boya süren bir sürü bayan var .Ayrıca sakalını bıygını boyayan bir sürüde erkek var .Peki bu ne olacak .
    Ve dinimizde kına var kızların ellerine yaktıgı ,erkelerin de kullandıgını saçlarına .Kına nedir ? bir çeşit boya .bu kına sürmek ayrıca dinimizde sünnettir ..
    yani insanları daha dogru dinleyip anlamakta fayda var .Hoşgörü herşeyin başı .
    kimse de kimseden sorumlu degil ..yanlış olmadıktan sonra .

manikhanzade

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hale46
      sen tesadüfi birşey yaşadığın için etkilenmişsin partyguy..önemsemişsin bu durumu..içinde ki ses sana dövme yaptır diye diretiyorsa ve dini boyutuyla derdin yoksa yaptır güzel kardeşim..budur..resmini de çek yolla..sonra pişman olursan sildir işte bu kadar
      EVT KATILIYORUM DINI BOYUTU ILGILENDIRMIYOSA YAPTIR AMA BENDE BILIYORUM GUSULUN KABUL OLMADIGINI...

BEN NE OLURSA OLSUN ASLA YAPTIRMAM DINI BOYUTU BENI KESINLIKLE ILGILENDIRIR AYRICA HIÇ HOSLANMIYORUM KADIN YADA ERKEKTE HIC DE HOS DURMADIGINI DUSUNUYORUM..

Yorum

Midemde kelebeklerle can buldu ruhumda, sonra ayrıldım/bitiyor durumlarda yemek aşığı beni yemekten soğuttu. Zorla yediğim yemekleri bile, midemdeydi ya, geri itti zarar veren sevgili modunda..

Şu anda hadi midem ii dielim, olanlardan sonra ii olduğu kadarıyla..

Ama sağ tarafımdan, kolumdan ve omzumdan ne istiyor anlamıyorum?? :roll: Bugün, beynimin duygu vurumları ile gösterdiği bıçaklı, kanlı,.. sağ omzumu tırnaklarımla pençeledim resmen: acıyı duydum ve rahatladım..

Sağ omzumda ne işi var???

Yorum

dinle alakasını bilmem ama bende 2 tane küçük 4 tane büyük boyutta dövme var ve olay şu:dövme öyle filmlerde insanlara empoze edildiği gibi mutlu-mesut zamanlarda değil de ençok;bitip tükenmeye yüz tuttuğu anlarda "dövdür dövdür"diye kafanıza üşüşüyor.dövme obsesif kişiliklere özgü birşeydir(benim gibi).figürü işletince yine de rahatlayamazsınız ve dövmeciye gitmeden önce enaz bir ay neyi dövdüreceğiniz üzerine uykularınız kaçar.yani tam bir ızdırap.şimdi anlattıklarıma çok subjektif gözle yazılmış diyebilirsiniz ama şu olayda:
          teyzemin kızı 18 yaşına yeni girdi ve şimdiden 3 dövmesi var ve devasa figürler bunlar.sevgilisinden ayrıldığında iki gözü iki çeşme ağlıyor ve "PARAN OLCAK ŞİMDİ HERTARAFI DÖVME YAPTIRCAAN.."diyordu.
          EN İYİSİ HİÇ BULAŞMAMAK...

Yorum

tankard bendeki bu sanırım..

Ben de ne yaptırsam diye düşünüyorum. Özel olmalı, O'nunla alakalı olmalı ve bir ömür boyu onu taşıyabilmeliyim. Hani baktığında O olmalı orda.

Hiç bulaşma diyorsun da; obsesif davranışlara sardığım şu günlerimde (ayrılık acısı - ona nefret ve hala ona olan sevgi) hiç bulaşmamayı nasıl yapacam. Lakin beynim sürekli sağ omzumu yokluyor!

Yorum

partyguy onu tanımlayan ve ömür boyu taşıdığın sürece pişmanlık duymayacağın bir dövme yaptıracağım dersen onun resmi yani makinadan çıktığı resim;değil de onun yüzünün ve yanlış anlama bedeninin sembolize edildiği sentezleme bir illüstrasyon bul.dövmecilere güven seni düş kırıklığına uğratmazlar.

Yorum

Daha ilk kez dövme yaptıracam: sentezleme illüstrasyonu nasıl yaptıracam? İstiyorsan pm'den at yöntemi

Yorum

ben cahil olduğumdan bu bilgileri hacettepe garfikte okuyan kardeşimden alıyorum ama kafa bu kadarını alıyo işte.

Yorum

beynin sürekli sağ omzunu yokluyomuş ya sen de onu pm ile at.benim beynim de sürekli zor nefes alan ciğerlerimi yokluyo ama umutsuz değilim 8 yıllık WİNG CHUN la bile kavgadan korkup anksiyete olsam da yine de ameliyatla %1500 sıfır kilometre ciğer.ozaman(2 aya yakın)sana pm ile değil kendim geleceem.

Yorum

merak ediyosan wing chun(self defense)öyle atlamalı-koşmalı değil ama şunu da söyleyim;kendim için değil ama annem için 2 kere kavga ettim.o anda nefes darlığı felan kalmadı-temel içgüdü.varoş bir semtte emlakçı olmak hergün kavga demek ama bu 2 sini öleceğimi bilsem yine de yapardım ve yaptım da ama hemen pa oldum ölecek gibi oldum ve şimdi dışarı çıkarken yalnızsam çok zorlanıyorum-o 2 olaydan sonra kaldı.

Yorum

saçlarımı uzattığım çok oldu hatta şuanda uzatıyorum.ama nedense
                        ne dövme, ve nede küpe olayına bi türlü sıcak bakamadım nedenini bende
                        bilmiyorum zevk işte bu olsa gerek :!: :?: :roll:

Yorum

Dövmeyi de geçtim. Ben sağ kolumu ve/veya omzumu bıçakla kesmek istiyorum. Beynim sadece dövme yap demiyor o sağ tarafıma.. Ve gitgide beynimde sağ omzuma dair kanlı sahneler artıyor.. Şu anda savaşabiliyorum içimle yapma diye ama yaptım yapacam. Sanki rahatlayacam bunu yaptığım zaman.. Halbuki sol omzum onundu??? :roll:

Yorum

arkadasım sen eger ıstıosan bence yaptırmalısın sevabıda gunahıda sana sen bakma burda ıslamıyetten dınden bahsedenlere dovme yaptırmasalrda onlarında bı gunahı vardır kendılerını baska sekılde gorumuolr ınanmk dovme yaptrmamakla basını kapatmakla olmaz ınanc meselesı bence kesınlıkle yaptırmalısın

Yorum

dövmede gusülün kabul olmaması gibi bi durum yok drinin altına üstüne su gelmiyormuş falan denilen şey halk rasında kabul edilmiş bişey su gitmezse deri çürür zamanla kangren olur vsvsvsvs.

günah olması şu dünyadan bişey götürmek....hesap sırasında bütün uzuvların senden diyetlerini isteyecek....atıyorum sağ elinle hırsızlık yaptıysan sağ elin sana hesap soracak beni kötü işlerinde kullandın diye....keyfi bi şekilde eziyet edersen kendine yine hesap soracaklar...günahı bu ....

daha nce bi ara bende istedim araştırmıştım önceleri bende gusülş kabul edilmiyor diye günah sanıyordum ama iyice araştırdıktan sonra bunu öğrendim...ve yaptırmadım...

neyse tabi istiyorsa yaptırsın özgür irade diye bişey var...

Yorum

dövmede gusülün kabul olmaması gibi bi durum yok drinin altına üstüne su gelmiyormuş falan denilen şey halk rasında kabul edilmiş bişey su gitmezse deri çürür zamanla kangren olur vsvsvsvs.

günah olması şu dünyadan bişey götürmek....hesap sırasında bütün uzuvların senden diyetlerini isteyecek....atıyorum sağ elinle hırsızlık yaptıysan sağ elin sana hesap soracak beni kötü işlerinde kullandın diye....keyfi bi şekilde eziyet edersen kendine yine hesap soracaklar...günahı bu ....

daha nce bi ara bende istedim araştırmıştım önceleri bende gusülş kabul edilmiyor diye günah sanıyordum ama iyice araştırdıktan sonra bunu öğrendim...ve yaptırmadım...

neyse tabi istiyorsa yaptırsın özgür irade diye bişey var...

Yorum

İşleniyor...
                                X