Söyleşi Yapmak İçin Biraraya gelsek Siz de Katlırmısınız?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Collapse
X
-
0a:4:{i:442;a:5:{s:12:"polloptionid";i:442;s:6:"nodeid";s:6:"522060";s:5:"title";s:36:"Evet katılırım,ama İstanbulda olursa";s:5:"votes";i:0;s:6:"voters";a:0:{}}i:443;a:5:{s:12:"polloptionid";i:443;s:6:"nodeid";s:6:"522060";s:5:"title";s:34:"Evet katılırım ama Ankarada olursa";s:5:"votes";i:1;s:6:"voters";a:1:{i:0;s:5:"38074";}}i:444;a:5:{s:12:"polloptionid";i:444;s:6:"nodeid";s:6:"522060";s:5:"title";s:29:"Katılırım,nerede olursa olsun";s:5:"votes";i:0;s:6:"voters";a:0:{}}i:445;a:5:{s:12:"polloptionid";i:445;s:6:"nodeid";s:6:"522060";s:5:"title";s:14:"Hayır,Katılmam";s:5:"votes";i:1;s:6:"voters";a:1:{i:0;s:5:"37261";}}}0%0ölüyorum, ölüyorsun, ölüyor, ölüyoruz...Etiketler: Yok
-
Kültürsüzler gelebiliyor mu ?
Şaka bir yana ama size şöyle bir tavsiyede bulunmak isterim...
Eğer gerçekten görüşmek isteyen ve bunda kendileri için bir sakıncası olmayanlar varsa...En azından İstanbul'dakiler (sanırım İstanbul sayısı çok) bir ortak mekanda buluşabilir...Bu hiçte zor değil yani...
Yeterki isteyin,en pratik ve basit yöntem....
Diğer üyelerde gelsin yazsın ve sonra ortak bir karar verirsiniz...
Saygılarımla....
Yorum
-
Ben de gelmeye çalışırım. Ama Ankara'dayım maalesef...
İstanbul'dakiler siz orada, Ankara'dakiler biz burada buluşalım. Sonra yaşadıklarımızı birbirimize paylaşırız, olmaz mı?
Valla bir sitede gördüm, buluşmuşlar üyeler, resimler falan çekinmişler. Resimleri foruma eklemişler. Bi de buluşanlar güzel güzel yorumlar yapmışlar. Çok güzel görünüyordu valla... Yani yapan yapıyor...
Sevgilerle...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: babaEski üyeler farklı şekilde ve farklı mantıkla bu olayları çoktan hallettiği için gelmezler.... :lol:
Tatil nedeniyle giremeyen üyelerde var...Hele bir onlarda gelsin daha netleşir o zaman...
Bir saf benim sadece eski üyelerden,ben destekçinizim kardeşim...
Herneise fikir güzel birde olmazsa İzmir buluşması yaparız...Ben İstanbula bu aralar gelemem dersler yoğun...-O Seyyıdınden Kacan bir kole...SnN
Yorum
Yorum