merhaba arkadaşlar gecenlerde doktora gittim.cok canım sıkılıyo olumsuz düşünüyorum herşeyi dedim ailemle arkadaşlarımla düzgün seviyelİ konuşamıyorum,kalplerini kırıyorum dedim sürekli ama sürekli canım sıkılıyo dedim.Bana COTİL adında bir ilaç verdi yan etkilerini okudum baya şey yazıyo intihar etmeye kadar sizce bu ilaçı kullanmalımıyım arkadaşlar :cry:
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
doktorum bana COTİL adında bir ilaç verdi !!
Collapse
X
-
cotil diye ilac 2008 ilac rehberinde yok
ilaclarin yan etkisinde intahar olanlarda var
sen in aklina bu ilacı kullanmak yatiyorsa kullan.yada doktoruna sor tekrar
sikayetlerini gecirip gecirmediğine bak sonra kullanmaya devam edip etmeyeceeğine karar verebilirsin.
ilaclarin sikayetlerini gecirme süresini belli bir ay kullandiktan sonra olduğunu soyleyeceklerdir ...bunu anlamak icin o sürede ilacini kullanmaya devam etmen gerekebilir
-
İlacın adı Citol olabilir
Mehaba Ynsressam,
Cotil adlı bir ilacın mevcudiyetini bulamadım. İlacın adı Citol olabilir. Citol çok kullanılmakta olan Cipram’ın generik versiyonudur, yani muadilidir. SSRI gurubuna ait bir antidepressandır. Tüm SSRI antidepressanlarına başlama sürecinde (ilk 15-20 gün) bilhassa bazı genç ve çocuklarda nadirde olsa intihar eyilimlerinin arttırdığı görülmüştür. Dolayısıyle ilaç firmalarınca böyle bir olasılığın mevcut olacağı uyarısında bulunmaları zorunlu tutulmuştur.
Eğer ilacın adı Citol’sa başlangıçtaki yan etkilerini azaltmak için, ilaca tam doz yerine 5-10 gün süreyle yarım dozla (yarım tabletle) başlayıp sonra tam doza geçerek kullanmağa başlayın derim.
Geçmiş olsun, U34Çaresizseniz Çare sizsiniz. U34
Yorum
-
teşekkür arkadaşlar
evet citol ismi yanlış yazmışım pardon.yani ben bu ilaçı içeli 2-3 gün oldu ve bende sersemlik yaratıyo ve aşırı derece cinsel istek artırıyo ve mastürbasyona yöneltiyo gercekten cok özürdilerim bunları yazmakla inanın yardım istiyorum amacım kötü bir şey yazmak degil.
yazışmalarınız için teşekkür edeirm
Yorum
-
ben tedavime Citol ile başlamıştım.bende burun eti şişmesi sonucu nefes darlığı yapmıştı.geceleri uyandırıyodu.
her ilaç iyi gelmeyebiliyor.doktorunla konuşup değiştirmesini söylemelisin.
Ayrıca şuda olabilir;ilk defa depresan kullananlar ilaca uyum süreci çabuk olmaz.sabırlı olman gerekebilir.Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.
Yorum
Yorum