ARKADAŞLAR SİZCE DOSTLUK NEDİR NASIL OLMALIDIR
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
SİZCE DOSTLUK NEDİR
Collapse
X
-
Bence DOST senin icin gercekten hep yaninda olan, derlerine kulak verip yardimci olan, sen söylemeden o senin icin en iyisini düsünüp yapan. Yardim ederken karsilik beklemeyen, hep güven veren biridir DOST.
"Yanlislar yapiyorum düzeltiyorsun,
Yalniz kaliyorum, yalnizligimi paylasiyorsun,
Agliyorum, göz yaslarimi siliyorsun,
Gülüyorum, gülüyorsun,
Dostum diyorum, Dostum diyorsun"
Yani dünyada en iyi seydir.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tavanannaOrjinal yazı sahibi: yeliznameBence DOST senin icin gercekten hep yaninda olan, derlerine kulak verip yardimci olan, sen söylemeden o senin icin en iyisini düsünüp yapan. Yardim ederken karsilik beklemeyen, hep güven veren biridir DOST.
"Yanlislar yapiyorum düzeltiyorsun,
Yalniz kaliyorum, yalnizligimi paylasiyorsun,
Agliyorum, göz yaslarimi siliyorsun,
Gülüyorum, gülüyorsun,
Dostum diyorum, Dostum diyorsun"
Yani dünyada en iyi seydir.
Yorum
-
dostluk bence okul bittiğinde bitiyor. herkes geçim derdine düştüğünde ister istemez eskisi gibi samimi duygular geliştirmiyor.. yaptığın iş itibari ile yapmacık davranmaya başlıyorsun. kim diyebilir ki ben çalışırken herkese içtenlikle davranabiliyorum. sonuçta günün yarısı o iş arkadaşları ile geçiyor.
bir sorun çıktığında kendinizi yalnız buluyorsunuz.
Yorum
-
genellikle hüzünleri,dertleri paylaştığımız biri.ama sevincimizi katlayan,umut kaynağımız,tanımı kişiye göre değişen bir olgu.
neden böyle dedim,bence dostluklar birazda özel olmalı.
Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.
Yorum
-
dostlarım var benim,yüregimi açarım onlara ama karşılık istemeden,bir gün gelip beni sormasalar bile ben yinede bir telefon açarım onlara derlerki bana kardeşim nasılsın anlarlar o zaman bendeki dostluk ölene kadardır....kimi zaman kırıcı olurlar bana ben onların karasına, masvami bir gökyüzü olurum,gücü yetmez kara sözlerin, içimdeki mavi gökyüzünü karartmaya....ve onlarda anlarlarki güvenli bir liman benimkisi gülümserlerken sahte bir maske takmazlar bana....kimisi gelir en dar anımda özgür beni seviyorsan üzülme der...kimisi kapım sana açıktır istedigin zaman gel ....kimisi olanca sıkıntısı üstüne binsede paylaşıverir elindeki ekmegini.....dostluk zaman ister zaman,yavaş yavaş yogrulur zamanın merdanesinde ve anlarsın karşındaki dogru kişimi...kimisi ekmek kavgasında olsa bile çok zor geçinsede uzatmaz elini harama ve samimi olanı görür,tanır gözleriyle....
Yorum
Yorum